yanlışı düzeltiyim 19 yaşına girdim yeni nikahım 18 ime girdiktem bir kaç hafta sonra kıyıldı diğer konuda defalarca söylememe rağmen hala birinin uydurduğu 17Bence çok daha önemli problemlerin var ama neyse...
(Bilmeyenler için, 18 yaşında 1 yıldır imam nikahlı evli, kocası ayda sadece 1 hafta görmeye geliyormuş.)
18'ine girdikten birkaç hafta sonra kıyılmış olması mantıklı bir savunma değil. Peki o 30 yaşındaki herifle kaç yaşındayken tanıştın, kaç yaşındayken kandırdı seni?yanlışı düzeltiyim 19 yaşına girdim yeni nikahım 18 ime girdiktem bir kaç hafta sonra kıyıldı diğer konuda defalarca söylememe rağmen hala birinin uydurduğu 17
şu konuda lütfen evlilik hayatımı karıştırmayın gerçekten kimseye evlilik hayatımın açıklamasını yapmak istemiyorum kocamın yaşı ve yanımda bulundugu süre benim umurumda bile değil tek derdim ailem18'ine girdikten birkaç hafta sonra kıyılmış olması mantıklı bir savunma değil. Peki o 30 yaşındaki herifle kaç yaşındayken tanıştın, kaç yaşındayken kandırdı seni?
niye evlenenenler aile evinde kalamıyomuSen senin deyiminle evli değil misin ne işin var ananın babanın evinde
Kalamıyor. Kocasının yanında kalıyor.niye evlenenenler aile evinde kalamıyomu
metres dese bu kadar üzülürmüyüm senceE metres diyorsa haklı kadın.
Sende haklısın ayda bir geliyor nede olsa evcilik oynadığınızdan kalabiliyor tabiniye evlenenenler aile evinde kalamıyomu
Doğru hakaret değil. Haklı kadın diyorum ya. Sonuç olarak olanı söylüyor ne diye üzülesin ki?metres dese bu kadar üzülürmüyüm sence
E metres diyorsa haklı kadın.
kocamın evi var ve her zaman evde tek kalmak istemiyorum arada aile evinede gidiyorum metreste değilim inatla olmadığım metres rolünemi bürüneyimKalamıyor. Kocasının yanında kalıyor.
Ama senin kocanın hem evi yok hem seninle nikahı yok.
yoksa senindemi varDoğru hakaret değil. Haklı kadın diyorum ya. Sonuç olarak olanı söylüyor ne diye üzülesin ki?
İşte normal “nikahlı” bir evlilikte koca ve karı kendi evinde olur “sürekli”. Kocası ayda bir gelmez, senin o yüzden nikahın yok evin de yok öyle kalmışsın orada burada yazık.kocamın evi var ve her zaman evde tek kalmak istemiyorum arada aile evinede gidiyorum metreste değilim inatla olmadığım metres rolünemi bürüneyim
Yok panpa ben namusum için yaşıyorum. Nişanlıyım resmî nikahla evleneceğim günü bekliyorum.yoksa senindemi var
olmadığım bişeyle yargılıyosun amaYok panpa ben namusum için yaşıyorum. Nişanlıyım resmî nikahla evleneceğim günü bekliyorum.
Tamam.şu konuda lütfen evlilik hayatımı karıştırmayın gerçekten kimseye evlilik hayatımın açıklamasını yapmak istemiyorum kocamın yaşı ve yanımda bulundugu süre benim umurumda bile değil tek derdim ailem
Kızzzz MaşaAllah hangi araBence çok daha önemli problemlerin var ama neyse...
(Bilmeyenler için, 18 yaşında 1 yıldır imam nikahlı evli, kocası ayda sadece 1 hafta görmeye geliyormuş.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?