Annem niye böyle yapıyor?

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
113
.................................

Son düzenleme:
canım sabret biraz daha uzak kalmaya calıs kendi kaynanamın yaptıklarını anlatayımmı sana belki sen seninkilerini unutursun

Dediğiniz gibi 4 ay kalmış
Bu kadar zaman sabretmişsiniz,4 ay daha dayanın
Zaten okulunuz açılınca daha az görüşürsünüz
Kızmayın ama aklıma Yalan Dünya'da ki zengin nişanlı olayı geldi
Anneniz neden böyle çözemedim,halbuki babanıza karşı savunmuşsunuz da
Bazen hayatta insanın kendisinden başka kimsesi olmuyor

az kalmış canım sabretttt...

( allah sabır versin umarım yeni kuracağın yuvanda çokkkk çokk çokk mutlu olursun...

gülüyorum çünkü benim ailemden farksız değilmiş annenizle annemin kardeş olma olasıığı kaç? o derce yani benım bi 4 yıldan daha fazlam var ama artık alıştım herşeye susuyorum...

bu arada yeni başlıyacağınız hayatınızda mutluluklar dilerim...herşey gönlünüzce olsun

arkadaşım kızma lütfen ama sanki sen üvey evlat çok özür dilerim ama okuyunca öyle hissettin kusura bakma
sana sığınacak bir liman vermiş güzel Allahım çok mutlu ol
sabırr sonra selamet inşallah

az kalmış canım sık dişini sabret yenı hayatında ıns canım cok mutlu olursun bunları unutursun annendır bısey dıyemezsın evet dedıgınde kıskanıyorsun felan demeye baslar bencede o yuzden takma fazla bak allahım sana senı seven bı kaynana nasıp etmıs herkeze denk gelmez

Annen sana kayınvalide gibi davranıyor ne tuhaf. Gelini de sanki kendi doğurduğu kızı.

Kusura bakma ama acaip şaşırdım. Hiç böyle birşey duymadım ben.

Allah ne kadar buyuk bir yerden alıp bir yerden veriyor. Nişanlın ve ailesi pırlanta gibiler maasallah.

Sen bir evlen git, ailen sana karsı cok farklı olacak bak görürsün.

gelinine bu kadar düşkün kayınvalıde ılk defa goruyorum .bır bıze dusmedı boyle kayınvalıde
saka bır yana arkadasım Allah yardımcın olsun .

kusura bakma ama annen biraz parayi seviyor galiba,
gelin zengin diye övündügüne göre...:44:
ayrica hic hos degil gelinle seni kiyaslamasi aksine sevinmesi lazim,
kizim mutlu iiyi bir aileye gidiyor diye...ilginc

ailelerimizi seçme özgürlüğüne sahip değiliz.lakin onlar bizi isteyerek dünyaya getiriyorlar her şeyi göze alarak.dolayısıyla bu yaptıkları karşısında onları sevmemen kadar doğal birşey olamaz.onların yaptığı ayıplanacak bir durum.gelini kıskanmakla da alakası olmadığını anlayabiliyorum duygularının.kim olsa annesi babası için biricik olmak ister. ama olsun dediğim gibi onları seçme şansımız yok ama yeni içine gireceğin aileyi güzel seçmişsin ne güzel senin için..bu demek değil ki kendi ailenle olan bağlarını kopar evlenince,uzak dur onlardan..elbette onlara olan saygını yitirmemelisin sonuçta seni dünyaya getirip yaşamana fırsat tanımış ve büyütmüş bakmış insanlar sevgi olmasa da saygı olmalı ama evlendikten sonra zaten senin önceliğin onlar olmayacak kendi eşin ve doğacak çocukların olacak ister istemez ayrı kalacaksın belki böylesi aranızdaki bağları da kuvvetlendirir..
mutlu bir evliliğin olun inşallah şimdiden hayırlı olsun canım..

çok sevdiğim bi söz var ;
anne baba iyiyse sevilir kötüyse çekilir

başka da yapacak bişey yok

canım sabret biraz daha uzak kalmaya calıs kendi kaynanamın yaptıklarını anlatayımmı sana belki sen seninkilerini unutursun

anlat tabi canım,hem sanada iyi gelir açılmak:)

aslında bizim durumumuzda iyi Allah'a şükür ama gelin kızımızın durumları çok daha iyi.marifet gibi övünür bununla.
insanların yanında ben utnıyorum inan...kimse senin gelinini merak etmek zorunda değilki.
zorla gelinim şöyle gelinim böyle diye kasılıyor...
okulumun açılmasına 2 hafta kaldı,inşallah 2 haftada hemen geçer: (

az kalmış canım sabretttt...

bende öyle yapıyorum canım...ama sabrederkende bişeylerin eksilmesi ne acı...mesela hiç bi gelin kız gibi bu evden nasıl çıkacağım düşüncesi aklıma gelince gözlerim dolmuyor,aksine o gün gelince düşüncesiyle yaşıyorum...

