Annem izin vermiyor -,-

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Merhaba kızlar.. Küçük de olsa canımı sıkan bir sorunum var .. bıyıklarım :1:
Küçükken sarı saçlı vs. olduğum için 2 sene öncesine kadar bıyıklarım hiç belli olmuyordu ve sap sarıydı..
Sonra yaşım ilerledikçe renkleri koyulaşmaya başladı ve beyaz tenli olduğum için biz burdayıııızzz diye bağırmaya başladılar..
Neyse işte gelmişim 16-17 yaşıma.. Şimdiye kadar sarartıyordum (annemden gizli :P ) ama fark ettim ki bu bir çözüm değil, ayrıca o sarartıcının kokusuna dayanamaz oldum.
Anneme ne zaman aldıralım vs desem "Asla olmaz. Bence hiç belli falan değil.. (Ki o kadar da siyah değil ama belli işte) . Bugün aldırırsak yarın daha çok çıkmaya başlayacak, baş edemeyeceksin, her zaman alamayacaksın" falan diyor.. Ancak üniversiteye başlarmışım, o zaman lazer yaptırılırmış.. Ya tamam belki haklı ama rahatsız edici işte.. Garip hissediyorum ayna karşısına geçtiğimde..
Napabilirim peki ? Önerisi olan ? :31:

Lazerle yüz tüylerini yok etmek en zoru, önce bunu söyleyim hem ne var ki bunda? Bıyık yani alt tarafı bende alıyorum ve hic öyle karardıgını görmedim bana has birsey degildir herhalde.

kaş almaya itiraz edeni gördüm de, bıyık almaya neden itiraz eder anneler..
sal gitsin ozaman güzelim ne desek,anneni kırma:23:

Anneler hep öyle canım bir zamanlar benim annemde izin vermezdi. ama sana tavsiyem biraz daha bekle derim aldırmak için. ya aldıracaksın yada sarartıcı kullanacaksn başka bi yolu yok çünkü aldıramıyosan sarartıcıya devaaam :34:

Benimde annem izin vermezdi iyi ki almamışım şuan bıyık almak gibi bi derdim yok ama bende beyaz tenliyim ve bıyıklarımın rengi farkedilmiyo yani ama rahatsız edici derecedeyse annene bu durumun psikolojini etkilediğini söylesen belki anlar.

valla bu annelerin daha çok çıkar baş edemezsin çılgınlığını anlamıyorum
bi gün bi yerden başlayacaksın zaten aldırmaya
ha 2 sene sonra ha önce
ağda bantları var yüz için onları ince ince kesip kendin alabilirsin bıyıklarını
annen anlamaz bile
gerçi anlasa bile olan olmuş olur artık
üstelik bıyık bölgesi lazerde en cevap vermeyen bölge
2 yıldır zerre azalmadı bıyık bölgem
ince ve açık renk olduğu için bıyık istenilen sonucu vermiyo

cımbız değdirmede neyle aldırırsan aldır.eğer çok canını sıkıyorsa

canim ben lazere gittim uzun bir sure, 30-40% kadarindan kurtulabildim... kalanlari simdi sarartiyorum hic belli bile olmuyorlar asagi yukari 5 haftada bir sarartiyorum. simdiki aklim olsa kesinlikle igneliye giderim 1-2 seansta kurtuluyorsun yarim saat sik disini dayan biraz aciyor ama en iyi sonucu o veriyor. onu yaptirana kadar da sarart bence.

bu arada benim annem de izin vermezdi pala remzi gibi gezdirirdi beni :19: neden boyle bu anneler... ben kizima aynilarini yapmicam hemen 18 yasina gelir gelmez igneliye postalicam aglasa da zirlasa da tum tuyler bitene kadar yollarim valla ben cektim o cekmesin :1:

Anneler izin vermiyor diye bıyıklı dolaşan kızlarla okulda falan çok dalga geçerler
Hepimiz gördük,duyduk okulda
Ne bileyim kararını ver dalga geçilecek gibi mi değil mi ?
Elbet birgün alacaksın ayrıca 16-17 yaşta bıyık almak için küçük bir yaş değil

bende 16 yasında basladım almaya.. cok yakından bakınca bellı oluyordu.. adı üstüne bıyık ıste :23: ıple alıyorum ben :)

Öyle dalga geçilecek kadar çok değil tabiki :9:
Ama yakından bakıldığında doğal olarak belli..
Sarartınca daha da çok uzadığını hissediyorum.. :27:
Bide çok sevgili diş tellerim yüzünden direk görüntüyü ağız çevresine çekiyorum. :P

