Annem ilişkimi onaylamıyor..

İşler düzene koyulur borçlar ödenir
Daha 24 yaşındasınız, hani yaşım geçiyor olayı da yok ki, anlıyorum 3 sene olmuş artık hayatınızı birleştirmek istiyorsunuz ama bu şartlarda mutlu olmanız çok zor
Herşeyi en asgari düzeyde seçerek düğün yapar sonrada burda ''zamanında hiç bir şey istemedim şimdi içimde ukte kaldı, balayına bile çıkmadık'' diye konu açan arkadaşlarımıza benzer sonun, buna hiç birimiz sevinmeyiz :50:
Sen bir kaç sene daha hayatını yaşa kariyerine önem ver, bu arada herşey yoluna girsin, sorunsuz evlenin :31:
ne mezunu olduğu zaten önemli değil.

yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar...dün erkek arkadşmla msnde konuşurken annem gördü ve olmucak duaya amin diosun dedi...bak görürsün olmucak diye restleşti bnmle...bu tür konuşmalar beni çok kırıo..uzlaşmanın bi yolu yokmudur bana tavsiye verin ne olur...stresten midem rahatsızlandı panik atk baladı artık bu laflara dayanamıyorum...mesela tvde bi adam çıkıo aa kelmiş diorum senin bulduğun da öyle dio...sürekli o konuda dönüp duruo.yardım edin bana

yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar...dün erkek arkadşmla msnde konuşurken annem gördü ve olmucak duaya amin diosun dedi...bak görürsün olmucak diye restleşti bnmle...bu tür konuşmalar beni çok kırıo..uzlaşmanın bi yolu yokmudur bana tavsiye verin ne olur...stresten midem rahatsızlandı panik atk baladı artık bu laflara dayanamıyorum...mesela tvde bi adam çıkıo aa kelmiş diorum senin bulduğun da öyle dio...sürekli o konuda dönüp duruo.yardım edin bana

canım peki sadece annen mi böyle bu konuda?
yani baban teyzen amcan vs. sana destek çıkabilceğini üdşündüğün kimse yok mu ailede?
eğer varsa sana destek çıkacak biri ondan yardım alabilirsin...
diğer taraftan da acele etmezsiniz hayırlısıyla arkadaşın babasıyla borçları yoluna koyar bitirir...
düzenniizi kurarsınız öyle çıkarırsın annenle tanıştırırsın...
aklıma gelenler bular canım yaa
umarım herşeyin hayırlısı olur senin için :71:

Back
X