annem ve eşim

pocahantes89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
224
35
Kızlar merhaba
benim derdim çok büyük bilenler
Bilir kaynana ve görümcelerle ugrasiyorum.neyse fazla uzatmadan konuya gelmek istiyorum biz ev taşıdık bu esnada kaynana gene hiç susmadi yanımda annem de vardı neyse biz hiç bişey demedik daha sonra salon kurulurken bana sordular. NNasıl kuralım diye bende tarif ettim kaynana olmaz öyle dedi ama Nakliyeciler genede benim istediğim gibi yaptılar çünkü başka türlü olmuyordu,onlar gidince kaynanam olmadi degistiricez dedi tamam dedim..eşEşim geldi haliyle benim suratim asıldı eşim bagirmaya başladı sonra anneme döndü ve küfür edip kızını da al git dedi biz neye ugradigimizi sasirdik annemde alir giderim dedi ve annemlere geldik bugun gidip esyalarimi alicam dava acicam bunu affedemem siz olsaniz napardiniz. ...?

Kızlar merhaba
Bilir kaynana ve görümcelerle ugrasiyorum.neyse fazla uzatmadan konuya gelmek istiyorum biz ev taşıdık bu esnada kaynana gene hiç susmadi yanımda annem de vardı neyse biz hiç bişey demedik daha sonra salon kurulurken bana sordular. NNasıl kuralım diye bende tarif ettim kaynana olmaz öyle dedi ama Nakliyeciler genede benim istediğim gibi yaptılar çünkü başka türlü olmuyordu,onlar gidince kaynanam olmadi degistiricez dedi tamam dedim..eşEşim geldi haliyle benim suratim asıldı eşim bagirmaya başladı sonra anneme döndü ve küfür edip kızını da al git dedi biz neye ugradigimizi sasirdik annemde alir giderim dedi ve annemlere geldik bugun gidip esyalarimi alicam dava acicam bunu affedemem siz olsaniz napardiniz. ...?
Aynı şeyi :KK14:

Ne yani annme kufredecek al kızını git diye evden kovacak daha ne yüzüne bakıp bi karilikmi bekliycek benden alsin anasiyla otursun yeni evinde.bu erkeklerde anayi gorunce sapitiyorlar.karismasalar olmaz :KK12:

Bence doğru olanı yapmışsınız. Hemen yelkenleri indirmeyin. Tavrınızı koyun ve yaptığı büyük terbiyesizliği kolayca affetmeyin. Eğer yumuşak davranırsanız daha da beterine yol açmış olursunuz. Eşiniz terbiye sınırını çoktan aşmış. İşiniz zor

öncelikle eşinin annene karşı küfür etmesi ve evden atması insana yakışan bir hareket değil.
ikinci konu siz kendi evinizi düzenleyecekseniz, büyüklerinizden sadece fikir alabilirsiniz. nazıl düzenleme yapacağınıza eşinizle birlikte karar vermeniz daha doğru olur. burda kaynanan ve senin annenin orda kendi istedikleri şekilde yapılmasını istemeleri yanlış.
muhtemelen eşin o davranışından sonra pişman olmuştur. ancak dediğim gibi kendi evinizin düzenine büyüklerinizi karıştırmayın. burda hatalısınız.

Kızlar merhaba

arkadaşım evet durum kötü, ben olsam ben de affedemem, hele ki anneme küfür edildiyse
fakat şunu anlamıyorum
neden susuyorsun, susuyorsun da sonra sana saygısızlık tavan yapınca şaşırıyorsun
ev taşınırken kv konuşuyor konuşuyor, sen de annen de birşey diyemiyorsunuz
kaynanan eşya böyle olmaz diyor, orası senin evin, susuyorsun
senin istediğin şekilde yapılmış, kaynanan değiştireceğiz diyor tamam diyorsun
ağzını açıp kelime söyleyemiyor, kendini olabildiğince ezdirtiyorsun, onları tepene çıkartıyorsun
sonra eşin küfür etme - seni kovma cesaretini bulunca şaşırıyorsun
yani eminim (daha önceki konularını okumadım ama) sen daha önce de birçok şeyde sustun, baya bir taviz verdin

affeder misin affetmez misin bilemem
fakat senden özür dilerlerse, affedecek olursan
baştan açık açık söyle
bugüne kadar sustum, bundan sonra annen dahil kimseyi karıştırtmam, susmam, kabul ediyor musun de
bana nasıl davranırsanız aynı tavrı görürsünüz de
kabul etmezse kendi bilir
şu anda sen haklısın, eşin pişman olur da sen de dönmeye karar verirsen bu fırsatı kullan, şartlarını koş
dik dur artık biraz, hazır sığınabileceğin bir annen de var, bunu da gösterdin

