Annem Kanser :(

melek170114

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
4
0
1
32
Merhaba ben aranıza yeni katıldım 2 haftadır hep yakınlarım iyi olacak iyi olacak diye konusuyolar ama tanımadıgım birilerinden ne yapmam gerektiği hakkında yardım istiyorum nolur. Annemi 12 farklı hastaneye götürdük hepsi özellll! Zona oldugunu soylediler ve aylarca annem acı cekti yanlış igneler yedi. Guvendik gececek dediler gecmedi 3 hafta önce devlet hastanesine gece acile götürdük. Ertesi gün omirilik ameliyatı oldu 2 kere tümör varmış platin takıldı Ve pataloji sonucundada kemik iliği kanseri oldugu anlasıldı. Yakının da cevresinde gören duyan varsa bu hastalıgı yardım edebilir mi?

Canım hiç bilmiyorum sadece geçmiş olsun demek istedim.Allahım annennin yardımcısı olsun şifalar versin

Canım iş yerinde bir arkadaşımın annesi aynı belirttiğiniz gibi şeyler yaşadı. Önce çok fazla bel ağrısı oldu. Bir kaç dk gitti bişey yok dediler. Ardından omir ilikte kitle fark edildi ve ameliyat oldu. Şimdi tedavi görmeye devam ediyor. 1 Yıl geçti eskiye göre ağrıları baya azaldı. Çok daha iyi. Bir sıkıntısı yok ama tedavi devam ediyor.

kemik iliği kanseri. yani MM, Aml, All . hangisi bunlara genelde kemik iliği kanseri die geçio ayrıca hastalık yoktur hasta vardır. her tedavi her hastada aynı sonucu vermez. korkma iyileşir inşallah. kanserin gribi deniyo o türlere. şifa şifa

Bir bilgim yok sadece geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin demek istedim.

Allah şifa versin canım benim kayınvalidem de KLL oda kan kanserinin bir türü ama 3 kez kemoterapi aldı maşşalah çok iyi şuanda Allaha şükür.. İnşallah Anneciğinde en kısa zamanda iyileşir

Rabbim acil şifalar versin.Keşke bir bilgim olsa da yazsaydım
ANNECİĞİNE dua edeceğim inşallah bir an evvel sağlığına kavuşur.....

Benimde babam karaciğer kanseri canım iki kez ameliyat oldu büyük ihtimal yine olacak çok üzülüyorum ama dua etmekten başka çaremiz yok... Kanser olupta iyileşen hayatına devam eden çok insan var üzülme annene destek ol

Allah hastalara şifa versin inşallah üzülmemek elde değil. Kanser denilince bile kötü oluyorum aklıma o kadar çok şey geliyo ki

merhaba
Öncelikle Allah herkese şifa versin Ben bir bilgiyi paylaşmak istedim. Gürcistanda bir merkez (Türk firması) Kanser hastalarını 15 günde tedavi ediyormuş 15 gün sonunda kan değerleri temiz bir şekilde merkezden ayrılıyorlar. Detaylı bilgi
için mesajlarınızı bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Kansere kesin çözüm bulundu da biz duymadık öyle mi. Abartının da bu kadarı

Çok zor.. çok üzüldüm. Bu tür hakkında direk bir bilgim yok. Benim annemde 4 yıl önce yendi başka bir türünü. Bu hafta yeniden boğazındaki bir kitle için biyopsi oldu. Sonucunu bekliyoruz Çok zor bir süreç. Stres yapmasına mümkün olduğunca mani olun annenizin. Siz moralli olun ki anneniz de olsun. Ne kadar zor olursa olsun güçlü olun. İlaç tedavisinin yanı sıra en önemli şey psikoloji ve beslenme. Ben üniversite hastanelerini ya da büyük devlet hastanelerini daha güvenilir buluyorum. Gerekirse bu hastanelerdeki doktorları araştırın proflara özel muayene olun. Ama özel hastaneler içime sinmiyor.

Allah şifa versin. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım. Anneciğine Allah şifa versin. İnşallah tez zamanda iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…