• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem mi Eşim mi ??

Annenle sen görüşmek istiyorsan kimsenin buna engel olmaya hakki yok. Sonuçta sen anneni boyle kabul ediyorsan affediyorsan gorusursun. Ayrıca kocana ne zararı oldu da istemiyor. Annenle arandaki soruna kocan karisamaz. Anne bu ya seni doğuran annen...

Annenin esine ya da kv ye yaptığı birsey olmamış ki.. gerisi sizinle onun arasın da. Şahsen karıştırmazdım ne olursa olsun annem djyip görüşmek isterseniz onlara laf düşmez.

Eşiniz kırmadan fikrini söyleyebilir ancak asla engel olamaz , olmamalı.

Yapılan size yapılmış. Kalp sizin, affetmek isterseniz affedersiniz.

Başka bi durumda aralarında kalsanız eşiniz derdim, çünkü anneniz anneliğini hakkıyla yapmamış. Ama bu ne kvyi ne eşinizi ilgilendirmiyor. Siz çocuk değilsiniz kv yada eş kimle görüşüp görüşmeyeceğinize karışamaz. Görüşmek istiyorsanız kimseyi dinlemeyin kimseye bu konuda söz hakkı da vermeyin.

Eşini ilgilendirmezki sana yasattigi seyler.burda hata sende neden anlattinki.sonucta hayatina sonradan giren insanlar annenle ilgili yorum yapamazlar.

Eşinin haklı olduğu noktalar var ancak yaklaşımı yanlış. Eşinizi anladığınızı belirterek daha ılımlı yaklaşın; herşeye rağmen anneniz olduğunu, çok sık olmasa da görüşüp iletişimi tamamen kesmek istemediğinizi söyleyin. İnatlaşmayın.

Eşinizin sizi böyle arada bırakması doğru değil.
Eğergçrğşmek istiyorsanız görüşün. Evde değil, dışarıda görüşün...
Onun evine belki yeni eşinden dolayı gitmenizi istemiyordur, yada sizin evinize girsin istemiyordur, arayı bulun..

Ahhh ahhh kim bilir nasıl neler anlapttinipz anneniz ile ilgili..
Dogppal olarak annenizi kötü biri olarak görüp sizi ondan korumaya çalışıyorlar.
Baştan yanlış yapmiasinjz.
Bu konu ne eşinizi ne kb ilgilendirir. Siz yürekten affettiyseniz kararlı olun ve görüşün anneniz ile. Tabi bu durumun uygun bir dille eşinize anlatın. Bu konuda bnn kararlı olduğunuzu ve karışması gerektiğini belirtin

Eşinin haklı olduğu noktalar var ancak yaklaşımı yanlış. Eşinizi anladığınızı belirterek daha ılımlı yaklaşın; herşeye rağmen anneniz olduğunu, çok sık olmasa da görüşüp iletişimi tamamen kesmek istemediğinizi söyleyin. İnatlaşmayın.
Bencede

Ahhh ahhh kim bilir nasıl neler anlapttinipz anneniz ile ilgili..
Dogppal olarak annenizi kötü biri olarak görüp sizi ondan korumaya çalışıyorlar.
Baştan yanlış yapmiasinjz.
Bu konu ne eşinizi ne kb ilgilendirir. Siz yürekten affettiyseniz kararlı olun ve görüşün anneniz ile. Tabi bu durumun uygun bir dille eşinize anlatın. Bu konuda bnn kararlı olduğunuzu ve karışması gerektiğini belirtin
Annesi iyi biri değil ki zaten ? Çocukken kardeşine annelik yapmak zorunda kalmış, bir genç kadının annesine en çok ihtiyacı olduğu zamanlarda yanında yokmuş.
Bir şey anlatmasına gerek yok, eşi görüyordur zaten.

