Annem reglken havuza girmeye zorluyor

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Merhaba ablalarım.
8-9 gün falan sonra tatile gidiyoruz.6 gün kalacağız ve ben malesef ki regl günlerimi takip etmiyorum :KK43: Ve tatile denk gelebilir.Yaşım da 16 annem ilaç kullanma daha küçüksün dedi zararlı dedi izin vermedi.
3.günden sonra gir bir şey olmaz dedi boşa mı para verdim ben dedi kızdı :KK43:
Ben tamamen bittiğinden emin olmadan girmeme taraftarıyım ama annem illa gireceksin diyor.Üstelik daha önceden de söylemiştim o tarihlere gelebileceğini.Bayram bittikten birkaç gün sonra olmuştum en son.
Girilebilir mi gerçekten 3 gün sonra havuza veya denize?
Ne yapmalıyım akıl verin lütfen

Ben 3. günden sonra denize giriyorum şahsen:KK51: havuza genel olarak girmiyorum bakteri yuvası
Aslında deniz de hiç hijyenik değil. Malum istenmese de su yutma olabiliyor. Arastırmalara göre Yuttuğumuz suyun içinde öyle seyler varmış ki mide kaldırmaz. Ama giriliyor işte deniz güzel

midem bulandi ya. tiksindm havuzdan. dusunsene bu sadece bi ornek.
Genel olarak havuzu sevmem zaten lıkır lıkır su sesi duymadan zevk alamıyorum bir de dalgalı olacak girdiğim su :) ne kadar o su temizlense dezenfekte edilse de mikrobun en has'ı havuzdan kapılıyor :s

Ben de istemiyorum ama zorla gir diyor peki nasıl ikna edeceğim
Canım daha genç kızsın senin kendini koruman lazım yoksa bu genç yaşta kadın hastalıkları ile uğraşırsın allah korusun. Havuzlar zaten mikrop yuvası sakın gireyim deme. Açık yaş olduğu için normalde dışarıda tutunan mantar iç kısımda kadar ilerler. Sen sadece güneşlen bence. Annen birşey derse de canım yanıyor girince de zorlamasın

Canım daha genç kızsın senin kendini koruman lazım yoksa bu genç yaşta kadın hastalıkları ile uğraşırsın allah korusun. Havuzlar zaten mikrop yuvası sakın gireyim deme. Açık yaş olduğu için normalde dışarıda tutunan mantar iç kısımda kadar ilerler. Sen sadece güneşlen bence. Annen birşey derse de canım yanıyor girince de zorlamasın

O verdiği paranın derdinde girmesem burnumdan getircek ama mecbur

Ben de istemiyorum ama zorla gir diyor peki nasıl ikna edeceğim

zorla kucaklayıp havuza sokacak değil ya,
denizde yine bir nebze gizleme şansın var (kanaman az oluyorsa) ama havuzda yok, hatta dediğim gibi bir damla gelse her yerine bulaşır iyice rezil olursun,
hem çoluk çocuk giriyor o havuzlara su yutuyorlar yazık değil mi?

Back
X