- 1 Ocak 2022
- 4.863
- 18.212
- 158
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Yaptıklarınızla,hissettikleriniz buradan bakınca aynı değil.Kendinizi gerçekten sevseniz şu muameleyi 1 dk çekmezsinizKendimin seviyorum değer veriyorum, artık ilk kendimi düşünüyorum. Ama buraya gelince suçlanıyorum nedense
Niçin böyle dedinizYaptıklarınızla,hissettikleriniz buradan bakınca aynı değil.Kendinizi gerçekten sevseniz şu muameleyi 1 dk çekmezsiniz
Sevmiyor muyum kendimiYaptıklarınızla,hissettikleriniz buradan bakınca aynı değil.Kendinizi gerçekten sevseniz şu muameleyi 1 dk çekmezsiniz
Doğru haklısınızKendini annene sevdirmeye çalışırken harcadığın enerjiyi kendini sevmek için harca. Kocaman kadınsın, annenden bağımsızlaşmalısın. Eskiden yaptıkları yüzünden kızman çok normal, o zaman eksik bıraktığı sevgiyi şimdi vermesini beklemen anormal. O değişmez, sadece kafasındaki profile uyarsan kabul görürsün. Bunu istemediğin için kendi tercihini yapıp açılmışsın. O bunu onaylasın ya da onaylamasın önemli mi? Onun doğrularına göre yaşayamazsın.
Çocuklar ebeveynlerini koşulsuz sever. Ebeveynler asla koşulsuz sevmiyorSen annelerin koşulsuz sevme yalanına inanmış mıydın ? Hickimse kimseyi koşulsuz sevmiyor o anca çocukken falandır.
Buna artık katılıyorum. Biz annemizi babamızı olduğu gibi kabul etmeye çalışıyoruz ama onlar hep şartlarla bizi kabul ediyorlar.Çocuklar ebeveynlerini koşulsuz sever. Ebeveynler asla koşulsuz sevmiyor
Nasıl davranmalıyım pekiYaptıklarınızla,hissettikleriniz buradan bakınca aynı değil.Kendinizi gerçekten sevseniz şu muameleyi 1 dk çekmezsiniz
Zaten zorla lisede baskıyla üniversiteye giderken kapatmışlardı. Üniversiteye giderken kapanmazsan bokunu yedireceğiz demişlerdi. Ben de zaten kapanacağım diye lisenin ikinci döneminde kendim tamam ben kapanacağım demiştim . Şimdi diyor sen kendi isteğiyle kapandın, ben zorla kapatmadım diyor.
Şimdi de işte inkar ediyorlar yok kendini istedin kapandın. Ben viddanlı olduğum için böyle davranıyorumAllahin rizasi icin böyle mi kapatmislar?! Sükretsin daha görüsüyorsunuz. Igrencler
Kardesinizin sigarasi bunun yaninda ne ki
Geçmişi deşmeyi bırakın ,anneniz asla beklediğiniz o özrü dilemeyecek.Yönünüzü geleceğe çevirin ne olduysa oldu bitti gitti.Gelecek artık sizin nasıl isterseniz öyle şekil verirsiniz, hayatınızdan çıkarmak istediklerinizi çıkarın.Tertemiz bir sayfa da herşeye yeniden başlayın...Nasıl davranmalıyım peki
Evet artık öyle yapmam gerekiyor.Geçmişi deşmeyi bırakın ,anneniz asla beklediğiniz o özrü dilemeyecek.Yönünüzü geleceğe çevirin ne olduysa oldu bitti gitti.Gelecek artık sizin nasıl isterseniz öyle şekil verirsiniz, hayatınızdan çıkarmak istediklerinizi çıkarın.Tertemiz bir sayfa da herşeye yeniden başlayın...
Öyle yapsam iyi olacakGeçmişi deşmeyi bırakın ,anneniz asla beklediğiniz o özrü dilemeyecek.Yönünüzü geleceğe çevirin ne olduysa oldu bitti gitti.Gelecek artık sizin nasıl isterseniz öyle şekil verirsiniz, hayatınızdan çıkarmak istediklerinizi çıkarın.Tertemiz bir sayfa da herşeye yeniden başlayın...
sevmeyin. size hayatınız boyunca yaptıkları şeyleri APAÇIK görün.Onu sevdiğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?