Annem ve Ben

kbra50fb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
191
0
26
Almanya
Merhaba kizlar .. benim derdim annem .. ev kiziyim ..19 yasindayim .. genellikle evdeyimdir .. fazla arkadasim olmadigi icin pek disari cikmam .. Annem son 6-7 aydir bana kan kusturuyor resmen .. ne yapsam suc .. ne desem suc .. mutfakta yemek yapmayi cok severim ben .. ara sira mutfaga girip biseyler yapmaya baslarim .. hemen yanima gelip hakaretler yagdirmaya baslar .. bura niye pis .. cok pissin .. hic temizlik bilmiyosun .. benim calisma stilim bu.. ben yemek yaparken oyle herseyi toplamam .. sonradan temizlerim .. iste bundan dolayi agir laflar eder .. kalbimi kirar .. daha sonra yemek biter .. her konuda .. ne olursa olsun elestirir yemegimi .. suratini eksitir falan .. elestiriyi sirf yemek icin yapmaz .. kilik kiyafetime .. davranislarima .. fizigime .. konusmalarima .. ben mesela televizyonda gordugum birine bisey derim .. annem hemen bana laf atar .. hic bir firsati kacirmaz .. annem surekli evde oldugumdan sikayet eder .. bazen disari cikmak isterim . . Niye cikiyon ? .. ne yapcan ? .. erkekle buluscan dimi diyo .. bi dedigi bi dedigini tutmuyo .. sonra evde tikila tikila erkek bulamadiniz diyo bana ve ablama .. bi oyle bi boyle .. bazen diyorum kendi kendime babamla arasi iyi degil ondan sana catiyo kubra sabret .. babamla hic anlasamaz .. ama neden sirf bana catiyo ben onu anlayamiyorum .. beni ne kadar cok yaraladigini uzdugunu bin kere dedim .. ama sen bunu hak ediyosun diyip duruyo
Anne gel birlikte psikologa gidelim diyorum . Ben delimiyim diyo .. ne yapacagimi sasirdim ..

Herkesten ozur diliyorum biraz uzun olmus .. okumak istemezseniz caniniz sagolsun .. iyi gunler ..

çok garip.. hangi kadın sebep yokken böyle davranır evladına? acaba anlatmadığınız, atladığınız bir şey var mı? babanız bir şey demiyor mu bu davranışına? ya da sizi savunmuyor mu?

çok garip.. hangi kadın sebep yokken böyle davranır evladına? acaba anlatmadığınız, atladığınız bir şey var mı? babanız bir şey demiyor mu bu davranışına? ya da sizi savunmuyor mu?

ben annemin psikolojisinin bozulduguna inaniyorum .. bi cok sebebten dolayi .. babamla arasi iyi degil dedigim gibi .. 2005 senesinden beri .. sürekli kavga tartisma .. baya zor bi dönemden gecti .. gectik daha dogrusu .. sonra ablama cok üzüldü .. nisanlandi .. ve simdi de nisani atti .. onun icin biraz alttan almaya calisiyorum cünkü biliyorum icinde bulundugu durumu .. ama sirf bana yüklenmesi ve hakaret ettikten sonra pisman olmayip sen bunu hak ettin demesi beni cok üzüyor .. tamam okul yillarimda bende üzdüm annemi .. bunu kabul ediyorum .. ama yinede böyle olmamasi gerek .. babami görünce cok sinirlenir .. en cok zaten ona sinirlenip catar ona buna . psikologa gidelim diyorum hayir diyo .. disari gezmeye cikalim diyorum biraz degisIklik olsun diye .. ben halimden memnunum sen niye karisiyosun ki diyor .. hadi beni gectim .. kendisi icin cok büyük endiselerim var ..

Allah sabır versin ne diyeyim, zor. psikolojisi bozuk insan için daha da zor.Tez zamanda düzelir inşallah. Ama birinin onla kesin konuşması lazım. yani isizin dışınızda birinin, belki bir aile büyüğünün. Hayır diyemeyeceği birinin.

amin canim tesekkür ederim .. laf söylemeye korkuyoruz artik :) .. türkiyede ki büyükler el atsin dicem .. ama onlar yine bizi suclar .. o sizin anneniz .. saygi gösterin falan diye ...

bir kaç gün birilerinde yatılı kalamaz mısın?

Sürekli evde beraber olduğunuz için birbirinizden sıkılmış olabilirsinz

Yani açıkçası annen seni özlesin biraz belki iyi gelir?

bir kaç gün birilerinde yatılı kalamaz mısın?

Sürekli evde beraber olduğunuz için birbirinizden sıkılmış olabilirsinz

Yani açıkçası annen seni özlesin biraz belki iyi gelir?

bunun böyle düzelecegini sanmiyorum canim .. :)
annemin bu tavri dedigim gibi yasadigi sorunlar..babamla arasindaki huzursuzluk ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…