Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BencedeEşinin haklı olduğu noktalar var ancak yaklaşımı yanlış. Eşinizi anladığınızı belirterek daha ılımlı yaklaşın; herşeye rağmen anneniz olduğunu, çok sık olmasa da görüşüp iletişimi tamamen kesmek istemediğinizi söyleyin. İnatlaşmayın.
Annesi iyi biri değil ki zaten ? Çocukken kardeşine annelik yapmak zorunda kalmış, bir genç kadının annesine en çok ihtiyacı olduğu zamanlarda yanında yokmuş.Ahhh ahhh kim bilir nasıl neler anlapttinipz anneniz ile ilgili..
Dogppal olarak annenizi kötü biri olarak görüp sizi ondan korumaya çalışıyorlar.
Baştan yanlış yapmiasinjz.
Bu konu ne eşinizi ne kb ilgilendirir. Siz yürekten affettiyseniz kararlı olun ve görüşün anneniz ile. Tabi bu durumun uygun bir dille eşinize anlatın. Bu konuda bnn kararlı olduğunuzu ve karışması gerektiğini belirtin
Doğumuma geldi hastaneye kimse konuşmadı onunla sonra çekti gitti geriye . Bir tek doğumumda gördü çocuğumu . Onun için bişey yapmayı birak üzerimde iğnesi yok..Ben gitgide dozu arttırıyorum :)
Konuyu ilk okuduğumda kocaman kadın kim ne karışır dedim de düşündükçe sinirlendim.
Okulu bırakmak zorunda kalmanız, küçük yaşta ev sorumluluğu almanız, anneniz yanınızda olmadan evlenmeniz...
Şimdi merak ediyorum mesela, çocuğunuz varmış, anneannesi Doğuma geldi mi? Kaç kere gördü? Hiç onun için bir şey yaptı mı?
Yine de eşiniz karışamaz görüşmenize.
Ama sanırım siz temiz kalplisiniz :) ben olsam zaten kendim istemezdim...
Doğumuma geldi hastaneye kimse konuşmadı onunla sonra çekti gitti geriye . Bir tek doğumumda gördü çocuğumu . Onun için bişey yapmayı birak üzerimde iğnesi yok..