Evet karistirmakda hata ettim sessiz bi yapim var durun diyemedim hepsini üstüme çıkardım annem eger dönerse o bende bitti damadim yok diyo bende suan icin cok aci çekiyorum gecermi bilmem

Evet karistirmakda hata ettim sessiz bi yapim var durun diyemedim hepsini üstüme çıkardım annem eger dönerse o bende bitti damadim yok diyo bende suan icin cok aci çekiyorum gecermi bilmem

annen haklı
nasıl "damat" desin kendisine küfür edip kovan bir adama
senin de o kayınvalideye "anne" dememen lazım
hatta o adama da "eş"

Evet biraz öyle olmuş. Keşke herseyinize karistirmasaydiniz eşyayı yerlestirirken bile kv nizin sözü geçmiş orda siz annenizle hic sifatinda kalmissiniz.Bundan sonraki izleyeceginiz yol sert olsun eşiniz karşısında saglam kendine guvenen bi kadin görsün. Öncelikle şart kosmalisin sizden ve annenizden pisman bi şekilde özür diletmelisiniz.he ben dilemem diyosa kendin bilirsin deyip yollarını ayır En Büyük KK

Haklısınız ozaman gidip esyalarimi alip davayida acmam lazim benim

pocahantes89 pocahantes89 evet eşyalarını al
ama dava açmak için acele etme (bu demek değildir ki açma)
öfkeyle kalkan zararla oturur
kendine biraz zaman tanı
ha dava açıp o yokmuş gibi devam edeceksin
ha dava açmadan
önce biraz bekle
duyguların bir otursun, biraz sakinleş, biraz kendine dön, ondan sonra
belki de bakarsın şu anda yaşayacağın "onsuz" bir hayat mutlu edecek seni
belki anlayacaksın ki ne kadar büyük bir baskıyla yaşıyordun da şimdi rahatladın
o zaman herşey daha kolay olur

bu ayrılık döneminde de kendini eve kapatma
varsa uzun süredir görmediğin arkadaşların, git görüş
görmek istediğin bir film vs varsa git izle
önce biraz kendinle yaşa
biraz özgürlük neymiş hatırla
davayı 10 gün sonra da açsan olur

Son düzenleme:
Bu süreç çok canımı yakicak gibi eşyalarımi toplarken ağlamak dan korkuyorum

siz fazla soz hakki tanimissiniz karsi tarafa bence.
esinizin yaptigi terbiyesizlik otesi bi durum.anneniz cok hakli ben esinizin neden asik suratinizi sorgulamadan ,ne oldugunu anlamadan boyle fevri hareket ettigini ve annenize boyle bi saygisizlik yapabilme cesaretini nereden aldigini anlayamadim...
evvela kesin kararinizi verin,ilk bi hafta bosancam deyip esin bi ozuru ile yelkenleri indirmeyin veya affedip gitseniz bile bu tavrinizi degistirmediniz surece ayni durumlarin yasanilmasi kacinilmaz. tavrunizi koyun. ev sizin yasayacak olan sizsiniz...FİKİR alin ,EMİR degil....

Esyalarinizi toplarken niye aglayasiniz yahu?
Panik ve korku icinde olmaniz lazim. Ben olsam karsimda bu kadar cok s.refsiz varsa korkar arkama bakmadan kacardim.
Ben esyalarimi 10 dakikada toplayip kactim.
Kulagina kupe olsun,annene kufur edip evden kovan adam hayati boyunca ahlaksiz bir yasam surecek ve buna seni de dahil edecek.

X