• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve erkek arkadaşim arasında kaldım lütfen yardım edin!! Çok bunaldım

Celine88

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
47
0
6
35
Ankara
Annem ile erkek arkadaşimin arasında kalıoyorum.annem erkek arkadaşimin her dedigini yaptıgımı düşünüyor. Annem eski kafali biri bende derdimi anlatamiyorum ne yapmam lazım? :41::50::52: bugün ki kavgamizi anlatıyım daha iyi anlarsınız. Erkek arkadaşimin ailevi dostlarının 2 yaşindaki çocugu acile kaldırıldı yogun bakım da yatıo gittim onlarla die olay oldu. Neymiş hep o yönlendiriomuş her dedigini yapıomuşum. Sözlüm,nişanlim,kocam degilmiş. Ne yapmam lazım? Çok bunaldım artık

olayı okudumda annen haklı dıdının dıdısı. ailevi dost

Annem ile erkek arkadaşimin arasında kalıoyorum.annem erkek arkadaşimin her dedigini yaptıgımı düşünüyor. Annem eski kafali biri bende derdimi anlatamiyorum ne yapmam lazım? :41::50::52: bugün ki kavgamizi anlatıyım daha iyi anlarsınız. Erkek arkadaşimin ailevi dostlarının 2 yaşindaki çocugu acile kaldırıldı yogun bakım da yatıo gittim onlarla die olay oldu. Neymiş hep o yönlendiriomuş her dedigini yapıomuşum. Sözlüm,nişanlim,kocam degilmiş. Ne yapmam lazım? Çok bunaldım artık

E yuh yani sevgilinin kardeşi bile olsa, ailesiyle tanışmadıysan, ne işin var en fazla ararsın, sen kalkıp aile dostunun çocuğuna gidiyosun. İstediğin kadar tanı, görüş hangi sıfatla gittiğin önemli burda. Çok alakasız olmuş. Annen haklı yani bence sen kadını bunaltmışsın. Erkek arkadaşının ailesi, aile dostları falan da garipsemiştir durumu, arkandan hevesli dedirtme bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu konuda çok yanlış birşey göremedim kusura bakmayın. Uzak veya yakın küçük bir çocuk yoğun bakımda, gidip görmüş olabilirsin bence normal. Aradaki muhabbette önemli tabi ama bu bir insanlıktır.. Bu arada ne zamandır birliktesiniz?

Back
X