• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem sevgilimin poposuna laf atip duruyor :( poposunu eritsin falan

isimcik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
380
170
23
Bugün iyi bir içimi döküyorum...
Benim sevgilim iri yapili ve vucudunun alt kismi üst kismindan biraz daha kilolu ama ben onu öyle seviyorum bayiliyorum ona çok seviyorum benim icin hic sorun degil zaten hayatim boyunca hep hafif kilolu erkekleri begenmisimdir. Ama ne zaman sevgilim bize gelse ve ben mutfaga girsem annem hemen fisir fisir basliyor " poposu çok büyük poposunu eritsin söyle diyet yapsin" sessiz konusmaya calisiyor ama seslide konusuyor birgün sevgilim duyacak diye ödüm kopuyor okadar üzülürki kiyamam ona. Çok hassas iyi kalpli biri cunku. Babamada soyledim annemin cenesini tutamadigini biliyor anneme kizdi bari bizdeyken yapma boyle diye. Poposuna takmis durumda hersey iyi guzel ama poposunu eritmeden evlenemezsiniz diyor. Ciddi ciddi takti yani sakasina da degil. En çok korktugumda birgün bizdeyken duymasi napacam bilmiyorum

Daha kaç tane konu acacaksiniz ? Birini okurken diğerini aciyorsunuz da ? Aklınıza her geleni dert diye yaziyosunuz galiba

Umarim anneniz nişaninda 90-60-90 ve altin olcu de yuz hatlarina sahiptir.

ayy al bi tuhaf anne daha :KK70:
ben begeniyorum anne ele avuca geliyor de tövbe tövbe ya
annene neymis ki sevgilinin totosundan, insanlar elestirmeye programlanmislar cok ilginc :işsiz:

Anne sevgilimin totosunu mu inceliyorsun? De.
Ben zaten koca popolu diye onu seçtim öyle seviyorum de.
Tövbe est. :D

Demesi yanlış tabi. Ama popo var popo var şimdi :) Bir Bradley Cooper poposu ise tamam. :)
Ama daha yukarısı kurtarmaz yani. Eski iş yerimde bir adam vardı, aman Tanrım yani, öylesini ben ömrümde görmedim. Hani erkekler göbekten alırlar ya kiloyu, bu adam tam tersi. Yani çok abesti.

Demesi yanlış tabi. Ama popo var popo var şimdi :) Bir Bradley Cooper poposu ise tamam. :)
Ama daha yukarısı kurtarmaz yani. Eski iş yerimde bir adam vardı, aman Tanrım yani, öylesini ben ömrümde görmedim. Hani erkekler göbekten alırlar ya kiloyu, bu adam tam tersi. Yani çok abesti.

Benim de bir arkadaşım vardı öyle. Altımıza gazete koyup yere falan oturacağımız zaman ona iki tane verirdik. İncecik de bir adamdı.

Yaaa aynı benim annem. Benim annem de aynısını söyledi hatta babannem de söyledi ve ben o anki gafletle yerim onun totosunu demiştim :KK1: niye soğutmaya çalışırlar ki biz öyle sevmişiz beğenmişiz. Ayrıca benim de sevdiceğim duysa üzülür yani anneme kızarım gereksiz bişey yüzünden kalp kırılmasın :dua:

Bugün iyi bir içimi döküyorum...
Benim sevgilim iri yapili ve vucudunun alt kismi üst kismindan biraz daha kilolu ama ben onu öyle seviyorum bayiliyorum ona çok seviyorum benim icin hic sorun degil zaten hayatim boyunca hep hafif kilolu erkekleri begenmisimdir. Ama ne zaman sevgilim bize gelse ve ben mutfaga girsem annem hemen fisir fisir basliyor " poposu çok büyük poposunu eritsin söyle diyet yapsin" sessiz konusmaya calisiyor ama seslide konusuyor birgün sevgilim duyacak diye ödüm kopuyor okadar üzülürki kiyamam ona. Çok hassas iyi kalpli biri cunku. Babamada soyledim annemin cenesini tutamadigini biliyor anneme kizdi bari bizdeyken yapma boyle diye. Poposuna takmis durumda hersey iyi guzel ama poposunu eritmeden evlenemezsiniz diyor. Ciddi ciddi takti yani sakasina da degil. En çok korktugumda birgün bizdeyken duymasi napacam bilmiyorum
Bence popo guzel oluyo erkekte ama abartmamak sartiyla poposuz bana cok cirkin gelir one dümdüz :) bence anne sen dört dortlukmusun bak babam seni almış de . Hic hic olmadı sevgilibden rica et dicem ama buda nasıl rica edilirki aşkım annem senin popondan rahatsız da denmezki . Umarım anneniz sevgiliniz ve onun vücudundan razı olur

Back
X