Annem izin vermiyor -,-

bence de kaş neyse de bıyık almak için çok küçük değilsin ama yüz bölgesi için lazere çok üvenme derim. Sir ağda veya ip ile her 3-4 hafta da bir aldırmayı alışkanlık haline getirdim artık ...

ahh canım bende 15 yaşındayım bende nerdeyse senle aynı sorunu yaşıyorum ama ben anneme bıyıklarımı almak istediğimi bile söyleyemiyorum utanıyorum.sen nasıl söylemiştin annene??

Bu nasıl bi ozguvensizlık mi desem ne desem ki 16-17 yasina gelmis bir kiz kendi vucudundaki killari almak icin izin istiyor izin cikmayinca yapamiyor
Teklif sunabilir ama zorlayamaz ki alti ustu biyik yani :D bunu bile almak icin izin bekleyen ...umarım yaşın buyudukce kendine guvenin artar yoksa hayatta, boyle birinin kendi duruşu ve kendi tercihleri olmaz hep birilerinden onay bekleyen biri olursun
Konununda disina ciktim ama almak istiyorsan al bas edilmeyecek birsey yok 2 dakikalik iş

anneni ikna edip aldırabilirsin.

bende sarı bıyıklılardanım ancak çok fazla güneş varsa oda rahatsız etmeyecek derecede belli belirsizdir.. Her kuaföre gittiğimde kuafördeki bayan dalga geçer bir el sürdürtmedin bıyıklarına diye.Ama almaya başlarsam daha kötü olucak...Bence sende şimdilik dokunma

Back
X