Annem ocuum olmadn zannediyormu :(

tatlım dert etme....en yakının yada uzagın senin içini bilemez...annen kötü niyetle yada art niyetle düşünmemişdir..belki çekiniyorsunda o yüzden saklıyorsun konuşmuyorsun zannetmişdir..bu kadar dert yapma kendine canım...dışardakilerin ne dediğini yada ne düşündüğü annen senin aklını çelince geldiii....annen demeden öncede konuşuyordur dışardakiler..nedne yapmıyor olmuyormu diye....
ben 4 yıllık evliyim...çocuk yok.....olmuyorda.......yüzüme söyleyen yok ama konuşuyorlardır....ben eşimle mutluyum huzurluyum gerisi boşş...

Eşin biraz durumu abartmış sanki ama anneler hep böyle takma kafaya canı torun sevmek istiyordur naniknanik art niyetli düşünmemiştir eminim ki yorma kafanı.

Bende 7 senelik evliyim annem sağolsun senelerce torunn, torun, torun diye diye başımın etini yedi, hatta oda bir sorun olduğunu da düşünmüştü baktı ki kendi bildiğimi okuyorum vazgeçti.:1closedeyes:

Hele geçenlerde eşimin tanıdığı bir eczane vardı alerji ilacı mı ne öyle bir şey almaya gittik.

Eczanedeki kızları filan tanıyorum ama annelerini görmemiştim çocuk varmı filan tabi sormaya başladı.
Bende dedim şimdilik 2 fıstığım var ne olsa ( eşimin 2. eşi olduğum için çocuklar ilk eşinden ve anneleri vefaat etmiş belirteyim nasıl yani denmesin ) zaman ola hayrola dedim.

Kaç senelik evlisin dedi. 7 dedim.
Kadın direkt teşhisi koydu tedavi oluyormusun dedi.:1shok:

Ne diyebilirim ki ben buna şimdi güldüm geçtim.

annen kötü bir amaçla dememiştir..
hem bunda ne var ki böyle üzülecek..anneniz soruçta,kırılmamanız lazım..
istemediğinizi söylememişsiniz ki o da acaba çocukları olmuyormu ki diye düşünmüştür..

anneanne olmak onunda hakkı çok istiodur nasıl söyleyeceğini bilememiştir işte.kızmamak lazım. bende geçen istinye parkta bebeğimle dolaşıodum alışveriş yapıodum o bebek arabasındaydı. 55 yaşlarında bş bayan geldi ahhh maşallah bende anneanne olmak istiyrum bakalım Allah ne zaman kısmet edecek dedi. Bende inşallah yakın zamanda olur dedim aaahh ahh istemiyoruz diyolar bende böyle sokakta bebek görünce çok hoşuma gidiyo Allah bağışlasın dedi gitti üzüldüm. o kadar içten istiyoduki yavrusunun yavrusunu görmeyi.

anneler ister tatlım, takma kafana...mıllette laf ıster, onları da takma. sız ne zaman ıstersenız o zaman olmalı.önce hazır olmak lazım,çok hayati bir karar çünkü bu. kim ne der diye cesur girişimlere kapalı bır konu.

Kadıncağız ne yapsın, belki senin ona açılamadığını sanmıştır. Bunda moral bozacak bir şey yok. Etraf ne düşünürse düşünsün siz doğru olan zamanda çocuk yaparsınız ve en güzelide budur.

anne saflığı bence durum,hiç bir kötü niyet beslemeden,torun isteğiyle yapılmış bir hareket...
sıkmayın canınızı boşyere...

Boşver canım kırılma annene hem istemediğinizi bilmiyordu demekki annen böyle davrandığına göre..Çocuk yapmanın erken mi yoksa geçmi kalındığı çiftlerin düşüncelerine göre değişir bence:delphin:
Bozma moralini:1hug:

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...esi-doktorlari-hakkinda-bilgisi-olan-var.html
Canım karar verdin demek çocuk yapmaya.
Bu arada memlekete dönüş yapacaksın heralde buradan tavsiye istediğine göre.

