annem kanser....

ALLAH YARDIMCIN OLSUN ... KOLAY OLMADIGI BILIYORUM AMA MORALINI ANNEN ICIN YUKSEK TUTMAYA CALIS MORAL GERCEKTEN COK ONEMLI.... BU ARADA BENIMDE DUYDUGUM BISEY VAR SENLE PAYLASMAK ISTEDIM.... ANNENIN YEDIGI SEYLERI INTERNETTEM IYI E ARASTIR HICRE YENILEME OZELLIGI OLANLARDAN UZAK TUT MESELA GREYFURT .... BU TARZ YIYECEKLER HASTALIGIN YAYILMASINI HIZLANDIRIYOR... VE BUGDAY CIMI MARMELATI VAR AKTARLARDa satılıyor.... Cok faydalı oldugunu duydum ... sende bı arastır ..... insallah annen bunu atlatır gerıde kalır bu gunlerınız....

annem zaten greyfurt muz kivi değişik bulduğu meyveleri yemez teşekkür ederm :)

Rabbim annecigine acil şifalar versin canım,derdi veren dermanınıda vermiştir mutlaka
Öncelikle kafandan bu hiçbir zaman iyileşmeyecek düşüncesini atman lazım,şu dünyada dermansız dert yoktur sadece dermanı bulunmamıştır canım
Ama bu tür hastalıkların en büyük ilacı moral ve iyi olma düşüncesidir,nice yaşamaz denilen insanlar yaşamıştır,önemli olan durumu kabullenip çare aramaktır
Dua sabır ve inanmak lazım gelir evvelinde
Doktor degilim ama tavsiye edebilecegim bir kaç şey var,rahim kanseri karaciger kanseri olan tanıdıgım 2 insan Maşallah senelerdir yaşıyorlar,dedim ya işin evveliyatı bunu bir nevi sıradan bir hastalıkmış gibi kabul edip ona göre yol izlemek lazım
Annen için önerim tıbbı tüm destegini alsın,bunun dışında taze bugday çimi tüketmesini tavsiye ederim
Taze bugday çiminin suyunu(1 fincan kadar)günlük mümkünse tüketsin
Veya bir avuç kadar yeşil salatalarına ekleyen tüketsin,bundan fayda görmüş çok insan var,nereden bulurum diye düşünme,bulundugun yerlerde yoksa bile balkon saksılar var büyük ebatlarda aktardan ilaçsız bugday al ek 1o-11 günde hemen çimlenmeye başlar köklerinden sökmeden yapraklarından kopartarak tazelerinin çıkmasını saglayabilirsin
Annecigine acil şifalar,Rabbim elden ayaktan düşürüp kulunu kula muhtaç etmesin,inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya

çok teşekkür ederim.

Geçmiş olsun canım annen iyileşir inşallah yine eski günlerinizdeki gibi sağlıkla huzur dolu yaşarsınız. Benim eşim ecza deposunda çalışıyor bana diyorki hep kanserin aslında kesin tedavisi var ama ilaç firmaları kanser ilaçlarını çok pahalıya sattıkları ve çok fazlaca kar ettikleri için bunu gizliyorlar diyor ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum tabiki sadece arkadaşın yazdıklarına istinaden söylemek istedim.
Bizim bir akrabamız 10 yıl önce rahim kanserine yakalandı. Karnı 9 aylık hamileden fazla şişti ve artık doktora gittiğinde son evresine gelmiş. Hastanede falan yattı tedavi gördü atlatamaz dediler atlattı yaşıda 60-65 civarıydı. Atlattıktan sonra hiçbir kontrole gitmedi. Akrabamız çok takıntılı biridir. Hastanede kanserle savaşırken bile evdeki buzdolabının çok kirlendiğini ve nasıl temizleyeceğini kendine dert etmişti yani titizlik hastalığı kanserden daha çok etkiliyordu onu. Tabi kontrollerine gitmediği için hastalığı metastaz yapmış. 10 yıl sonra şuanda kanser her tarafına yayılmış durumda. Tedavi için İstanbul'a gitti şuanda İstanbul'da tedavi görüyor. Tedavi görüyor ama doktorlar 1-1,5 ay yaşar demiş. Ve buna rağmen hala yaşıyor ve her yerine kanser yayılmasına rağmen iyi durumda. Ve kendisi şuanda 70 yaşlarında 1.75 kadar boyu var ve 40 kilo her zaman bu kadar zayıftı. Annemler kafasına takmadığı için atlattığını ve yaşadığını düşünüyorlar çünkü kadın için varsa yoksa temizlik başka bir şey düşünmüyor. Demem o ki moral gerçekten önemli. Annende sende başka şeylere yoğunlaşmaya çalışın. Allah şifasını versin inşallah.

