Merhaba kizlar .. benim derdim annem .. ev kiziyim ..19 yasindayim .. genellikle evdeyimdir .. fazla arkadasim olmadigi icin pek disari cikmam .. Annem son 6-7 aydir bana kan kusturuyor resmen .. ne yapsam suc .. ne desem suc .. mutfakta yemek yapmayi cok severim ben .. ara sira mutfaga girip biseyler yapmaya baslarim .. hemen yanima gelip hakaretler yagdirmaya baslar .. bura niye pis .. cok pissin .. hic temizlik bilmiyosun .. benim calisma stilim bu.. ben yemek yaparken oyle herseyi toplamam .. sonradan temizlerim .. iste bundan dolayi agir laflar eder .. kalbimi kirar .. daha sonra yemek biter .. her konuda .. ne olursa olsun elestirir yemegimi .. suratini eksitir falan .. elestiriyi sirf yemek icin yapmaz .. kilik kiyafetime .. davranislarima .. fizigime .. konusmalarima .. ben mesela televizyonda gordugum birine bisey derim .. annem hemen bana laf atar .. hic bir firsati kacirmaz .. annem surekli evde oldugumdan sikayet eder .. bazen disari cikmak isterim . . Niye cikiyon ? .. ne yapcan ? .. erkekle buluscan dimi diyo .. bi dedigi bi dedigini tutmuyo .. sonra evde tikila tikila erkek bulamadiniz diyo bana ve ablama .. bi oyle bi boyle .. bazen diyorum kendi kendime babamla arasi iyi degil ondan sana catiyo kubra sabret .. babamla hic anlasamaz .. ama neden sirf bana catiyo ben onu anlayamiyorum .. beni ne kadar cok yaraladigini uzdugunu bin kere dedim .. ama sen bunu hak ediyosun diyip duruyo
Anne gel birlikte psikologa gidelim diyorum . Ben delimiyim diyo .. ne yapacagimi sasirdim ..
Herkesten ozur diliyorum biraz uzun olmus .. okumak istemezseniz caniniz sagolsun .. iyi gunler ..

Anne gel birlikte psikologa gidelim diyorum . Ben delimiyim diyo .. ne yapacagimi sasirdim ..
Herkesten ozur diliyorum biraz uzun olmus .. okumak istemezseniz caniniz sagolsun .. iyi gunler ..