Annem ve eşinin yaptığı saygısızlık

[/QUOTE]
Ben küsmedim zaten sadece kırıldım eşimde benden de alıngan evet ama o da üzüldü olanlara belki de o anki sinirle söyledi bilmiyorum

Ya alti ustu yemege gelmemişler daha sonra gelmişler. Soyle bir nedenden dolayi bir insana annen bir daha yemeğe gelmeyecek kavga ederiz demek sirf kotu niyet kusura bakmayin. Siz sizin yorulmanizi cok dert ettiginden dolayi diyor olarak yorumlayabilirsiniz.

Siz de kirilmiş olabilirsiniz ama buyutecek bir şey yok bu kadar. Eşinize dikkat edin.

Başlığı okuyunca çok büyük bir olay sandım. Tamam son dakika vazgeçmeleri hoş değil ama fazla abartmışsınız. Anneni mutluysa gölge etmeyin derim.
Gerçekten böyle bir niyetim yok annemin mutlu olmasını çok isterim babamla çok kötü bir evlilik geçirdi ve mutlu olmayı hakediyor sadece kırıldım küslük yok.

Kusura bakmayın ama eşiniz tam bir fırsatçı. Hayatı boyunca bu anı beklemiş gibi atlamış hemen.
Plan değişikliği olmuş sadece. Ortada kırılıp bozulacak bir şey yok.
Eşim biraz alıngan belki de o anki sinirle söyledi bilmiyorum bende kırıldım ama tabiki küslük olamaz annem sonuçta

Gerçekten böyle bir niyetim yok annemin mutlu olmasını çok isterim babamla çok kötü bir evlilik geçirdi ve mutlu olmayı hakediyor sadece kırıldım küslük yok.
Kırılmayın işte kırılacak bir şey yok. Size sebze vermemek için turşuyu başka bir yerde yapsalar neyse. Düğüne gitmişler.

Abartmışsınız.
Eşiniz de ayrı vaka.. Fırsat mı kolluyormuş nedir.
Belki de abarttım gerçekten bilmiyorum şuan çok kırgın olduğum için sağlıklı düşünemiyorum o yüzden sizin düşüncenizi merak ettim

Kırılmayın işte kırılacak bir şey yok. Size sebze vermemek için turşuyu başka bir yerde yapsalar neyse. Düğüne gitmişler.
Haklısınız onlarda belki o an hayır diyemediler. Küs kalmak değil niyetim zaten

Bozulmanız olabilecek bir şey ama kırılmanıza gerek yok. Hele hele eşinizin böyle bir cümleyi ‘siz yorulduğunuz için’ kurmasına hiç lüzum yok vermeyi bu hakkı ona. Çünkü 2 gün sonra dünya hali bu eşinizle bir sorun yaşasanız size anneciğinizden başka kimse kucak açmaz. Eşinize söyleyin anne kız arasında dargınlık olur sen karışma diye. Ben annemden için böyle bir şey asla söyletmem ne münasebetmiş!

Yani iki kişi yemek için sözleşmiş olmayınca haber vermişler, bu kadar. Olabiliyor böyle şeyler, bir dahaki sefere inşallah diyip kapatıyoruz konuyu çocuk gibi küsmüyoruz. Eşiniz ne cürretle bir daha hazırlık yaparsan kavga ederiz diye ültimatom verebiliyor orası şaşırttı. Şahsen eşim aman boşver güzelim, nasipleri yokmuş, biz yiyelim der. Oturur yer içer beraber keyfimize bakarız. Ben olsam sizin yerinizde eşime ne münasebet derdim.

Eşiniz fırsat bu fırsat içindekini dökmüş resmen. Eşinize ne oluyor? Yorulan sizsiniz tavır koyan o. Annenizi yemeğe almayacak mısınız sırf bu sebepten bir daha hayatınız boyunca? Neticede anne kızsınız kraliyet protokolü gelmeyecekti yemeğe ayıp etmişler son dakika iptal ederek ama nazının geçeceğini düşünmüştür size. Sizin tepkiniz bana fazla geldi

Annenizin eşinin suçu yok ki. Adam merak etmiş karısı da merak ettiği için ona saygı duymuş size haber vermiş. Son dakika haber vermeleri belki ayıp olabilirdi ama siz onun çocuğusunuz. Böyle küçük şeyler ortada olmamalı. Ben tam tersine eşinizden rahatsız oldum. Sen kimsin de benim annemi bir daha çağırma diyorsun derdim ben olsaydım

Bunda alimacak ne var allah aşkına. Hiç konuşmayin annenizle aman bidaha muhatap olmayın evinize de sokmayın (!) Mi demek lazım. Çok.alingansiniz cidden

Bana sorarsanız yersiz bir kapris sizinkisi.
Çocukça ve abartılı bir tutum.
Esinizin söylemi ise aşırı mantıksız.
Neden kavga edecek misal ? Ne alaka.
Annen gelip yine turşuyu yapmış.
Gelemeyeceklerini bildirmisler,yani soz verip habersizce gelmemezlik yapilmamis.
Kendince kusmussun,onlar da tavrını çocukça buldukları icin alaya almışlar.
İster kus ister barış.
Kusmeden bize yazsaydın daha mantıklı olurdu ayrıca.

Havadan bem kapmak.. sonucta her zaman boyle yapmiyolar sizde abartmayin esinizde sacmalamasin bi yemek yapmak nekadar emek ve yorucu olabilir yarinda yersiniz

Anneme kizarim boyle bi durumda ama kusmek tavir yapmak bunu surdurmek ne alaka annrm.yani. ha kocam da bahane arar gibi bida yapmicaksin bozusuruz vs derse firinci kuregiyle vururum agzina ne munasebet

Baska misafir olsaydı gelemiyoruz diyen isimiz cikti diyen tepkin ne olurdu. Bu tarz kucuk şeylere ne takılıyorsunuz inanin cok komik bir soru olmus ben bundan sonra ne yapıyım diye sormaniz . Eşinizde bi tuhaf gelecek derlerse gelmesinler yemek yapma vs kendi anasi olsa yeni şeyi diyecek mi ? Yemek Bu sonra isit ye 2 gun dinlen cok yoruldu iseniz yemek yapana kadar 2 gunde yemek yapmayip dinlenirsiniz sevgili kocanız karjm cok yoruldu ay tuh diye dertlenmesin,

Havadan bem kapmak.. sonucta her zaman boyle yapmiyolar sizde abartmayin esinizde sacmalamasin bi yemek yapmak nekadar emek ve yorucu olabilir yarinda yersiniz
:KK70: Bende ona takıldım iki pilav kavurmak karıştırmak bi çorba salmak vs ne derece yorucu olabilir ki koca işleri aşçılari ne yemekler yapıyor. Kocada ayrı bi sey bida yapma ay karıcım yoruldun ya yeni evli ya niyeti farklı ortami karıştırmak fisteklemek

Back
X