Annem ve eşinin yaptığı saygısızlık

Eşinizin ailesi aynı şeyi yapsaydı, eşiniz bunları söyleyecek miydi? Bence asıl problem eşinizde. Belki de eşinizi siz gazladiniz, o da bunları söyledi

Eşinizin ailesi aynı şeyi yapsaydı, eşiniz bunları söyleyecek miydi? Bence asıl problem eşinizde. Belki de eşinizi siz gazladiniz, o da bunları söyledi
Annem telefonda gelmiyoruz dedi bende telefonu kaparım gelmiyorlarmış dedim bu kadar gazlama felan yok ben hiç yorum yapmadım o anki sinirle mi söyledi artık bilmiyorum

Ben zaten annemin mutluğuna çok seviniyorum babamla kötü bi şekilde boşandılar sadece böyle yapması kırdı beni yoksa bi sorunumuz yoktu
Madem annen cok cekti babandan birakta kadincagiz mutlu olsun yeni esiyle ve bu yemek sorun olacak seymi annen bu ya karsi komsun degil küsmek icin bahaneler aramak yerine barismak icin bahaneler bulun bence esinizinde sizi dolmasina asla izin vermeyin o kim oluyor bugün bosasan eloglu olur herzaman anne annedir nokta .

başlığı ''kocamın yaptığı saygısızlık'' diye değiştirmelisin. Burda asıl sorun senin sinsi kocanın tepkisi ben olsam ağzının payını veririm sen kim oluyosun da anneme laf ediyosun. yorulan ben kavga çıkaran sen otur aşşaa yılan
Karşındaki kişi senin annen. o sorunlu babayla seni bu yaşa getirene kadar neler çekti kim bilir. Sende kalkmış 1 kerelik yemeğe gelmedi diye şımarıklık yapıp surat asıyorsun. bırak isterse aylarca gelmesin mutlu olacağı şeyler yapsın sende onun mutluluğuyla mutlu olmayı öğren.

Anneniz gelmese yemek yapmayacakmıydınız ki bu kadar bozuldunuz?
Sanki yedi kat yabancı geliyor evinize,anneniz bu.
Fazla mı yaptınız koyar saklama kabına verirsiniz annenize yada atar buzluğa sonra yerdiniz ne olacak ki.
Eşinizi de ailenize karşı böyle konuşturmayin. Bozulsanız bile kendi icinizde halledin bakın eşiniz ne güzel bahane etmiş durumu,bir daha yemek hazırlama muhabbetine getirmiş.
Annenize ufaktan sitem etseniz anlarım ama eşinize niye yansıttınız inanın hiç anlamadım. Onun verdiği tepkiyi zaten çok manasız buldum sanki evde hiç yemek pişirmiyor hic yorulmuyorsunuz yada yemek yapamayacak özel bir durumunuz varmış gibi konuşmuş.
Kendi ailesi olsa boşver hayatım sonra yeriz yemekleri ısıtıp,diyecek adam sizin aileniz olunca mevzuyu epey büyütmüş.
konu sahibi esinin ailesi niyetlenip gelecek olursa ve bir mani cikarsa annesine karsi gösterdigi ayni tepkiyi es ailesinede gösterirse yemek faslindan esi ile birlikte kurtulmus olurlar artik kimse yemege gelemez

bi daha yemeğe çağırırsan kavga ederiz dedi
Eşiniz size ultimaton veriyor.
Sizde açtığınız başlıkta annenizi ve üvey babanızı şikayet ediyorsunuz.
Sizin yapmanız gereken “Canın sağolsun anne. Başka zaman yaparız” demek olacaktı. Eşinizde böyle bir laf ettiğinde “Sen kim oluyorsun ki benim annemle arama girebilme cesaretini gösterebiliyorsun” demek olmalıydı.
Biz konuya böyle yaklaşıyoruz. Siz gelen mesajların üzerine tavır değiştirdiniz.

Merhaba hanımlar ben evliyim annem ikinciye evlendi ve 1 saat uzaklıktaki başka bir şehre taşındı. Burda annemin bahçesi var hafta sonu geliyorlar domates biber yetiştiriyorlar. Bana da bu hafta bahçeden toplananlarla size turşu yapalım dediler bende bahçede yorulacaksınız bende evde yemek hazırlayayım yemek yiyelim siz bahçeden gelince sonra hep beraber turşu yapalım dedim. Böyle sözleştik. Sonra ben yemek için uğraştım sofrayı tabakları felan dizdim. Annem aradı biz gelmiyoruz teyzem yakın bir köyde oturuyor ona uğramışlar düğün varmış köyden birinin annemin eşide hiç köy düğünü görmemiş yemeğe gelmiceklermiş ben çok kırıldım o kadar yemek hazırlık boşa gitti eşim boş yere seni yordular bi daha yemeğe çağırırsan kavga ederiz dedi bende çok üzüldüm turşu yapmaya yine de geldiler ama ben pek konuşmadım normalde çok konuşkan ve neşeli davranırım. Onlar da hala anlamamış gibi bize küsmez o nolmuş gelmediysek diye alaya aldılar. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum gerçekten kırgınım siz olsaydınız küslüğü sürdürür müydünüz yoksa bişey olamamış gibi mi yapardınız .
Ben olsam çoluk çocuk gibi davranmam. Ne var ki bunda, heves edip kalmışlar. Atın dondurucuya yemeğinizi, günler sonra ohh hazır mis gibi yemek.