Ben sana sadece şunu soylicem internette kanserle ilgili olan seyleri okuma ve annene okutturma babama bu haziranda akciğer kanseri tanısı konuldu hem de küçük hücreli ameliyat bile edilemiyor.intte hic bi caresi olmadığı allah korusun yaşama şansı olmadığı filan yazıyordu babamın şuan tedavisi bitti ve hastalığı yendi.tabi bu arada cok zayifladi benden zayıf oldu bi ara cok üzüldüm sonra bi anda kilo aldı surekli uyku halindeydi kemoterapiyle radyoterapiyi birlikte aldı yemek yiyemedi ama ben ona hic bi zaman hasta gibi davranmadim uzuldugumu agladigimi belli etmedim tabi bunu yapacak akrabalari da eve almadim. son kontrole gittiginde hastalığın bittiğini kurtulduğunu ogrenince aglayarak beni aradı ona hasta gibi davranmadigim icin teşekkür etti bazı şeyler senin elinde canim bu çağın hastalığı ank üniversitesinde babamin tedavi edildiği yere iki kere gittim nasıl hastalar gördüm soylemek bile istemiyorum ne çocuklar ne yeni evliler artık ilaçtan tenlerini hissetmeyenler... ama hepsinin umudu var o yuzden biz de umudumuzu yitirmeyelim Allahtan umudumuzu kesmeyelim inşallah senin annen de iyilesecek bütün hastalara Allahtan şifa diliyorum

Hi bu arada smdi arkadaşlarin msjini okudum da alternatif Tıp adı altında hic bisey kullanmazsan iyi edersin cunku gercekten gerekli olsaydı bunu doktorlar da onerirdi sonucta kimseye kastları yok ya ? O zaman herkes karbonatli su icip hastaliktan kurtulsun piyasada satilan ilaclar icin doktorumuz bizi cok uyardi bobrek mobrek hic bisey birakmiyor zaten aldigi ilaclar cok agir olacak bi de bu tur seyleri dinlemeyin derim ben ama Mesela babam kemoterapi alirken boğazı yandığı icin bal isterdi bana cok iyi geliyor derdi bi ara da Karadut a sanmıştı kan yapıyor gibi hissediyorum derdi. Tabiki greyfurt disinda böyle seylerin bi zarari yok kendini iyilesiyor gibi hissetmesinden dha guzel ne olabilir ki. Msj atabilirmiyim bilmiyorum sana ama hastalık boyunca yasadiklarimizi nasıl atlattigimizi anlatırım istedigin zaman moral veririm :)

Hi bu arada smdi arkadaşlarin msjini okudum da alternatif Tıp adı altında hic bisey kullanmazsan iyi edersin cunku gercekten gerekli olsaydı bunu doktorlar da onerirdi sonucta kimseye kastları yok ya ? O zaman herkes karbonatli su icip hastaliktan kurtulsun piyasada satilan ilaclar icin doktorumuz bizi cok uyardi bobrek mobrek hic bisey birakmiyor zaten aldigi ilaclar cok agir olacak bi de bu tur seyleri dinlemeyin derim ben ama Mesela babam kemoterapi alirken boğazı yandığı icin bal isterdi bana cok iyi geliyor derdi bi ara da Karadut a sanmıştı kan yapıyor gibi hissediyorum derdi. Tabiki greyfurt disinda böyle seylerin bi zarari yok kendini iyilesiyor gibi hissetmesinden dha guzel ne olabilir ki. Msj atabilirmiyim bilmiyorum sana ama hastalık boyunca yasadiklarimizi nasıl atlattigimizi anlatırım istedigin zaman moral veririm :)

çok teşekkür ederim annem takıntılı biri öyle herşeyi yemez iyileşicem diye severse yer zaten ben öyle kulaktan dolma bilgilerle anneme su bile vermem çünkü grip değil ki bu hee kestane balı direnç verirmiş onu aldım üzüm suyu var o kan yaparmış onu aldım sonra bitki çayı veriiyoruz gevşetsin ağrısını belki dindirir diye bu şekilde hani %90 bilinen şeyleri doktora sormadan korkarım ben. geri dönüşü olmayan şeylerden

annem ayrıca çok kansız ne iyi gelir bilen var mı?

