Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yani babam da alır bazen annemin istediğini çok problemli bir aile değiliz bu anlattıklarım ayda bi kere ancak olur olursa ama annem kim ne alırsa alsın hediyede gelse ben veya babamda alsa hemen kullanmaz dediğiniz gibi düğün de giyerim misafir gelince kullanırım diye düşünüyor ama bize kim gelecek ki misafir akraba komşu geliyor onlarada kullanmıyor kimi bekliyor anlamıyorum. Giyim konusunda da annem normal iç Anadolu kadını eski püskü giymez uydurmaya çalışır bana göre kendi yaşıtlarina göre güzel bile giyiniyor özenir yani. Ben annemle alışveriş yaptım pantolon giymez mesala aldım giymedi gitti değiştirdi kaç kere babamda giymesini istemiyor ama ne bekliyor onuda anlamıyorum hem süslü karım olsun diyip hem kıskanıyor galiba ayrı bi çelişkiKoskoca insanlar, tabiiki değişmezler. Baban muhtemelen dediğim dedik, kadınların ikinci sınıf olarak görüldüğü bir ailede büyümüş. Kadın ruhundan anlamayan "çok afedersin baban ama" kalaslardan. Hani yaşı 60 falan olsa eski kafa derim de, yaşı da büyük değil, hani insanların kibarlaşıp, modernleştiği bir dönem de doğmuş. Babanın yaptığı kadına şiddettir, sözlü şiddet.
Anneni mazur gör, eğer baban pintiyse ve kadından sakınıyorsa kadın eline geçti mi saklama eğilimi gösterebilir. Yokluğu gören insanlar öyle har vurup harman savuramaz, eline geçeni hemen kullanamaz, en uygun vakti bekler. Mesela eksikliği olan şeye üzülür, elinde olunca mutlu olur ama kullanmaz. İşte köşede dursun misafir gelir veririm, düğün olur giyerim.
Annene destek ol bu süreçte, sakın kızma. Eğer baban yüzünden güvenini yitirdiyse kendine güvenmesini sağla. Kiloluysa kilo vermesi için motive et, kötü giyiniyorsa elinize para geçince çık alış-veriş yap ve giymeye teşvik et. Baban da biraz adam olur belki...
Babamın gerçekten geri kafalı olduğunu düşünüyorum beni okuttu güzel bir işim olsun diye can atıyor ama yengem var onun çalışmasını istemez annenin çalışmasını istemez çünkü ailedeki tüm otoritesini para ve erkekliği üzerine kurmuş parasına muhtaç olmayınca lafının dinlenmeyecegini fikrinin sorulmayacağının oda farkındaKoskoca insanlar, tabiiki değişmezler. Baban muhtemelen dediğim dedik, kadınların ikinci sınıf olarak görüldüğü bir ailede büyümüş. Kadın ruhundan anlamayan "çok afedersin baban ama" kalaslardan. Hani yaşı 60 falan olsa eski kafa derim de, yaşı da büyük değil, hani insanların kibarlaşıp, modernleştiği bir dönem de doğmuş. Babanın yaptığı kadına şiddettir, sözlü şiddet.
Anneni mazur gör, eğer baban pintiyse ve kadından sakınıyorsa kadın eline geçti mi saklama eğilimi gösterebilir. Yokluğu gören insanlar öyle har vurup harman savuramaz, eline geçeni hemen kullanamaz, en uygun vakti bekler. Mesela eksikliği olan şeye üzülür, elinde olunca mutlu olur ama kullanmaz. İşte köşede dursun misafir gelir veririm, düğün olur giyerim.
Annene destek ol bu süreçte, sakın kızma. Eğer baban yüzünden güvenini yitirdiyse kendine güvenmesini sağla. Kiloluysa kilo vermesi için motive et, kötü giyiniyorsa elinize para geçince çık alış-veriş yap ve giymeye teşvik et. Baban da biraz adam olur belki...
Haklısın ailemi böyle şeyler için karşıma alamam ama onları öyle görünce üzülüyorum işte de ben kendime yapıyorum onu fark ettim ben onlara üzülüp burda konu açıyorum onlar şimdi içerde kıkır kıkır gülüyor hiç birşey yokmuş gibiBence şunu en baştan kabul edin ki bu yaştan sonra değişim imkansız gibi bir şey
Size tavsiyem aramızda gerçekten h azmedilemeyeck sorunlar yoksa ailenizle aranizi iyi tutun onlar sizin omrunuzun sonuna kadar ihtiyaç duyacağınız varlıklar bazen bir ise yaramasalar yaşadıklarını bilmek size hiç verecek olayı bugüne has görmeyin geleceği düşünüp öyle hareket edin
Onlar da herşeyi kendi açılarından haklı görüyorlar sen olayı farklı boyutlarda düşünüyorsun onlar farklı gene de iyi ol canım ömür kısa ne zaman başımıza ne geleceğini bilmiyoruzHaklısın ailemi böyle şeyler için karşıma alamam ama onları öyle görünce üzülüyorum işte de ben kendime yapıyorum onu fark ettim ben onlara üzülüp burda konu açıyorum onlar şimdi içerde kıkır kıkır gülüyor hiç birşey yokmuş gibi