Yok canım yaa.
Eşimi ozamanlar biraz ikna etmiştim çocuk yapmaya.En azından düşünelim falan demişti.Ama bir iki gün sonra biraz daha bekleyelim 1-2 yıl sonra yapalım dedi.Bende tamam dedim.Şimdi de daha 8 sene var diyor.Bu gidiş le çocuk falan yapamayacağız biz.

canım evlenıp 1 sene ıçınde karnında veya kucagında yoksa oyle denır malesef bızım ınsanımız boyle
annene çok gorme onun zamanına gore 3 seen cok fazla bebek için gec kaldınız dıye dusunuyor

bebek isteyip istemediğinizi sormadan yaklaşım biraz garip olmuş
öyle tahmin etmiştir kafana takmamalısın bence milletin ne düşündüğünü hiç ama hiç takmamalısın :delphin:

canım sen ıstemeyebılırsın ama gıdıp bıde bakın bakalım sorununuz varsa bılın cunku nece ınsanlar var bazıların hemen cocugu oluyor ama bazılarımız sorunu oldugunu cok gec farkedıyo sen ıstedıyın zaman yap ama kontlerınızı yapın ona gore davranırsınız

canım sen ıstemeyebılırsın ama gıdıp bıde bakın bakalım sorununuz varsa bılın cunku nece ınsanlar var bazıların hemen cocugu oluyor ama bazılarımız sorunu oldugunu cok gec farkedıyo sen ıstedıyın zaman yap ama kontlerınızı yapın ona gore davranırsınız

hmm kontrol olarak ne yaptırmamız gerekiyor?

benim de geçen kayınvalidem benzer bişi söyledi
yazlıklarında yeni olmuş meyve varmış bir ağacın ilk meyvesi kayınpederim söyleyince kayınvalidem de üç tane getirseydin çocuğu olamayanlara verilir dedi
kızı bir yıl denedi çocuğu olmadı şimdi boşanıyor zaten iki oğlu da evli biz zaten üç yıldır yapmıyoruz öbür oğlunun da yok
olamadığından değil yapmıyoruz diyesim geldi ama sonra yüzgöz olmadım şahsen yapamıyoruz diye düşündüğünü belli edip çocuğa zorlayacak gibi geldi bana ama çok da tınnn yani ne düşünürse düşünsün
annene açıklamışsın zaten çocuk olursa maddi manevi sen ve eşin yüklenecek sıkıntıları yapın diyenler değil zaten ona göre durumunuzu ayarlar yaparsınız maddi olarak düşünüyodur eşin ama 8 yıl beklemez sanmıyorum

biz evlendikten hemen sonra basladı benim kayınpederimle kayınvalidem yapın die biz hemen önüne geçtik biz istemioruz 2 sene sormayın die 1 sene bitti nasıl bitti hiç anlamadım şimdi kaldı geriye 1 sene ama gecende eşimle konustuk ve +1 sene daha verdik kendimize kaydirigubbakcemile3 ama kimse bilmiyor çokta umrum değilll gecenlerde bi müşterim sacma bi soru sordu olmuomu dedi bende yoo ben istemiorum dedim türk insanı alısmıs gerdek gecesinde hamile kalmaya sırnaşık şey

bence annen torun ıstegını bu yolla anlatmak istemıs bırde su mahalle baskısından kurtulun lütfen kıme ne sizin cocugunuzdan tavsıyem kendınız hazır hıssettıgınızda olsun cocuk evlılıgın tadını cıkarın bırbırınızi daha ıyı tanıyın bırakın etrafı kendınız ıcın yasayın sevgıler

Canım inan bunda üzülecek birşey yok.Herşeyin hayırlısı.Biz de istemiyorduk 2 sene belki de 3 sene;ama ben ansızın hamile kalıverdim.Bir sürü aksilik yaşadım ve aldırmak zorunda kaldık.ınan eşim şuan da benden daha çok istiyor.En doğru zaman da umarım sizde bir bebiş sahibi olursunuz..

Back
X