• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem neden onu istemiyor :(

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.213
333
Ankara
Herkese merhaba. Ben 17 yasindayim ve bir sevgilim var. 9 senedir tanidigim biri ailem de taniyor onu. Yazdan beri konusuyorduk annemin de haberi vardi ama ciddiye almadi pek. Simdi cikiyoruz ve ben bunu anneme soyleyemiyorum. Cok tepki gosterecegini dusunuyorum cunku sevgilimin ilkokuldaki halini biliyor yaramaz ve tembel bir tipti ama su an lisedeyiz o cok degisti zaten annem de hep severdi onu gercekten cok iyi bir cocuk ama simdi onu bana layik gormuyor begenmiyor. Ben oyle surekli sevgilisi olan biri degilim insanlara kolay kolay guvenemiyorum zaten ailemi de utandiracak uzecek bir sey yapmamaya cok ozen gosterdim hep her seyi annemle paylastim ama simdi annem neden boyle yapiyor anlamiyorum. Yanlis biri olsa anlarim annem benim icin endiseleniyor derim hak veririm ama inanin sevgilim tanidigim en iyi insanlardan biri annem de bunu biliyor beni cok sevdiginden de eminim annem onu istemiyor diye ayrilmak istemiyorum ama bu durumu annemden gizlemek ona yalan soylemek beni nasil uzuyor anlatamam. O kadar utaniyorum ki. Yanlis bir sey yapmiyorum annemin bu tutumuna da anlam verebilmis degilim gercekten cok uzuluyorum. Ne annemi kandirmak ne de sevgilimden ayrilmak istemiyorum ne yapacagimi bilemiyorum bu konuyu acamiyorum bile annem asiri tepki gosterecek diye. Onun degistigini anlayamiyor bir turlu. Yarin bulusacagiz ama ben anneme arkadaslarimla bulusacagimi söyledim cok huzursuzum uyuyamiyorum boyle olmasini istemiyorum ben :(

Annene söylemelisin bence. Eskiden yaramaz olması endişelendiriyor olabilir anneni. Seni üzeceğini düşünüyor olabilir. Ama annenle aran iyi ise sevgilinin değiştiğini,onunla mutlu olduğunu uygun bir dille anlatmalısın. Mutlaka annenin aklında birşeyler vardır. Konuşmadan bilemezsin.

Daha cok gencsin, bunlarla kafani yoracagina
Derslerinle ilgilen , geleceginle ilgilen eminim daha cok isine
Yarayacaktir ilerki hayatinda ..

eger Annen istemiyosa gercekten gecerli bir sebebi vardir
Cjnku anneler genelde , herzaman hakli cikiyolar ..
sevgiljnden ayrilma daha cok zamanin var , Ilerde eger dogru
insansa zaten Annende kabullenecektir ...

Sen kendinden eminsen sorun yok.Annenin tepki vermesi senin onun gozunde 17 degil hala 2 yasinda olmandan dolayidir.Bu hic degismez.Benim annem de begenmezdi kimseleri,ordan biliyorum.Sonra uni falan derken ayriyiz simdi.Zamanla gececek.Sen anlatacaksan sevgili degil erkek arkadas ya da samimi arkadas olarak bahset.Hemen asigiz falan diye cikma kadinin karsisina.Zaman lazim

Back
X