- 6 Nisan 2016
- 129
- 84
- 13
- 38
- Konu Sahibi Kakaolu-sut
Öncelikle selamlar herkese.evet bu artik benim icin sorun olmaya basladi eskiden takmazdim ama yas ilerledikçe insan takiyor kafaya.30 yasindayim annem 49 10 yıllık evliyim ve cocugum yok olmadi erken menopoz riskim var. Kadin hep bi takıntı halinde sen niye boylesin kimsede yok sende niye var işte cürüksün bilmem ne ben ne yapsam beğenmiyor karakterimiz cok ters ona ak gelen bana kara gelir.ben cok sakinimdir gerekmedikce konusmam iste ayni baban gibisin ne bicimsin uyuzsun felan filan insan daha kucukken onemsemiyor ama yas büyüdükçe kafaya takar oldum.
Ayni sekilde esimle iliskimizede surekli laf soyluyor esim yuzunu yikasa havlusunu benim vermemi ister surekli herseyde beni yaninda ister allah biliyor bende hic gocunmam yaparim ama annem kakaolu kakaolu herseye seni cagiriyor kakaolu olmasa ne yapacak acaba( babamda hic boyle degildir bu arada kendi cayini filan kendi doldurur hatta bana bile doldurur erinmez) annedir diyorum he hos diyorum ama benimde sabrim bezan bitiyor.
İnaninki su cocuk konusunu annem kv den daha daha cok basima kakmistir iste niye olmuyoda niye dr gitmiyosunda.
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayin .
Ayni sekilde esimle iliskimizede surekli laf soyluyor esim yuzunu yikasa havlusunu benim vermemi ister surekli herseyde beni yaninda ister allah biliyor bende hic gocunmam yaparim ama annem kakaolu kakaolu herseye seni cagiriyor kakaolu olmasa ne yapacak acaba( babamda hic boyle degildir bu arada kendi cayini filan kendi doldurur hatta bana bile doldurur erinmez) annedir diyorum he hos diyorum ama benimde sabrim bezan bitiyor.
İnaninki su cocuk konusunu annem kv den daha daha cok basima kakmistir iste niye olmuyoda niye dr gitmiyosunda.
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayin .