Annem iyice delirdi

Alonedark0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
582
501
53
Yaklasık 6-7 ay önce de burda böyle bir konu aćmistim ve sizlerin de tavsiyeleriyle annemi psikoğa gotürmeye çalıştık ama malesef fazyda etmedi. Cok tuhaf davranıyor. Herkesin kendisini kıskandigini telefonunu dinledigini onu takip ettiğini düşnüyor. Ilk drfa karsilastigi insanlardan.bile süpheleniyor. Cevresinde kimsesi kalmadı. Özellikle de bi komsumuz var kadın anneme bir sey yapmadigi halde sürekli onu kotülüyor elinden gelse parcalayacak ama asıl annem o kadini cok kıskanıyor. Annemin doktorlara karsi bir ilgisi var bunu yeni farkettim ve kadini kocasi doktor ki annem bana adamin onu sevdigini soyluyor ama ben yüz vermiyorum diyor ama gercekten oyle bir sey yok adam karisini cok seviyor annemi hic gormez bile annem kendi doktoru icin de ayni seyi dusunuyor kendisini sevdigini dusnuyor. Artık evde nefes aldırmaz oldu. Paranoyak oldu iyice cevresindeki herkese çamur atiyor. Bu dürecte ben de cok yıprandım sin ir hastası oldum artık yardım edin sizce ne oldu bu kadına? Ne yapabiliriz bu tuhafliklarina

Bu bahsettiğiniz özellikler sadece annenize değil, sizlere hatta belki tanımadığınız insanlara bile zarar verebilecek cinsten. O yüzden araştırın öncelikle iyi bir psikiyatra gösterin kesinlikle ayrıntılı tetkit isteyin ve yaşanılanları izah edin doktora. Çok geçmiş olsun

Bu bahsettiğiniz özellikler sadece annenize değil, sizlere hatta belki tanımadığınız insanlara bile zarar verebilecek cinsten. O yüzden araştırın öncelikle iyi bir psikiyatra gösterin kesinlikle ayrıntılı tetkit isteyin ve yaşanılanları izah edin doktora. Çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim psikiyatriste götürmeye calisiyoruz ama ikna olmuyor.

Öyle hemen bir mucize bekleyemezsiniz. Uzun ve sancılı bir süreç. Ne yapıp edip götürmelisiniz. Yoksa işler iyice kötüye dönecektir. Başka hiç bir çeresi yok.

konu sılmek yasak buyuk ıhtımal banlanacaksınız

Konu silmek yasak. Çok geçmiş olsun inşallah derdiniz her ne ise.

Back
X