ANNEM ÖLÜYOR...

Tuansk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
93
85
3
33
Annem ölüyor ciğerim sokuldu sanki taaaa dibinden tarifi olmayan birşey bu ..
Organları iflas ediyor denildi sonra böbrek yetmezliği çıktı 1.5 aydır hastanede 2 haftadır yoğun bakımda.makineye bağladılar yanına gittim toparliyor denildi abim bekleme git kızım dedi ben kendi evime geldim
O gece beyin kanaması geçirdi ..
Şimdi bugün yarın yapacak birşey yok deniliyor
Anneme 10 yıl baktım 10 aydır evliyim sonra abimler baktı
Ama böyle anneme anne oldum biliyor musunuz bu çok farklı birşey onun bana anne olamamasina kizgindim içten içe ..
ANNEMMMMM GİTMEEEEE diye basbas bagiriyorum içimden gözyaşım dinmedi ne olur dua edin ..

Annem ölüyor ciğerim sokuldu sanki taaaa dibinden tarifi olmayan birşey bu ..
Organları iflas ediyor denildi sonra böbrek yetmezliği çıktı 1.5 aydır hastanede 2 haftadır yoğun bakımda.makineye bağladılar yanına gittim toparliyor denildi abim bekleme git kızım dedi ben kendi evime geldim
O gece beyin kanaması geçirdi ..
Şimdi bugün yarın yapacak birşey yok deniliyor
Anneme 10 yıl baktım 10 aydır evliyim sonra abimler baktı
Ama böyle anneme anne oldum biliyor musunuz bu çok farklı birşey onun bana anne olamamasina kizgindim içten içe ..
ANNEMMMMM GİTMEEEEE diye basbas bagiriyorum içimden gözyaşım dinmedi ne olur dua edin ..
Allah şifa vetsin sabır versin canım

Derdi var sanipta sacma sapan konu acanlara bakiyorumda size ne diyeyimm.
Ben bile agladim

Allah yardimciniz olsun.

Rabbim iman selameti versin nefes alacak ömrü var isede Şifalar versin inşallah amin

Ne diyeceğimi bilemedim ki Rabbim sabır versin sana annene şifa versin ama vakit dolduysa rızk bittiyse ne yaparsak yapalım olmuyor.

Off.. allah sabırlar versin dayanma gücü versin sizlere insallah. Ve anneniz icin de insallah bir mucize olur da hayata döner.. hakkında hayırlısı neyse o olsun. Acınızı icimde hissettim..

Allah şifa versin anneciğine, sana da yardımcı olsun canım.. Bir mucize olur umarım. İçini ferah tut çıkmadık candan umut kesilmez.

Back
X