- 7 Şubat 2015
- 3
- 0
- 29
- Konu Sahibi elizabethTAYLOR
Meraba benim sorunum annemin son zamanlarda herşeye aşırı derecede sinirlenip artık psikolojik problem olarak değerlendireceğim derecede tepkiler vermesi hatta tabiri caizse cinnet geçirmesi. ilk olarak bu olaylar 2 hafta önce annemin kardeşimle ilgili bir duruma çok sinirlenmesiyle başladı aslında olay çok aşırı dozda tepki verilecek kadar büyük olmasada annem bir anda çok sinirlendi ve bağırmaya başladı sonrada kendi üstündeki kazağı yırtıp parçaladı bir anda ne yapacağımızı şaşırdık daha önce hiç böyle bişey yapmamıştı şimdide bugün kardeşimle benim odamızı ve oturma odasını toplamamış olmamıza aşırı sinirlendi aslında odada aşırı bir dağınıklık yoktu yataklar falan topluydu sadece çalışma masasının üstünde kitaplar saçılmıştı bi de oturma odasında dağınıklık vardı başta çok tepki vermesede 1-2 dakika sonra evi toplamıyo oluşumuza bir anda resmen kriz geçirerek tepki verdi aşırı şekilde bağırıp çağırmaya başladı bizim odadaki sandalyeyi fırlattı kitapları fırlattı sonra oturma odasına gelip kapıyı kırarcasına açtı bu süre zarfında hiç durmadan bize bağırmaya devam ediyodu oturma odasındada masa yastık artık eline ne geçerse fırlatmaya başladı bizi kolumuzdan tutup sertçe iterek odaya yolladı yaklaşık 20-25 dakika boyunca hiç durmadan devam etti bende bu durumda ne yapacağımı gerçekten hiç bilmiyorum aranızda anne olan varsa sizce bu normalmi sizde böyle şeylere bu kadar sinirlenip böyle aşırı tepkiler veriyormusunuz yada annelerinizden böyle şeyler gördünüzmü? bu aşırı doz öfke kontrolsüzlüğü mü? psikolojik bir sorun mu? ne yapılmalı? lütfen yardımcı olun