- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
Merhaba. Artık annemi nasıl idare edeceğim bilemiyorum. Kv ve kp şimdiye kadar bana kızları gibi davrandılar. Bana bir kötülükleri olmadı evliliğime de karışmazlar. Ya da belki oldu da ben mi anlamadım bilemiyorum annem o kadar çok karıştırdı ki beni. Kv hasta ziyaretine gelirken çicek almış sadece bunun kuralı pasta börek getirmekmiş. Ananeme kapağı bile olmayan kahve fincanı takımı hediye götürmüş ne ayıpmış. Hergün oğluyla konuşuyorlar çok fazlaymış. Bana büyü yapıp beni etkilemişler. Kv’me annem diye hitap ediyormuşum etmeyecekmişim. Ha ortada bişey de yok. Annemin gözlemleri bunlar sadece. İnşallah birgün gözlerimdeki perde inermiş. Bundan sonra yapacakları söyleyecekleri için onu suçlamayacakmışım. Anne olunca anlayacakmışım. Kaç kere konustum annemle sanki benim söylediklerim yalan ona göre o kadar safım ki görmüyorum. Harika giden evliliğime birşey olacak diye çok korkuyorum. Nasıl baş etcem bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum. Annenle arana mesafe koy anlasın diyeceksiniz biliyorum ama onu da denedim olmuyor.