Annenize kanser hastaları için uygulanan yeme programını uygulayın,kansız diye pekmez keçiboynuzu falan vermeyin,kanser hücreleri şekerle besleniyor,daha hızlı ilerlemesine sebep olursunuz,kansızlıgın tedavisini ancak kanser vucuttan tamamen temizlendiğinde dusunun,geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım annen iyileşir inşallah yine eski günlerinizdeki gibi sağlıkla huzur dolu yaşarsınız. Benim eşim ecza deposunda çalışıyor bana diyorki hep kanserin aslında kesin tedavisi var ama ilaç firmaları kanser ilaçlarını çok pahalıya sattıkları ve çok fazlaca kar ettikleri için bunu gizliyorlar diyor ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum tabiki sadece arkadaşın yazdıklarına istinaden söylemek istedim.
Bizim bir akrabamız 10 yıl önce rahim kanserine yakalandı. Karnı 9 aylık hamileden fazla şişti ve artık doktora gittiğinde son evresine gelmiş. Hastanede falan yattı tedavi gördü atlatamaz dediler atlattı yaşıda 60-65 civarıydı. Atlattıktan sonra hiçbir kontrole gitmedi. Akrabamız çok takıntılı biridir. Hastanede kanserle savaşırken bile evdeki buzdolabının çok kirlendiğini ve nasıl temizleyeceğini kendine dert etmişti yani titizlik hastalığı kanserden daha çok etkiliyordu onu. Tabi kontrollerine gitmediği için hastalığı metastaz yapmış. 10 yıl sonra şuanda kanser her tarafına yayılmış durumda. Tedavi için İstanbul'a gitti şuanda İstanbul'da tedavi görüyor. Tedavi görüyor ama doktorlar 1-1,5 ay yaşar demiş. Ve buna rağmen hala yaşıyor ve her yerine kanser yayılmasına rağmen iyi durumda. Ve kendisi şuanda 70 yaşlarında 1.75 kadar boyu var ve 40 kilo her zaman bu kadar zayıftı. Annemler kafasına takmadığı için atlattığını ve yaşadığını düşünüyorlar çünkü kadın için varsa yoksa temizlik başka bir şey düşünmüyor. Demem o ki moral gerçekten önemli. Annende sende başka şeylere yoğunlaşmaya çalışın. Allah şifasını versin inşallah.

Kafasına temizliği fazla taktığından olabileceği aklınıza gelmiyor mu??

canim konunu görünce yazmak istedim, facebookta böyle birsey okumustum ... allah anneni korusun

Sevgili Dostlar,

Ekteki yazı okuduğumda oldukça ilgimi çekti ve paylaştım 132.000'den fazla paylaşımı yapıldı. İçeriği hakkında bilimsel bir bilgim yok, İlginç bir mantığı ve bilgiler var, gelen mesajlardan, yazıya karşı iki görüş hakim bazı arkadaşlar özellikle birkaç meyve türünün çekirdeklerinde siyanür olduğu ve zararlı olabileceğini söylüyorlar, bazı arkadaşlar ise, yöntemin işe yaraması gerektiğini düşünüyor.
Ben sadece yazıyı paylaştım, ne doğru diyebilirim nede yanlış, yorum sizin ve uygulamalar sadece sizlerin seçimidir..

Tüm kanser belasıyla uğraşan arkadaşlarıma Allah'tan şifa diliyorum ve en kısa zaman da iyileşmelerini ve sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum.

-----------------------------------------------------------------

KANSER HASTALIK DEĞİL
KANSER O KADAR YAYGINLAŞTI Kİ ARTIK GENÇ YAŞLI DEMEDEN HERKESİ
YAKALIYOR. BU PAYLAŞIMI LÜTFEN SAYFAMDAKİ HERKES PAYLASSIN. BELKİ BİR YARDIMIMIZ OLUR. SONUÇTA, BİR ZARARI YOK, DENEMEKTE FAYDA VAR…
Bu yazılar çok müthiş, birçok "gizli dünya yönetenlerini" rahatsız ediyor… O kadar ki, örneğin "World Without Cancer", yani "Kansersiz Dünya" isimli kitap, halen (Türkçe dahil) birçok dile çevrilmedi!..
* * *
Yani şunu bilin ki, KANSER diye bir hastalık yok!.. Kanser, sadece vitamin B17 eksikliği!...
Başka bir şey değil!..
Kemoterapi, ameliyat veya değişik ağır haplar almanıza gerek yok!..
Düşünün bir zamanlar denizciler, çok sayıda niçin öldüler?
İSKORBÜT denilen hastalığa yakalanıyorlardı...
Çok sayıda insan öldü...
ve bazıları da bundan çok büyük PARA ve gelir elde etti!..
Sonra ne buldular?..
Meğer İskorbüt sadece vitamin C eksikliği imiş!..
Yani hastalık bile değil!...

