merhaba kızlar...o kadar dertliyimki hemen konuya girmek istiyorum.24 yaşındayım ve 3 senedir güzel giden ciddi bir ilişkim var.Annem de ilişkimi başından beri biliyor ama kolay beğenen bir insan değil,oldukça seçici ve inatçı her konuda.Şu anda birlikte olduğum insanı da onaylamıyor.Kesinlikle seni vermem evde kalırsın onunla evlenicem diye beklersen diyor.Mantıklı sebepleri vardır dediğinizi duyar gbiyim.İstememesinin sebeplerinden biri ailesinin borçları.İşleri bozuldu ve maddi durumları oldukça kötü.Şu anda babasıyla ortak mal alım-satım yapıyor,idare ediyorlar...2.si mesleğini beğenmiyor.Ben bir üniversitede arş. görevlisiyim,aslen mühendislik mezunuym.Ama sevgilim insan kaynakları okudu,sana uygun değil diyor.Ben seni borç ödemek için okutmadım diyor.Ben de tam tersini düşünüyorum,alıştığım-sevdiğim insanla hayatımı birleştirmek ve artık ciddi adımlar atmak istiyorum.Neredeyse her gün annemle bu konu yüzünden kavga ediyoruz.Ben ilişkimin arkasında duruyorum ve asla ayrılmam yoksa kendimi öldürürüm diyorum.Nasıl davranmalıyım,ne yapmalıyım?Ne olur bana yardım edin bir çıkmaza girdim çıkamıyorum..Uzun yazmışım kusura bkmayın sabrınız için şimdiden sağolun...