Merhaba hanımlar ben evliyim annem ikinciye evlendi ve 1 saat uzaklıktaki başka bir şehre taşındı. Burda annemin bahçesi var hafta sonu geliyorlar domates biber yetiştiriyorlar. Bana da bu hafta bahçeden toplananlarla size turşu yapalım dediler bende bahçede yorulacaksınız bende evde yemek hazırlayayım yemek yiyelim siz bahçeden gelince sonra hep beraber turşu yapalım dedim. Böyle sözleştik. Sonra ben yemek için uğraştım sofrayı tabakları felan dizdim. Annem aradı biz gelmiyoruz teyzem yakın bir köyde oturuyor ona uğramışlar düğün varmış köyden birinin annemin eşide hiç köy düğünü görmemiş yemeğe gelmiceklermiş ben çok kırıldım o kadar yemek hazırlık boşa gitti eşim boş yere seni yordular bi daha yemeğe çağırırsan kavga ederiz dedi bende çok üzüldüm turşu yapmaya yine de geldiler ama ben pek konuşmadım normalde çok konuşkan ve neşeli davranırım. Onlar da hala anlamamış gibi bize küsmez o nolmuş gelmediysek diye alaya aldılar. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum gerçekten kırgınım siz olsaydınız küslüğü sürdürür müydünüz yoksa bişey olamamış gibi mi yapardınız .
Allah aşkına bu nasıl bir dert. Eşinizin sizi gazlamasina gelmişsiniz. Ne demek anneni bı daha yemeğe cagirirsan kavga ederiz ne demek. Eşinize ağzının payını vermeniz gerekiyordu. Hayat bu kadar saçma şeylere kırılacak kadar uzun mu ya

Nekadar büyütülmüs demi alttarafi köy dugunu gormemis gitmek istemis gelmislerde üstelik. Insanlar kendini yoruyor dert ediniyor herseye kiriliyor. Bide ne pisirmis olabilirki bukadar yorulcak ozaman bizim ölmemiz lazim 2cocuk ev isi git calis gel yemek yap bulasik camasir cocugun dersleri ozaman gercekten bizim gibi kadinlar ölmeli🤣 boyle en ufak seyde yoruldum bittim diyen kadinlari anlamiyorum

Ama gördüğünüz ve çevremizde de gördüğümüz gibi yaptğı en küçük bir işi abartan kadınlar daha kıymetli oluyor. Bak annesine bile taviz yok demiş kocişi.

Aferin es kisisine ne guzel kapi acmissiniz.Artik yuzunuze vurur durur .Aniden plan degistiremez cunku insanlar,tursu daha onemli.Hayir kazanla mi yaptiniz yemekleri?Ertesi gun yenir yahu.

Yani iki kişi yemek için sözleşmiş olmayınca haber vermişler, bu kadar. Olabiliyor böyle şeyler, bir dahaki sefere inşallah diyip kapatıyoruz konuyu çocuk gibi küsmüyoruz. Eşiniz ne cürretle bir daha hazırlık yaparsan kavga ederiz diye ültimatom verebiliyor orası şaşırttı. Şahsen eşim aman boşver güzelim, nasipleri yokmuş, biz yiyelim der. Oturur yer içer beraber keyfimize bakarız. Ben olsam sizin yerinizde eşime ne münasebet derdim.
Konu sahibi de normal değil ki.
Kırıldım küstüm normalde şen şakrakım ama surat astım diyor, annesi de o bana küsmez diye ortamı yumuşatmaya çalışmış kadın kıyamam.
Konu sahibi hala benle alay geçti sanki diyor. Konuşma tarzından cehalet sesi gelmesi ayrı, annesinin planı iptel etmesini kendisiyle dalga geçmesi olarak adlandırmadı apayrı bi katastrof.
Bir de aynı şehirdeyken samimiydik şimdi başka şehirde koptuk diyor annesi için. 🤦🏼‍♀

Konu sahibi bence de annesiyle küssün, çünkü kendisi evlat olsa sevilmeyecek cinsten resmen. Kocası ayrı kendisi ayrı huysuz ve cins. Bazen çocuk yapmadığım için aa çocuksuz olmaz falan diyorlar, ileride böyle bir kızım olmasındansa yalnızlığımla çok mutluyuö gerçekten.

Back
X