KANSER de öyle!...
KANSER SANAYİSİ var artık!..
KANSER den milyar milyar milyar kere milyar PARA kazananlar var!...
Bu konu çok uzun. Çok derin!..
KANSER SANAYİSİNIN kökü, ta ikinci dünya savaşına kadar dayanıyor!...
Ne dolaplar dönüyor...
SİZ İNANMAYIN!...
Her gün sadece 15-20 kayısı çekirdeği yemeniz yeterli!..
Kanser olmuşsanız, önce KANSERIN ne olduğunu ANLAMAYA çalısın!..
KORKMAYIN!...
Sakin KEMOTERAPİ filan yaptırmayın!...
ARAŞTIRIN önce!...
Biz bu siteyi bazı "sözde doktorların sayfasına gönderdik, facebook’ ta, 5 dakika bile geçmeden "yorumsuz" olarak sildiler!...
SİZ bu kitabın TÜRKÇEYE ÇEVRİLMESİ için DUA edin!...
ÇOK ÇOK ÖNEMLİ bir eser bu!..
Tekrar edelim:
Günümüzde İskorbüt den ölen var mi artık?...
YOK!...
Çaresi biliniyor...
Peki KANSER?...
SANAYİ haline gelmiş!...
Ancak, çaresi çoktan bulundu:
VİTAMİN B 17 eksikliği!...
Hepsi bu!...
Buğday çimi ekin... Buğday şırası için.
Kanseri engelleyen besinlerin başında atalarımızın Orta Asya`da içtikleri Buğday şırası geliyor. Klasik tedavi yöntemlerini reddeden tüm doktorların ortak iddiası, buğday çimi yenilmesi ve buğday şırası içilmesi. Pakistan`daki Hunzakut Prensliğinde kanserden ölüm yok. Ayrıca Hunzakutlular, acı badem ve kayısı çekirdeğini yiyorlar ve kansere yakalanmıyorlar.
Türkiye`de acı badem ve kayısı tüketilen bölgelerde kanser vakalarının azlığı dikkat çekiyor.
Ödemiş`le Salihli arasında, binbir efsaneye konu olmuş Bozdağ`ın eteklerinde cennet gölcük kıyısında kanseri yenen, bu zaferi kazandıktan sonra mücadelesi herkese örnek olsun diyerek bir de kitap yazan Doktor İlhami Güneral ile sohbetimiz sürüyor. Önemli olan bağışıklık sisteminin güçlendirilmesidir.
Bağışıklık sistemini güçlendirmek çok da zor bir şey değildir.

Buğday müthiş bir kanser ilacıdır. Buğday şırası kanseri önler ve bu önemli bir bitkisel tedavi aracıdır. Buğday çimi, bol klorofil maddesi dışında 100 kadar vitamin, mineral ve besin maddesi içerir. Taze olarak kullanılan Buğday çiminde, aynı ağırlıktaki portakaldan 60 kez daha fazla C vitamini ve aynı ağırlıktaki ıspanaktan 8 kat fazla demir bulunmaktadır.
Buğdayın bir başka özelliği ise kandaki toksinleri nötralize eden maddeler içermesidir.
Sıvı oksijenle dopdolu olan buğday çimi doğanın en güçlü anti kanseri olan `laetril` içermektedir.

Izgara etler ve füme besinlerin kanserojen maddeler taşıdığı kanıtlanmıştır. (Japon Bilim Adamı Nagivara)

Japon Bilim Adamı Nagivara, taze buğday çiminde bu maddeyi etkisiz hale
getiren enzimler ve amino asitler bulmuştur.

