- 9 Kasım 2020
- 51
- 14
- 26
- Konu Sahibi minikmucize12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah çok zor bir süreçBenim bilgim yok yorum yapayım üste çıksın diye yaptım diliyorum hiç bir şey yoktur anneciğinizde Allahım safi adıyla şifa versin annelerimize babalarımıza evlatlarımıza bizlere insallahhh amin diyelim belayi savalım cümleten
Boyun bölgesi için ileri tetkikler önerilmiş sıkıntı orada görünüyor .Geçmi
Tam olarak bilmiyorum ama doktor iki hafta önce bıyundan ultrason istedi çekildik şiş lenfler vardı iyi huylu dendi sonuç temizdiAnladığım görünen şeylerin hepsi hafif, çok ciddi bi şey yok gibi. Lenf nodülü mü vardı
2 hafta önce ultrason çekildi sıkıntı olsa orda gözükür muydu acabaBoyun bölgesi için ileri tetkikler önerilmiş sıkıntı orada görünüyor .Geçmiş olsun
Tek bir görüntüleme yöntemi ile tanımlanamayan durumlar olabilir .Ultrasondan sonra istenmedi mi pet filmi2 hafta önce ultrason çekildi sıkıntı olsa orda gözükür muydu acaba
Evet önce ultrason sonra pet filmi istendiTek bir görüntüleme yöntemi ile tanımlanamayan durumlar olabilir .Ultrasondan sonra istenmedi mi pet filmi
Evet önce ultrason çekildi doktorumuz temiz ama karaciğerde leke görüyorum pet çekilsin dendişişmiş lenfler için ultrason sonrası PET mi istendi?
Yok sadece pet istendi pazartesi gösterecegiztehlikeli bir şey yok diye anlıyorum ama tabi konunun uzmanı değilim. geçmiş olsun. biyopsi yapılmadı mı?
Evet şimdi gerekli görürlerse biyopsi de isteyebilirler kbb den ,kesin bir şey denmesi için bu sıralamada tamamlanması gereken tetkikler .Evet önce ultrason sonra pet filmi istendi
Teşekkür ederim inşallahEvet şimdi gerekli görürlerse biyopsi de isteyebilirler kbb den ,kesin bir şey denmesi için bu sıralamada tamamlanması gereken tetkikler .
Geçmiş olsun ,önemli birşey değildir umarım .
Karaciğerde bi şey yok diye anladım ya ben de. Umarım iyidir sonuçlarEvet önce ultrason çekildi doktorumuz temiz ama karaciğerde leke görüyorum pet çekilsin dendi
Karaciğerde bi şey yok diye anladım ya ben de. Umarım iyidir sonuçlarinşallah
İnşaallah birde bişey daha sorabilir miyim pet raporunda suv Max neyi ifade ediyor kaç üstü olması tehlikeliKaraciğerde bi şey yok diye anladım ya ben de. Umarım iyidir sonuçlar
Belli bi değer üstü kötü huylu olma riski artıyor. Ondan daha da üstündekilerde hastanın kalan ömrüyle ilgili araştırmalar yapılmıştı, annemin 20lerde olduğu için okuyup iyice moral bozmuştum sonra kapattım :) 4-5 üstü civarı bi detaylı bakılıyor sanırımİnşaallah birde bişey daha sorabilir miyim pet raporunda suv Max neyi ifade ediyor kaç üstü olması tehlikeli
Allah şifa versin inaşşalh annenizeBelli bi değer üstü kötü huylu olma riski artıyor. Ondan daha da üstündekilerde hastanın kalan ömrüyle ilgili araştırmalar yapılmıştı, annemin 20lerde olduğu için okuyup iyice moral bozmuştum sonra kapattım :) 4-5 üstü civarı bi detaylı bakılıyor sanırım
Sizinkine de inşallahAllah şifa versin inaşşalh annenize