Annem ve esim arasinda kaliyorum yardim lutfeenn

Sweetgirl59

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
21
3
1
34
Merhaba arkadslr umarim bna fikirverirsiniz. Zor durumdayim. Oncelkle annem ve esim nasil karaktrdeler onu yazayim sizde ona gore yazarsinz. Annem ters dedgim dedik inatci ve hersyi yalnis anlayn bi kadin. Onunla konusurken kelimelerini sece sece konusman lazim ama tabii buda pek mumkun olmuyo ondan bile bi mana cikartir. Bide birine sevmedyse o kisi agziyla kus tutsa misali yaranamaz. Esimle evlenmemi istemedi cok skntilarcikrtti bzde severk ewlndik 2 yil oldu halada sorun cikartyo. Esimi surkli aşagiliyo terskonusyo surkli trip atiyo okdr cok sey varki gerci buraya yazsam sayfalar yetmez. Esimde bikti artk annemle gorsmk istemyove bnde bekarknde annmle hep kavga ederdim anlasamzdm.evlendm halahersyime karisyo biyere gezmeye gitsek esimle onu nedn almadk diye triplere giriyo. Okadr doluym kii bna akil verin ne yapmaliym esmlede annm yuzunde hepkvga edyrz bnde bazen ortam dha cokkızişmasin diye esime kiziyrm sus diye yada savunmya gecyrm bu sefer esmle kotuoluyrm 2 gundrde esim bnmle konsmuyo sen anneni bna terch edysn die bn neyapicm smdi ??

Şöyle düşün aynısını eşinin annesi sana yapıyor ve eşinde kendi annesini savunuyor ! Ne demek eşini aşağılamak vs bence annene çok sert tepkini göster sen sustukça yada annenin yanında eşine sus dedikçe annen yapmaya devam edecek. Gerekirse annen ile uzun bir süre görüşme aklı başına gelsin. Bence sen mutlaka annen ile konuş ister kabul etsin ister etmesin yada istediği kadar dediğim dedik olsun. Düşer süngüsü bir yerde bence eşin iyi bile sabretmiş. Sırf bu yüzden eşini üzmene ve üzülmene değmez annen bu sıkıntının kaynağı ise çözüm de annende, gerekirse sert ol annene karşı. Yoksa eşin bir süre sonra senden iyice uzaklaşır canım.

Suanda siz bi aile kurdugunuz. Bunu sizin secmis olmaniz onu istediginiz zaman asagilayabileceginiz anlamina gelmez ki. Hele hele annenize hic dusmez bu iliskiye karismak. Annenizin saygi gostermektrn baska sansi yok esinize ve iliskinize. Gerekirse bir sure gitmeyin.

Sorun bir aradayken çıkıyorsa mesafe koyun aranıza. Görüşeceğiniz zaman tek görüşün annenizle. Eşinizle gitmeyin. İlla bir tercih yapmak zorunda değilsiniz bence.

Sorun bir aradayken çıkıyorsa mesafe koyun aranıza. Görüşeceğiniz zaman tek görüşün annenizle. Eşinizle gitmeyin. İlla bir tercih yapmak zorunda değilsiniz bence.
Biraradayken sorun ayri bide uzaktayken de herseyimize karisiyor. Bi telefonla birseyler soyleyip moralimizi bozabiliyo. Yada rüya gordum ben deyip ruyayi gercekmis gibi yorumlayip sorun cikartabiluyo. Benim ruyalarim çikar der. Bu sekilde yani isim cok zoorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…