• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem titizlik hastası. Artık Dayanamıyorum... Lütfen Bir Akıl Verin...

O gitmiyorsa siz gidin bir doktorla görüşün en azından nasıl davranmanız gerektiğini bilirsiniz. Böylece zamanla annenizi de ikna edersiniz. Ayrı eve çıkmak çözüm değil. Ahlaken doğru bir davranış da değil.
niye bu kiz evlenmesin mi?

niye bu kiz evlenmesin mi?
22 yaşında başka biri evlenmek istiyorum diye yazsa ne acelen var diye yazarsın buraya yengeç.
Herkes burada her şeyi çok iyi biliyor. Gitsin bir uzmanla görüşsün belki bir bakış açısı kazanır diye yazmışım. Fakat burada çoğu kişi zaten psikolog olduğu için gitmesine gerek yok tabi. Annesi için bir uzmanla konuşma zahmetine neden girsin. Hemen ayrı eve çıksın olmadı koca bulsun evlensin.

22 yaşında başka biri evlenmek istiyorum diye yazsa ne acelen var diye yazarsın buraya yengeç.
Herkes burada her şeyi çok iyi biliyor. Gitsin bir uzmanla görüşsün belki bir bakış açısı kazanır diye yazmışım. Fakat burada çoğu kişi zaten psikolog olduğu için gitmesine gerek yok tabi. Annesi için bir uzmanla konuşma zahmetine neden girsin. Hemen ayrı eve çıksın olmadı koca bulsun evlensin.
tamam da ben zaten ayri eve cikmasi gerektigini düşünüyorum. ayri ev diyen birine "ahlaki olarak dogru degil" demissiniz. e bugun cikmazsa 4 sene sonra 8 sene sonra elbet cikacak. bu ahlaki olmayacak mi?
annenin duzelmeye niyeti yok. psikologa zaten gitmezmis. psikolog gelse adami yıkamadan iceri sokmazmis. online psikologu da kabul etmez boyle kati birisi.
e ona "madem duzelmeye niyetin yok benim de ömrümü yeme" demekten baska birsey kalmiyor elde

tamam da ben zaten ayri eve cikmasi gerektigini düşünüyorum. ayri ev diyen birine "ahlaki olarak dogru degil" demissiniz. e bugun cikmazsa 4 sene sonra 8 sene sonra elbet cikacak. bu ahlaki olmayacak mi?
annenin duzelmeye niyeti yok. psikologa zaten gitmezmis. psikolog gelse adami yıkamadan iceri sokmazmis. online psikologu da kabul etmez boyle kati birisi.
e ona "madem duzelmeye niyetin yok benim de ömrümü yeme" demekten baska birsey kalmiyor elde
Eğitim durumunu, mesleğini, yaşadığı şehri bilmediğin 22 yaşındaki bir genç kıza ayrı eve çık demek problem değil ama benim ahlaki değil demem mi problem? Gidip annesi hakkında birkaç uzmanla görüşse fikir alsa fena mı olur ? Belki faydasını görecek ? Belki ona ve annesine iyi gelecek şeyler duyacak ? Anladığım kadarıyla konu sahibi bugüne dek hep pasif kalmış kendisine yapılanlar için. Ben de kendisini kurtarmasını istiyorum. Bunun için bir fikir sundum. Ama çoğunluktan farklı düşünmek bir tabu olmuş burada.

Back
X