( allah sabır versin umarım yeni kuracağın yuvanda çokkkk çokk çokk mutlu olursun...

amin canım inşallah

çok teşekkür ederim canım,daha iyileri sana nasip olsun inşallah: )
sen alışmışsın ne güzel...ama ben alışamıyorum çünkü annem önceden bu kadar değildi,abimin nişanlılık işi olunca böyle oldu

neden kızayım canım,senle aynı düşüncedeyim ne de olsa...sağolasın canım iyi dileklerin için.inşallah

onlara inat mutlu ol asıl ailende

bende öyle yapacağım canım..

öyle canım,çok şükür kayınvalidemle aram çok iyi.gerçi elenince eşim ve ben başka şehirde yaşayacağız çok görüşemeyeceğiz iki aile ile de...ama olsun: )

canım annem tam bir gelin hastası.bu kız olmadan öncede hep derdi zaten gelinim lursa hiç eziyet etmem,annesi gibi olurum diye.gerçektende öyle oldu.bazen gelin kzımıza bile diyorum,çok şanslısın diye: )düşün kıza;senle tatillere gideriz,gezeriz falan diyor: )))
kız geldiğinde en sevdiği yemekleri döktürüyor.abim eğer kızla tartışmışsa direk abime kızıyor: ))

gelinine bu kadar düşkün kayınvalıde ılk defa goruyorum .bır bıze dusmedı boyle kayınvalıde
saka bır yana arkadasım Allah yardımcın olsun .

normalde mumla aranız bulunmaz ama benim annem bir istisna sanırım: )
çok sağol canım

kusura bakma ama annen biraz parayi seviyor galiba,
gelin zengin diye övündügüne göre...:44:
ayrica hic hos degil gelinle seni kiyaslamasi aksine sevinmesi lazim,
kizim mutlu iiyi bir aileye gidiyor diye...ilginc

canım annem parayı sever ama daha ziyade tüm derdi gösteriştir...''DESİNLER''i çok sever...
herkes onu,gelinini,asilliğini,hanımlığını,ailesini,çocuklarını övsün ister.

aynen öyle canım seçme şansım yoktu ama tamamende yok sayamam.belki sevgim kalmadı onlara karşı ama saygımı kaybetmeyeceğim Allah'ın izniyle.

çok sevdiğim bi söz var ;
anne baba iyiyse sevilir kötüyse çekilir

başka da yapacak bişey yok

malesef başka bişey yok...

amin canım cümlemize:) Allahtan dilerim ki senınde çok güzel bir evliliğinolur inşallah. yok canım onlar alışılabılcek türden şeyler değil alışamadımda zaten sadce susuyorum ve üzülüyorum herşeyi içimde yaşıyorum. Keşke alışabilseydim

sevgilerimle...

çok iyi anlıyorum canım seni...Rabbim inşallah sana çok iyi bir eş ve ailesi nasip ederde tadamadığın mutluluğu onlarla fazlasıyla yaşarsın

uzucu bir durum insan bazen ailede ufacık birsey olsa dahi kendini kotu hissediyor ki senin yasadıkların daha zor zamanı gelince annende yaptıklarının farkına varır

Son düzenleme:
bence asıl annen seni kıskanıyor:))) şaka bi yana canım evlenmeden önce ailemde kafama taktığım birçok olay olmuştur. şimdi allah bozmasın eşimle çok güzel bir evliliğim var. kayınvalidemlerlede aram çok iyi. ailemlede bi sürtüşmemiz yok. önceden bazı şeylere çok içerlerdim. niye böyle yapıyorlar diye. şimdi hiç umrumda değil. çok canım sıkılır üzülürsem eşime bakıyorum allahım şükürler olsun diyorum. o da üzerse beni bebeğimi düşünüyorum doğda döv hepsini diyorum. üç günlük dünya canım kötü şeyleri boş ver. annene de kızdığın şeyleri yaptığında gül geç hiç ağlama çünkü ağlamakla düzelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…