babamın babasından kalan belli miktar tarlalar var içinde ekilebilen de var ekilemeyende kırsal bir yerde.otoban geçme ihtimali ancak bizim nesil toprakta fosil olursa ancak.yerlerin biri hanyada biri konyada.bu zamana kadar mirascılardan hala oğlu amca kızları hiç uğraşmadılar.vergi cezası vb para öderiz. masrafımıza değmez diye.
bende uğraşamadım açıkçası öyle devlete kalmayı beklerken yerler.eşim derledi toparladı.10 kişi mirascıyız.yeni çıkan kanuna göre miras sahibinin gelinleri damatı dahil.mirascı vefat etmiş çocuklara değil.kim ne varsa onlara bölünüyor.hisseli intikali ona göre yapılıyor.yaptığımız masrafları yazdık bir kenara.tapuda imzalar atılacak.
o günü annem:
1)şimdi ben kimseye güvenmiyorum. paramı versin öyle imza atıcam.
2)ben hakkımı satmasam internete ilan versem.
3)neden 10 kişiyiz.
la havle çektim yani satın alacak kişi iyi sabırla beklemiş. ki o da komisyon koyup satar.
tarlaların yüzde yüzü hayırlı değil toptan gidiyor.diye arada ne varsa çıkacak( bazıları ne ekime ne dikime geliyor)
10 kişiyi toplamak her yiğidin harcı değil .parası mükemmel olmasa da değerli bir yerde değil.tüm piyasa araştırmalarında çok düşük fiyat istediler.
annemi boğasım geldi.amca kızları hala çocuklarnı kendi mi toplayacak hayır.zaten bu konuda kardeşimden hayır yok.at imzanı al paranı. millete ortalama 9binlira düşüyor.
işlek bir yerde yan yana ve ekime müsait olsa heralde daha çok para eder.
anneme seni kim gazladı diyince kızıyor.
yok sanatçılarda alırmış buralardan yer.
Allahım sana geliyorum dedim.
yazdıklarımdan anlamayanlar yorum yazmasın lütfen
bende uğraşamadım açıkçası öyle devlete kalmayı beklerken yerler.eşim derledi toparladı.10 kişi mirascıyız.yeni çıkan kanuna göre miras sahibinin gelinleri damatı dahil.mirascı vefat etmiş çocuklara değil.kim ne varsa onlara bölünüyor.hisseli intikali ona göre yapılıyor.yaptığımız masrafları yazdık bir kenara.tapuda imzalar atılacak.
o günü annem:
1)şimdi ben kimseye güvenmiyorum. paramı versin öyle imza atıcam.
2)ben hakkımı satmasam internete ilan versem.
3)neden 10 kişiyiz.
la havle çektim yani satın alacak kişi iyi sabırla beklemiş. ki o da komisyon koyup satar.
tarlaların yüzde yüzü hayırlı değil toptan gidiyor.diye arada ne varsa çıkacak( bazıları ne ekime ne dikime geliyor)
10 kişiyi toplamak her yiğidin harcı değil .parası mükemmel olmasa da değerli bir yerde değil.tüm piyasa araştırmalarında çok düşük fiyat istediler.
annemi boğasım geldi.amca kızları hala çocuklarnı kendi mi toplayacak hayır.zaten bu konuda kardeşimden hayır yok.at imzanı al paranı. millete ortalama 9binlira düşüyor.
işlek bir yerde yan yana ve ekime müsait olsa heralde daha çok para eder.
anneme seni kim gazladı diyince kızıyor.
yok sanatçılarda alırmış buralardan yer.
Allahım sana geliyorum dedim.
yazdıklarımdan anlamayanlar yorum yazmasın lütfen