• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem sevgilimin poposuna laf atip duruyor :( poposunu eritsin falan

Eger dediginiz dogru ise, cok iyi kalpli ve arkadaslariniz tarafindan sevilen biri olmalisiniz, keske normal hayatta arkadasim olabilseydiniz. Normal hayatta soyleyemedigi seyleri burda rahat rahat sallayanlardan olmadiginiza cok sevindim..

Evet konudan konuya atlayan arkadaslarimada yapıyorum aynı şeyi.

Bence popo guzel oluyo erkekte ama abartmamak sartiyla poposuz bana cok cirkin gelir one dümdüz :) bence anne sen dört dortlukmusun bak babam seni almış de . Hic hic olmadı sevgilibden rica et dicem ama buda nasıl rica edilirki aşkım annem senin popondan rahatsız da denmezki . Umarım anneniz sevgiliniz ve onun vücudundan razı olur
Bencede :))) evet bende umuyorum

Yaaa aynı benim annem. Benim annem de aynısını söyledi hatta babannem de söyledi ve ben o anki gafletle yerim onun totosunu demiştim :KK1: niye soğutmaya çalışırlar ki biz öyle sevmişiz beğenmişiz. Ayrıca benim de sevdiceğim duysa üzülür yani anneme kızarım gereksiz bişey yüzünden kalp kırılmasın :dua:
Aynen bende ondan cok korkuyorum duymasindan cok kirilgan biri kiyamam ona

Eritsin canım o da... Kilolu, popolu erkek mi olurmuş çok kötü duruyor. Kadına da erkeğe de kilo yakışmıyor. Ayrıca sağlıksız. Evlenince iyice şişecek, olacak sana noel baba gibi koca :)

Eritsin canım o da... Kilolu, popolu erkek mi olurmuş çok kötü duruyor. Kadına da erkeğe de kilo yakışmıyor. Ayrıca sağlıksız. Evlenince iyice şişecek, olacak sana noel baba gibi koca :)
Ben nedense kilolu erkekleri begeniyorum onu oldugu gibi cok begeniyorum bir tek annem sorun yapiyor

Ben nedense kilolu erkekleri begeniyorum onu oldugu gibi cok begeniyorum bir tek annem sorun yapiyor

İyi güzel de... Bazı arkadaşlar üzerine alınmasın kesinlikle niyetim kimseyi kırmak değil...

Kilolu insan tembel insandır, kilolu insan iradesiz insandır, kilolu insan kendine saygısı olmayan insandır, kilolu insan sağlıksız beslenen ve spor yapmayan disiplinsiz, düzensiz insandır... Kilo sağlıksızdır, bazı hastalıklara davetiyedir.. Kilo demek fiziksel aktivitelerini rahat yapamaman demektir, özellikle ilişki gibi efor sarf etmeni gerektiren aktiviteleri... Kilolu insan kokar, kolay terler. Karşına çok farklı ve ağır bir tablo çizdim farkındayım ama mantıklı düşününce hak vereceksin. Doğrudan erkek arkadaşın için söylemedim, kilolu insanları sevmenin hiç bir mantığı olmadığını fark edersin diye yazdım. Oyuncak ayı değiller nihayetinde değil mi?

Bu arada annen erkek arkadaşının kilosunu falan bahane etmiyor, belli ki sevmemiş seni gıdıklıyor yavaştan. Erkek arkadaşına söyle, kırılmaz.. Kız gibi erkek mi olur öyle her şeye kırılan. Bunlara falan kırılıyorsa onu ileride çok ağır günler bekliyor, kaç yaşında bilmiyorum ama hayatta ve askerde bol bol ezerler. Kafamda her şeye kırılıp ağlayan sümsük bir tip oluştu nedense.

Bugün iyi bir içimi döküyorum...
Benim sevgilim iri yapili ve vucudunun alt kismi üst kismindan biraz daha kilolu ama ben onu öyle seviyorum bayiliyorum ona çok seviyorum benim icin hic sorun degil zaten hayatim boyunca hep hafif kilolu erkekleri begenmisimdir. Ama ne zaman sevgilim bize gelse ve ben mutfaga girsem annem hemen fisir fisir basliyor " poposu çok büyük poposunu eritsin söyle diyet yapsin" sessiz konusmaya calisiyor ama seslide konusuyor birgün sevgilim duyacak diye ödüm kopuyor okadar üzülürki kiyamam ona. Çok hassas iyi kalpli biri cunku. Babamada soyledim annemin cenesini tutamadigini biliyor anneme kizdi bari bizdeyken yapma boyle diye. Poposuna takmis durumda hersey iyi guzel ama poposunu eritmeden evlenemezsiniz diyor. Ciddi ciddi takti yani sakasina da degil. En çok korktugumda birgün bizdeyken duymasi napacam bilmiyorum
ay çok enteresan bi durum ya, ama sevgiliniz duysa yazık cidden hiç hoş olmaz, ben kimseyi annemle tanıştırmadım ama eminim öyle bi durum olsa benimki de takar ve laf eder yani, zor beğenen bir tip o da benim gibi :D ama gidip de adamın duyacağı şekilde söylenmez heralde diye düşünüyorum

ay çok enteresan bi durum ya, ama sevgiliniz duysa yazık cidden hiç hoş olmaz, ben kimseyi annemle tanıştırmadım ama eminim öyle bi durum olsa benimki de takar ve laf eder yani, zor beğenen bir tip o da benim gibi :KK70: ama gidip de adamın duyacağı şekilde söylenmez heralde diye düşünüyorum
O da duymasini istemiyor aslinda ama nerde firsat bulsun mesela mutfaga gidiyorum tabaklari birakmak icin oda orada hemen basliyor tutamiyor kendini insallah birgun duymaz bundan cok korkuyorum

O da duymasini istemiyor aslinda ama nerde firsat bulsun mesela mutfaga gidiyorum tabaklari birakmak icin oda orada hemen basliyor tutamiyor kendini insallah birgun duymaz bundan cok korkuyorum
inş duymaz canım ama annenin de bu durumu içine sindirmesi lazım, bir kazaya kurban gidilmemesi için :)

Back
X