Artık düzenini oturtmuşsun, zor zamanlar geçmiş. Hoşgeldinnnnnn yenimi aklına geldik deyiver. Görüşsen babana da haksızlık olmazmı? Bence kırılır. Ayrıca kusura bakma ama annenin harketlerinden ve yeni eşinden de rahatsız olabilirler. Ben çok haksız göremedim onları. Ailene sokma kendin dışarda görüceksen gör(bu saattten sonra külfetinden başka bişey olmaz da, kendin bilirsin)

Kızlar hepiniz haklisinizda bu yıllar arasında eşimle sevgiliydik. Anlatmama gerek yok görüyordu herşeyi bire-bir beraber yaşadık . Yanımdaydı hep . Anlatsam neler anlatırdım hic birr zaman kotulemedim annemi ama çok belliydi herşey inanın . Anneme kızıyorum hala cünkü açtığı yaralar ne bende ne babamda kapanmadi. Babam hala 2 bin tl maaşla o yıllardan kalan borçları ödüyor.ama evlâdım olduktan sonra hem anneme karşı daha çok kızmaya başladım hem de acımaya. Eşimde babasının baskısı daha çok var . Onu karşısına alamıyor. Bana gitmicceksin de demiyor ama iyi bişey de demiyor . Babasıyla aynı iş yerinde çalışıyor bir de altlı üstlü oturuyoruz . Huzurunun kaçmasından korkuyor sanırım.

Ben gitgide dozu arttırıyorum :)
Konuyu ilk okuduğumda kocaman kadın kim ne karışır dedim de düşündükçe sinirlendim.
Okulu bırakmak zorunda kalmanız, küçük yaşta ev sorumluluğu almanız, anneniz yanınızda olmadan evlenmeniz...

Şimdi merak ediyorum mesela, çocuğunuz varmış, anneannesi Doğuma geldi mi? Kaç kere gördü? Hiç onun için bir şey yaptı mı?

Yine de eşiniz karışamaz görüşmenize.
Ama sanırım siz temiz kalplisiniz :) ben olsam zaten kendim istemezdim...

Ben gitgide dozu arttırıyorum :)
Konuyu ilk okuduğumda kocaman kadın kim ne karışır dedim de düşündükçe sinirlendim.
Okulu bırakmak zorunda kalmanız, küçük yaşta ev sorumluluğu almanız, anneniz yanınızda olmadan evlenmeniz...

Şimdi merak ediyorum mesela, çocuğunuz varmış, anneannesi Doğuma geldi mi? Kaç kere gördü? Hiç onun için bir şey yaptı mı?

Yine de eşiniz karışamaz görüşmenize.
Ama sanırım siz temiz kalplisiniz :) ben olsam zaten kendim istemezdim...
Doğumuma geldi hastaneye kimse konuşmadı onunla sonra çekti gitti geriye . Bir tek doğumumda gördü çocuğumu . Onun için bişey yapmayı birak üzerimde iğnesi yok..

Senin annenle görüşüp görüşmeme isteğine amcan eşin annenin veya eşinin ahlaksız davranışlarına şahit olursa bunun da çocukları etkilediğini tespit ederse karışlabilir onun dışında karışmaya hakkı yok.
Ha kendisi kv olarak görmüyor da olabilir ona da birşey diyemem çünkü kadın siZi resmen ortada bırakmış koca peşinde koşmuş ki aynısını babanız yapsa suratına bakmazsınız.

Doğumuma geldi hastaneye kimse konuşmadı onunla sonra çekti gitti geriye . Bir tek doğumumda gördü çocuğumu . Onun için bişey yapmayı birak üzerimde iğnesi yok..

Ben eşinizi anlıyorum aslında...
Annelik yapmamış size. Şimdi yaş ilerledikçe biraz vicdan azabı, biraz muhtaç olacak olması kafasına dank ettiğinden, yeniden ilişki kurmaya çalışıyor...
Çok üzgünüm ama ben böyle insanların değiştiğini düşünmüyorum. Anneniz önceden ne kadar bencilse hala öyle... zora gelince, işine gelmeyince çekmiş gitmiş, şimdi çocuklar büyümüş, duzen kurulmuş, kimsenin beklentisi Yok ve kendi beklentisinin olacağı zaman yaklaşırken geliyor...

Eşinizi,
mesafeli bir görüşme olacağına,
hayatınızda bir değişiklik olmayacağına
ikna ederseniz ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum...

Evde görüşmeyin.
Dışarıda görüşün.

Back
X