- 28 Nisan 2016
- 4
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi melek170114
-
Merhababen aranıza yeni katıldım 2 haftadır hep yakınlarım iyi olacak iyi olacak diye konusuyolar ama tanımadıgım birilerinden ne yapmam gerektiği hakkında yardım istiyorum nolur. Annemi 12 farklı hastaneye götürdük hepsi özellll! Zona oldugunu soylediler ve aylarca annem acı cekti yanlış igneler yedi. Guvendik gececek dediler gecmedi 3 hafta önce devlet hastanesine gece acile götürdük. Ertesi gün omirilik ameliyatı oldu 2 kere tümör varmış platin takıldı Ve pataloji sonucundada kemik iliği kanseri oldugu anlasıldı. Yakının da cevresinde gören duyan varsa bu hastalıgı yardım edebilir mi?
Kansere kesin çözüm bulundu da biz duymadık öyle mi. Abartının da bu kadarımerhaba
Öncelikle Allah herkese şifa versin Ben bir bilgiyi paylaşmak istedim. Gürcistanda bir merkez (Türk firması) Kanser hastalarını 15 günde tedavi ediyormuş 15 gün sonunda kan değerleri temiz bir şekilde merkezden ayrılıyorlar. Detaylı bilgi
için mesajlarınızı bekliyorum
Çok zor.. çok üzüldüm. Bu tür hakkında direk bir bilgim yok. Benim annemde 4 yıl önce yendi başka bir türünü. Bu hafta yeniden boğazındaki bir kitle için biyopsi oldu. Sonucunu bekliyoruzMerhababen aranıza yeni katıldım 2 haftadır hep yakınlarım iyi olacak iyi olacak diye konusuyolar ama tanımadıgım birilerinden ne yapmam gerektiği hakkında yardım istiyorum nolur. Annemi 12 farklı hastaneye götürdük hepsi özellll! Zona oldugunu soylediler ve aylarca annem acı cekti yanlış igneler yedi. Guvendik gececek dediler gecmedi 3 hafta önce devlet hastanesine gece acile götürdük. Ertesi gün omirilik ameliyatı oldu 2 kere tümör varmış platin takıldı Ve pataloji sonucundada kemik iliği kanseri oldugu anlasıldı. Yakının da cevresinde gören duyan varsa bu hastalıgı yardım edebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?