- Buğday çimini evde üretebilir miyiz?
- Evde de üretilebilir, küçük bir saksıda bile üretilebilir ve olduğu gibi yenebilir, evde üretemeyenlere tavsiyemiz ise buğday şırası üretmeleri...
- Buğday şırasını herkes üretebilir mi?
- Evet herkes üretebilir.

İsterseniz tarif edelim.
Bir bardak aşurelik buğday, önce tertemiz yıkanarak bir litrelik cam kavanoza konur. Üzerine 3 bardak su -klorlu olmamak şartıyla- ilave edilir.
Kavanozun ağzı bir tülbentle kapatılarak serin bir yerde 24 saat bekletilir.
Bu ilk su kullanılmaz, dökülür.
Kavanoza yeniden 3 bardak su ilave edilir.
24 saat bekletildikten sonra oluşan yarı gazozlu su içilmek üzere bir kaba aktarılır.
Böylece bir bardak aşurelik buğdaydan kış aylarında günde 5 kez, yazın
ise günde 3 kez şıra alınır. Buğday şırasının lezzeti bazılarına itici gelebilir. O takdirde her şıra bardağına bir C vitamini tableti eklenirse, nefis bir içecek ortaya çıkar.
- Az önce sözünü ettiğimiz `laetril` buğday çiminden başka nelerde bulunur? Çünkü anlaşılıyor ki, `laetril` kanserin tedavisinde en etkin maddelerden biri... Elmanın çekirdeğini de yiyin!
- Evet, Türkiye`de en kolay laetril`e ulaşabileceğimiz yer acı badem ve kayısı çekirdeğidir.
Ayrıca laetril elma çekirdeğinde de vardır. Elmanın çekirdeği yenilirse çok da iyi olur. Amerika`daki ilaç sanayinin maşaları bu `laetril` adlı ilacı yasaklatmayı başarmışlardır ama Meksika`da satılan `laetril` bu ülkeden alınıp kaçak olarak ABD`ye sokulmaktadır.
Laetril, vitamin ve minerallerle verildiğinde çok daha iyi sonuçlar alınmaktadır. `Kanserin Ölümü` adlı kitabında Manner, laetril ile yüzde 90 başarı kazandığını söylemişti.
- Acı badem ve kayısı çekirdeği de laetril içeriyor öyle mi?
- Evet öyle. Türkiye`de acı badem ve kayısı çekirdeğinin sıkça tüketildiği yerlerde resmi bir istatistik yok ama kanser vakalarının az olduğuna inanılıyor. Resmi istatistik yapılan bir ülke var...
Pakistan`a komşu küçük bir prenslik olan Hunzakut`ta şimdiye kadar hiç kanser olayına rastlanmadı.
Hanzakut`un özelliği temel besinleri kayısı ve kayısı çekirdeği...
- Dünyada bugün kullanılmakta olan kemoterapi ve radyoterapi bağışıklık
sistemini bozduğunu iddia ediyorsunuz alternatif tedavilerin bir sıralamasını yapsak en öne hangisini koyarsınız?
- Önceliği bağışıklık sistemini güçlendiren tedavilere veririm, daha sonra biyolojik tedaviler ve bitkisel tedaviler gelir.
Bağışıklık sistemi konusunda Alman Doktor Issel`in tüm beden tedavisi bugün bu ülkedeki 60/70 klinikte başarı ile uygulanmaktadır

Kanser 200'e yakın farklı hastalığa verilen ortak addır,çoğunun özellikleri ve tedavisi farklıDIR. Tek bir maddenin her tür kansere ve hastalığa çare olduğunu iddaa eden yazıları paylaşıp insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz,B17 diye bir vitamin yok, bu bir uydurma!Laetril isimli kansere çare olduğu iddaa edilen kimyasalın satışı Amerika’da FDA tarafından yasaklanınca bu işten para kazananlar FDA vitaminleri denetlemiyor o halde B17 vitamini olarak pazarlayalım demişler.

