Slm kizlar evliyim ve bi kizim var.. SORUN annem... annem bana cok cok düskundur oyle boyle degil.. tabiki bende oyle annem benim herseyimdir.. ama annem bazen abartiyo gibi biz gun icinde en az 3 4 defa konusuyoruz aksam yemekten sonrada konusuruz en azindan nasilsin iyimisin diyoruz kapatiyoruz.. Ama annem gece bile ariyor ne yapiyorsun diye aramasindan kesinlikle rahatsiz degilim ama bazen oyle zamanlar oluyoki tam yataga giriyoruz esimin malum istegini karsiliycam o an ariyo acmiyorum bu sefer telaslaniyo esimi ariyo hayirdir bi proplemmi var diye gecen telefonu kapattik aramis ulasamamis kv demi aramis ben bunlara ulasamiyorum diye kv dede komsumu aramis bi baksana diye tam birlikte olcaz komsu geldi zirr zirr kapiyi caliyo annen seni merak ediyo diye... dun aksam yine boyle oldu sabahta aramis rahatsiz ediyorsam aramiym bi daha diyo... o benim annem herseyim benim icin hic hic onemli degil aramasi ben daha cok memnun oluyorum annem bana deger veriyor diye.. Ama gelde bunu esime anlat bazen esim bile benimle birlikte olmak istemiyo tam basliyiruz annen ariyo icimdeki istek hersey bitiyo diyo.. bi yere gidiyoruz annem ariyo sohbet etmek istiyor ve annem yalniz bi kadin degil..
Anliycaginiz ikisinin arasinda kaldim ne yapsam bilmiyorum ikisini kirmak istemiyorum bi cozum yolu ariyorum..bi akil verin.
Biraz uzun oldu ama cok bunaldimn cokk
Anliycaginiz ikisinin arasinda kaldim ne yapsam bilmiyorum ikisini kirmak istemiyorum bi cozum yolu ariyorum..bi akil verin.
Biraz uzun oldu ama cok bunaldimn cokk