Merhaba arkadaşlar ben ücretsiz izindeydim 8 aydır sonrasında 2 ay önce eşim antalyada işe başladı iş değiştirdi.buraya taşındık eş durumundan benim de buraya gelmem için iş başı yaptım haziranda oğlum tmmuzda 1 yaşını doldurdu.eylülde okul başlarken annemi mi çağırsam bakıcı mı tutsam bilemedim ya da ikisi bir arada.burada bakıcı nerden bulcam onu da bilmiyorum offf:/
Merhaba arkadaşlar ben ücretsiz izindeydim 8 aydır sonrasında 2 ay önce eşim antalyada işe başladı iş değiştirdi.buraya taşındık eş durumundan benim de buraya gelmem için iş başı yaptım haziranda oğlum tmmuzda 1 yaşını doldurdu.eylülde okul başlarken annemi mi çağırsam bakıcı mı tutsam bilemedim ya da ikisi bir arada.burada bakıcı nerden bulcam onu da bilmiyorum offf:/
annen varken bu iklemde kalmana şaşırdım canım annem yada kayınvalidem dışında asla bebeğimi emanet edemem onlarında canı sonuçta tabi sağlık problemi yoksa annen için problem değilse elbette annen bence...
annen varken bu ikilemde kalmana şaşırdım canım annem yada kayınvalidem dışında asla bebeğimi emanet edemem onlarında canı sonuçta tabi sağlık problemi yoksa annen için problem değilse elbette annen bence...
Öyle de illa ki bir gün bırakacak bakmayı:/ sürekli bakamaz çünkü öyle olursa kv de de ister o da68 yaşında mümkün değil.neyse haklısınız şimdilik annem baksın