Annem onca şeye rağmen boşanmak istemiyor

Bunu erkek yapsaydı çapkın ve seks düşkünü olurdu ama kadın ve özellikle anne olunca hasta veya zihnsel engelli olduğu düşünülmüş.kadin seks bağımlısı hani şu her kadına uçkur açan erkekler gibi .Bence gayet kafası yerinde beyni şeyine çalışıyor.Anne de olsa nefsine düşkün sapik biri ise ve çok çaba göstermiş konu sahibi yapacak birşey yok .Atın başınızdan ne hali varsa görsün.geneleve düşerse de yapacak birşey yok bencilce hayvan durtuleriyle hareket edip insanları boyle madur ediyirsa layiki odur.Zaten şuan ahlaki olarak da genel evdeki kadınlardan daha aşada.en azından onları maddi durum satılma aclik vb.bu duruma düşürmüş ama anneniz tamamen kendi bile isteye kendi bu yolda zaten.Bosverin pisliğini sizin yeni kuracağınız ailenize bulastirmasin .Ayrıca babanıza da yazık .bunu babanız yapsaydı şimdiye çok tan basinizdan atmistiniz burada da bu kadar toleranslı yazılar yazilmazdi.
Çok haklısınız, babama bana büyü yaptılar bu yüzden böyleyim dedi hep senelerce türkiyenin ucuna bucağına gezmediğimiz yer kalmadı, doktor dedi gezmediğimiz yer kalmadı, artık kendi karakterinin böyle olduğuna kanaat ettik geç oldu ama bundan sonra ona katlanmak için mecburiyet hissetmiyoruz

Çok haklısınız, babama bana büyü yaptılar bu yüzden böyleyim dedi hep senelerce türkiyenin ucuna bucağına gezmediğimiz yer kalmadı, doktor dedi gezmediğimiz yer kalmadı, artık kendi karakterinin böyle olduğuna kanaat ettik geç oldu ama bundan sonra ona katlanmak için mecburiyet hissetmiyoruz
Aynen kendini ve kuracagin aileni korumak zorundasın evleneceksin çocukların olacak bu kadın hep size zarar verecek. degismez yeterince kurban vermissiniz ömür emek sabır vermişsiniz gitsin kendi yoluna ve gideceği yer belli zaten sen ve baban elinden geleni yapmissiniz.

Evet öyle yapıyoruz zaten, ilaçla durdurulacak diye konuşuyorlar benimle ilaçla yaşayacakmış ama ilaç kâr etmiyor dozlar çok yüksek tüm gün yatıp duruyor zaten, bu durum nasıl iyileşir hiçbir fikrim yok, aklım ermiyor artık
yaw kesin doktorlara da yalan soyluyordur normal degil bu. bakın erkek kadın herkes aldatabilir de anneniz için kişi farketmiyor. bu sıkıntı zaten. bence de psikolojisinde sıkıntı. yatırmalısınız bi hastaneye, sonra da babanız o raporla rahatca bosanabilir

yalnız ben de seks bagımlısı oldugunu dusunuyorum. erkekte de kadında da bu hastalık zaten…

Bu saatten sonra annenizden hayır yok, her şekilde boşanması lazım babanızın amabence asıl sorun nişanlınız bu konuları biliyor mu? Ailesi biliyor mu? Öğrendiklerinde ki mutlaka öğrenecekler tepkileri ne olacak? Size yaklaşımları ne olacak? Bence asıl bunlar önemli.

Back
X