- Konu Sahibi matmazeldepresif
Gecmis olsun Allah acil sifalar versin..
Yanina gidicne gönlünü alirsiniz insallah annenizin..
Yanina gidicne gönlünü alirsiniz insallah annenizin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun...
kırılmayın bana lütfen ama
sağlık konularında ayarlama yapmaya gerek var mıdır?
paraysa, biletler kredi kartıyla da alınabilir,
zamansa, işse bir sevke, rapora bakar
çocuksa, okulsa bugün 3 ders yarın da tatil zaten....
hani siz gidip yanında olsaydınız, eşiniz sonra gelse de olurdu
benim annem de alıngandır
tahmin edebiliyorum şu an yaşadıklarınızı, dilerim gönlünü alırsınız, tekrar özür dilerim
Çok geçmiş olsun tekrar anneni ne kadar sevdiğin kıyamadığın belli ,
oda bunun farkındadır ve kırgınlığı çabucak geçer inşallah.
İnsan bu durumda alinganlik daha çok yapiyor. Duygusallık cöküyor üstüne ...
İnşallah iyi olsun da sonra gönlünü yaparsiniz annenizin..
Alınganlık yapması normal, sitem de ediyor haliyle, ama geçer, anne yüreği bu.
Sonuçta cumartesi gideceksin, ameliyat zamansız olmuş galiba senin için. Yüreğini ferah tut, dediğin gibi sağlığına kavuşsun da ne isterse söylesin. Geçmiş olsun.
gözünüz aydın.şükürler olsun annenizde ameliyat stresini attı sizde.güzel günler dilerimteşekkürler canım akşam özelden de konuştuk seninde kalbin çok güzel
ve annem ameliyattan çıktı durumu çok iyiymiş.aglıyarak sesini duyayım dedim sesi haliyle yorgundu ama bana kızım merak etme dedi şuan yaşlara boğulmuş durumdayım![]()
teşekkürler canım akşam özelden de konuştuk seninde kalbin çok güzel
ve annem ameliyattan çıktı durumu çok iyiymiş.aglıyarak sesini duyayım dedim sesi haliyle yorgundu ama bana kızım merak etme dedi şuan yaşlara boğulmuş durumdayım![]()
Hadi gözün aydın canım.
sevindim,anne yüreği işte bizi bazen kırsalarda dayamıyorlar evlatlarına.
gözünüz aydın.şükürler olsun annenizde ameliyat stresini attı sizde.güzel günler dilerim
Annemin bir ameliyatinda bende yaninda olamamistim canim annem anesteziden cikarken minikpiranha yemegini yedi mi diye sayiklamis surekli.
Anneler baska... anneler en degerlilerimiz .ana yuregi kiyamaz yakin zamanda gecer kirginligi. Annenize acil sifalar diliyorum