9 yaşlarında falandım.kardeşimle cipsi paylaşamamıştık sanırım .babam da sağ,ilişkimiz de normaldi herhalde.annem çalışmıyorduKaç yaşındaysın ve dayak yeme sebebin neydi? Babanla ilişkiniz nasıldı, yaşıyor mu kendisi? Annen çalışıyor muydu?
22.sayılır ama son zamanlarda çok fazla arttı kavgalarımızKaç yasindasiniz? Annenize ilişkiniz hep bu sekilde miydi?
Annenizin psikolojik sorunları olabilir yardım alıp rahatlaması gerek olabilir.Onlar da ebeveyn olsa da insan, hata yapabilirler.Sorunlu bir iletişim mevcut sanki ortada22.sayılır ama son zamanlarda çok fazla arttı kavgalarımız
Önemli bir durum değilmiş, annen de sıkıntı içinde değilmiş anladığım kadarıyla9 yaşlarında falandım.kardeşimle cipsi paylaşamamıştık sanırım .babam da sağ,ilişkimiz de normaldi herhalde.annem çalışmıyordu
yani bence böyle sözleri duymazdan gelmek pek mümkün değil.okuyorum ama yakın zamanda eve çıkacak maddi durumum yokOkuyor musunuz? Ayrı eve çıkma imkanınız var mı? Ben olsam umursamazdım duymazdan gelirdim ama siz öyle değilsiniz belli ki.
yani evet maddi durumumuz falan da normaldi.annem sinirlerine hakim olamıyor bazenÖnemli bir durum değilmiş, annen de sıkıntı içinde değilmiş anladığım kadarıyla
haklısınız aslında ama annem bazen de öyle merhametli şefkatli oluyor ki diyorum sorun bende mi acaba?annenizin suçlamaları yada sizi dövmesi zaten onun kişilik yapısını gösteriyor ne diye ondan farklı tutum bekleyip kendinizi beklentiye sokuyorsunuz ki anne demek sevgi şefkat sonsuz merhamet ama her doğuran kadında bunlar olmuyor
Mutlaka sizinde hatalarınız vardır ama ne tepki vereceğini kestirdiğiniz konularda üstüne gitmeyin ailesini sevmediğinizi vurgulamayın meselahaklısınız aslında ama annem bazen de öyle merhametli şefkatli oluyor ki diyorum sorun bende mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?