Babasını Kaybedenler, Süreci Nasıl Atlattınız?

Birebir örtüşmüyor belki yaşadığımız şey ama ben de eşimi ,yol arkadaşımı kaybettim ...ilk günler iç organlarımın acısından yerimde duramıyordum.Konuşulmamış bir meselem yoktu ama daha önce haklı sebeplerimle bile olsa ona söylediklerim beni yedi bitirdi adeta ..iki çocuğumuz var ve onlar da henüz bana ihtiyaç duyacak yaşta ..kalan olmaktan dolayı bile omzuma tonlarca sorumluluk çöktü kaldı.O acı da yerini hüzüne bıraktı.Kızlarımla babaları hakkında konuşurken hüngür hüngür ağlıyorken ...şimdi hafif buğulanıyor gözlerimiz ve arada gülümsediğimiz anılarımız da geliyor aklımıza .Hayatta keşke herşey kontrolümüz altında olsaydı ..ama dünya öyle bir yer değil..eminim babanız sizin güzel bir yuva kurduğunuzu ,sevdiğinizi ve sevildiğinizi bilmekten mutluluk duyardı.

canım hoşgeldin.
dün okudum ama müsait bir yerde değildim yazamadım çok üzüldüm mekanı cennet olsun.

konu sahibesi geçmiyor ama hafifliyor.
bir şekilde o kabulleniş sonrası biraz rahatlıyor insan. ama ölene kadar kalbimde ince bir sızı olarak kalacağını biliyorum.

babamla kızım hergün oyun havası açar oynarlardı. çocuklarımı ailem büyütüyordu. babamın gidişinden 3 sene sonra arabada radyoda oyun havası çalmaya başladı ve ben yol boyu erik dalına hıçkıra hıçkıra bağıra bağıra ağladığımı biliyorum. sizin de başınız sağolsun.. rabbim hepimizi cennetinde kavuştursun
Amin sizinde başınız sağolsun. Geçti sanıyoruz ama böyle oluyor işte Allah sabırlar versin

Herkese yürekten teşekkür ederim. Paylaştığınız mesajlar bana yalnız olmadığımı hissettirdi, acımı hafifletmese de dayanma gücü verdi. Hepinize ayrı ayrı minnettarım, iyi ki varsınız. Geç yazdığım için kusura bakmayın; gönderiyi paylaştıktan sonra ani bir kararla tatile çıktım, dönüşüm biraz gecikti.

Back
X