Annem konuşmadığımız kv evine gitmiş!!!!

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Arkadsslar cok sinirliyim bu aralar zaten kotyum birde bu olay cileden cıktım
Konu açmıştım daha önce kv ile esimde bende konuşmuyoruz bur sürü olaylar oldu.
Annem ist.dan Ankaraya geldi
Ben isteyjen gitmiş kv evine
Neyse annem gitmiş konusmus falan
Kv neler demis
Onlar suçlarını biliyo bana neler ettiler bilmem ne yok ben hali verdim almamis kedicik heph esini fiseklemis vs
Esimle isten eve geldik annem soyledi gittigini
Anlatti soledidklerini
Esim iyice sinirlendi bu arada annensine hala halida takilmis falan dedi
Annesiyle konusacgi varsada artik bitti onun icin
Neyse esim sabah gitti annene detayli anlat dddim
Iste bizim odaya koltuk takimi almis evini yeniletmis falan
Yahu insan nasil rahat bukadar annnem sok gecirdi resmen ya
Kadinin umrunda degil resmen evladı
Iyice sinir oldum anneme hep yalan atmis
Annnemi birde yemegi cagirmis
Sizce bende gidip agzinin payinimi vereyim yoksa bulasmayaym mi

Son düzenleme:
Konuşmasanızda sonuçta sizden büyük bir insan, kötü de olsa eşinizin annesi. Bence gidip iyice ipleri germeyin, yüzgöz olmayın. Zaten eşiniz de annesine öfkeliymiş bırakın kurcalamayın.

Annen koskoca kadin , gitmisse gitmis
Siz gorusmek istemeyebilirsiniz onda sakinca yok
Belki annen incelik yapmak adina kendince kvye bir adim atmak istemistir, bundan sonra top annenden cikti bana gore o uzerine duseni yapmis, kizmayin kadina. Zaten duyduklarindan sonra tekrar gitmez

Evini yeniletmesinde ne var ayrıca, kendini haklı gördüğü için karalar bağlamamış

Kırılma ama burdan da fişteklemiş gibi duruyosun, annen gidiyor konuşulan ne varsa olduğu gibi anlatıyor sen esine git annene detaylı anlat diyosun eşin geliyo sana annesinin ev yenilediğini falan anlatıyor...

Bu kadar dağınık yazmak zorunda mı herkes, bu nedir ya?
Şaşı bak şaşır gibi..
Anemi annnes annnemi
Kim kimin annesiyle ne yapmış vallahi anlamadım
Evet lütfen. Kaçmıyoruz. Biraz zaman ayırın yazdıklarınıza. Konu sahibi bir evladın annesine küs olması hiç hoş değil. Eşiniz bir kere barışsın. Söylediklerini yapmak zorunda değil. Size gelince koltuk takımı almakla, ağzının payını vermek arasındaki bağlantıyı kuramadım. Evladını takmıyor diyorsunuz. Bu yaşa getirdiği oğlu onunla konuşmuyor ne yapsın kadın. Çok haksız olabilir. Ama oğlu bir yol bulmalı.

Besle büyüt danayi,tanimasin anayi.
Nasilda zevkten dört köşesiniz eşiniz annesine düşman diye.
Kim bilir sana neler yaptı degil mi?
Siz de meleksinizdir kesin!yazik!
Anasina bunu yapan,yarin sizi koyar kapiya.

Valla kayınvalidenize üzüldüm, siz de bir çirkeflik sezdim. Yazıktır, günahtır kardeşim. Eşinizin annesine küs olmasını, ne büyük bir keyifle anlatıyorsunuz.
Besle kargayı, oysun gözünü.
Sizin de evladınızla aynı tarz bir ilişkiniz olursa anlarsınız.

Ateşe kürekle gidilmez anneniz hata yapmış ,gelip anlatması, muhtemelen tüm olayları biliyordur, herşeye cevabı olmalıydı kvdene ,kV kızgın olduğun kadar annenede kızğıñ olmalısın sonuçta sizi gerdi

Back
X