Son düzenleme:
ay benim annemin söyledikleri aklıma geldi yazıyı okuyunca.ünv.sınavına hazırlanıyodum 2.yılımdı yani lise bitmişti.kaşlarım için annem çok baskı yapıyodu.arkadaşlarım birer ikişer aldırmaya başladılar annem pek ayıplardı.ben ünv.kazanınca bana ne dedi biliyormusunuz : kaşlarını aldırma sakın ünv de-evlenirken aldırırsın gelin olduğun gün yüzün farklı olur.yuhhhh dedim ya beni 4 sene boyunca gözümün üstündeki sülüklerlemi gezdireceksin anne dedim.ama kuaföre gitmem 3.sınıfın yaz tatilinde oldu.annem kısmen galip geldi yani.ama berbattı ya o zamanlar.haa bacak kıllarından bahsetmiyorum bile.ortaokulu bitirmiştim o yaz artık aldırdım.beyaz tenli ama tüylü olduğumdan millete rezil ola ola gezerdim.şimdi bakıyorum tüylenme şeklimin aynısı kızımda var.ben asla ona öyle davranmıcam ne diye utanarak gezsinki pehhhhh:19:

benim annem de kızardı kaş bıyık aldırmaya bıyık kısmını iyi ki alıyorum ama şimdi çünkü görüntü olarak hoş duruyor kaşlarımı da alıyorum ama öyle çok ince olacak şekilde değil şahsne ben sevmiyorum öyle çok ince kaşları annem anlamıyor bile yani :1: ya da anlıyor da analdığını fark ettirmiyor bilemedim

Merhaba kızlar.. Küçük de olsa canımı sıkan bir sorunum var .. bıyıklarım :1:
Küçükken sarı saçlı vs. olduğum için 2 sene öncesine kadar bıyıklarım hiç belli olmuyordu ve sap sarıydı..
Sonra yaşım ilerledikçe renkleri koyulaşmaya başladı ve beyaz tenli olduğum için biz burdayıııızzz diye bağırmaya başladılar..
Neyse işte gelmişim 16-17 yaşıma.. Şimdiye kadar sarartıyordum (annemden gizli :P ) ama fark ettim ki bu bir çözüm değil, ayrıca o sarartıcının kokusuna dayanamaz oldum.
Anneme ne zaman aldıralım vs desem "Asla olmaz. Bence hiç belli falan değil.. (Ki o kadar da siyah değil ama belli işte) . Bugün aldırırsak yarın daha çok çıkmaya başlayacak, baş edemeyeceksin, her zaman alamayacaksın" falan diyor.. Ancak üniversiteye başlarmışım, o zaman lazer yaptırılırmış.. Ya tamam belki haklı ama rahatsız edici işte.. Garip hissediyorum ayna karşısına geçtiğimde..
Napabilirim peki ? Önerisi olan ? :31:

bence git bi kuaföre aldır :1: annen anlarsa da hani belli değil diyordun de :1: bıyık olayı kızlarda hakkaten itici ya:18:

benim annem de kızardı kaş bıyık aldırmaya bıyık kısmını iyi ki alıyorum ama şimdi çünkü görüntü olarak hoş duruyor kaşlarımı da alıyorum ama öyle çok ince olacak şekilde değil şahsne ben sevmiyorum öyle çok ince kaşları annem anlamıyor bile yani :1: ya da anlıyor da analdığını fark ettirmiyor bilemedim

Allah'tan kaşlarımla sorunum yok hatta herkes çok beğenir, şimdiye kadar hiç aldırmadığımı duyunca şöyle bi bkarlar :P
O değil de , kaşlarıma evlenirken izin verirdi heralde :4:

Allah'tan kaşlarımla sorunum yok hatta herkes çok beğenir, şimdiye kadar hiç aldırmadığımı duyunca şöyle bi bkarlar :P
O değil de , kaşlarıma evlenirken izin verirdi heralde :4:

o zaman şanslısın kaş yönünden canım bence de yoksa evlenene kadar beklerdin :1:

Yoldan geçerken gir bir kuaföre aldır bıyıklarını.Bu ne yaw 16 yaş bıyık almak için erken degil. Bıyıkla dolaşmak iğrenç.

Ben bu tarz kendi özel sorunlarımı kıl tüy vs anneme sormadım sorma gereğide duymuyorum açıkçası o beni ilgilendiren bi durum.. bıyık ne kadar az olursa olsun alınmadıgı sürece çok kötü duruyo bence :31:

Back
X