Laetrik kullanımı Amerika'da FDA tarafından yasaklı. Neden yasaklandığına gelince asılsız reklamlar ve içindeki cyadine maddesi yüksek dozlarda zehir özellikleri gösteriyor olması.Laetril savunucularının kullandığı diğer örnek amigdalin (laetrilin doğal maddesi) içeriği yüksek besinler tüketen Hunza ve Karakum bölgelerinde kanser görülmüyor olması. Ancak bu izole bölgelerin insanları Batı tipi beslenmiyor, kendi yetiştirdikleri meyve, sebzeyi yiyor, çok az et tüketiyor, çok aktifler ve işlenmiş hazır gıda hayatlarında hiç yok. Sigara kullanmıyor aşırı yemiyor ve alkol tüketmiyorlar. Kısaca, kanserden korunma için Amerikan Kanser Derneğinin tüm önerileriyle uyumlu bir hayat tarzı.
NCI (National Cancer Institute) bu konuda 2 çalışma yapmış. Öncelikle laetrille hastaları iyileştirdiğini söyleyen 400bin doktora yazı gönderilmiş ancak sadece 93 cevap alınmış ve bu vakalardan sadece 6'sında tümör küçülmesi kanıtı görülmüş.
Bunun üzerine 2. çalışma 1981’de Mayo klinik tarafından düzenlenmiş. Bu klinik çalışmada 175 ileri evre kanserli hastaya laetril ve metabolik tedavi uygulanmış. 1982'de ilk sonuçlar kısmı tümör gerilemesi gösterse de tedavi bittikten 8 ay sonra tüm hastalarda kanser ilerlemeye devam etmiş. Laetril ile ortalama sağ kalım 4.8 hafta birçok hastada zehirlenme belirtileri gözlenmiş. NCI 1991'de yayınlanan raporunda 20 yıllık tüm çalışmaların özeti: laetrilin anti kanser etkisi yoktur.

Kanser konusunda doktorunuza danışarak tedavinizi surdurun asla bu tip yalan bilgilere itibar etmeyin.

Annemin burnunda kocaman bir şişlik vardı. doktora gitti ve tümör olduğunu öğrendik. Annem çok zayıfladı yüzü ve burnu şiş artı kansızlıkta var. Tahliller sonucunda ise vücudunda başka tümörler olduğunu da öğrendik. Ayrıca tümör kötü huylu. Annem gözümün önünde eriyor ama ben hiç bişey yapamıyorum. Ne acılarını dindirebiliyorum ne de hastalığını iyileştirebiliyorum. Keşke tek derdimin sevgilimle kavga edip ayrılacakmıyız diye düşündüğüm zamanlara geri dönebilsek....

Acil şifalar diliyorum dert veren Mevlam tez zamanda şifasını verir inş canım...

Allah acil sifalar versin canim.bol bol dua et.bugun bende annene dua edicem.Allah yar ve yardimcin olsun.sen kendini birakmaki annenede moral olsun

Dualarim seninle tatlim.. Tez sağlığına kavussun bu mubarek kandil gecesi hurmetine acil sifalar

Acil sifalar diliyorum...
Dusundugunuz aksine, sizin yapabileceginiz bir sey var...
Annenizin moralini hep yuksek tutmak, kendi sikintilarinizi asla ona yansitmamak...
Stres yapmasina engel olmak...
Umarim guzel haberlerinizi aliriz...

Annemin burnunda kocaman bir şişlik vardı. doktora gitti ve tümör olduğunu öğrendik. Annem çok zayıfladı yüzü ve burnu şiş artı kansızlıkta var. Tahliller sonucunda ise vücudunda başka tümörler olduğunu da öğrendik. Ayrıca tümör kötü huylu. Annem gözümün önünde eriyor ama ben hiç bişey yapamıyorum. Ne acılarını dindirebiliyorum ne de hastalığını iyileştirebiliyorum. Keşke tek derdimin sevgilimle kavga edip ayrılacakmıyız diye düşündüğüm zamanlara geri dönebilsek....

canım inşallah bunların hepsi geçecek tek ilaç moral gerçekten tedavi süreci sıkıntılı ama annenin senin gibi bir kızı var çok şükür çok geçmiş olsun inan sen sağlam dur hepsi biter..ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN..

geçmiş olsun..seni çok iyi anlıyorum..kanser kelimesi duyunca dahi hemen aklıma ölüm gelirdi..bu aşamaları bizlerde yaşadık..aile ve moral destek çok ama çok önemli..evde fazla durmasın gezsin..düşünmesine dahi fırsat vermeyin..tanrı yardımcınız olsun...

Acil sifalar diliyorum. Insan bu haberi alinca beyninden vurulmusa dönüyor ama moralin cok önemli oldugunu unutmayin. Moralini kaybeden, inancini yitiren bir hastanin yardimina doktorlar bile yetisemiyor. Annenize destek olun, olumlu düsünmesini saglayin.
Dilerim atlatirsiniz bu günleri...

Back
X