• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem ve babamın boşanamama sorunu

kalemkutu

mizantropist
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
880
113
323
37
............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
annem kafayı yiyecek gibi..ailesi destek değil sadece ben varım.. göya o kadın annemle babam ayrıldıktan sonra bi anda! ortaya çıkmış ama ben inanmıyorum hatta dolmuş durağında annemin tanıdığı bi kadına,biz zaten aynı evde ayrı yaşarlarken de görüşüyorduk demiş..babam istedi diye çok açık giyinen o kadın kapanmış,babamı sorarsanız yaptığı tek şey sakal bırakıp namaz kılmak ve sürekli küfür etmek herkese laf söylemek..kuran okumaz sohbete gider dinler dinler vaaz vermeye kalkar..sohbetteki adamları da nalatacağım ama neyse,ilk okul mezunu ve arkalarından hep kötü konuşulan insanlar.

Tanıdık bir avukat varsa danışabileceğiniz mutlaka hukuki haklarınızı öğrenin.. Eğer etrafınızda danışıp fikir alabileceğiniz bir avukat yoksa bu sitede hukuk köşesi var ordan fikir edinebilirsiniz.. Bildiğim kadarı ile avukat ta var danışabileceğiniz..

Tanıdık bir avukat varsa danışabileceğiniz mutlaka hukuki haklarınızı öğrenin.. Eğer etrafınızda danışıp fikir alabileceğiniz bir avukat yoksa bu sitede hukuk köşesi var ordan fikir edinebilirsiniz.. Bildiğim kadarı ile avukat ta var danışabileceğiniz..

annem avukatla görüştü sanırım nafaka için dava açabilir ama yarından sonra kesinlik kazanacak..üstüne babam işine gelmedi mi bir de beni para yollamamakla tehdit ediyor,okuldaki avukat hocama sordum ve okuduğum için 25 yaşına kadar bakmak zorunda olduğunu öğrendim.

Annen boşanmak istemiyor mu?

kesinlikle hakkını almalı canım ne o öyle herşeyi bırakmışsınız ona.

ne kadar büyük bir enayilik değil mi.. anlatsam roman olur cinsinden. daha sonuçlanmamış zaten temyiz,hatta bazen iki seneyi buluyormuş.dini bütün babam evli olduğu halde metresiyle daha uzunca bi süre yaşamaya devam edeceğe benziyor..asıl üzüntüm annem de ben de yaşadığımız yerin yerlisi olarak utanmamız..herkes benden çok güzel bahsederken bi kişinin bile benim için şu X'in kızı diyebilecek olması canımı sıkıyor.ben kendimi biliyor muyum?evet.:29:

Back
X