• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve gelinleri

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
İnanın nerden başlayacağımı bilemiyorum.iki gelinimiz var ikisi de özünde iyi insanlar ama birbirinden karakter,fikir,kultur,tarz olarak aynı gibi görünse de farklilar.sohbetleri çok farklı.bana ikisinde de en ilginç gelen şey birisi çok sivri dilli,hosuna gitmeyen şeyi anında söyler testler.digeride abimi aracı olarak tutar.eve gidince abim annemi arar şu konuda ayse size kızdı der filan dikkat etmeye calisiriz.annem ben ikisiylede anlaşsakta,iki elti birbirine zitlar.anlasamiyorlar,cunku ikisinde de bizi kimse ezemez dusuncesi var.idare edelim,hoş gorelim,kusurumuzda olsa birbirimizle uzlasalim demiyorlar.ikiside ben boyleyim beni böyle kabullenin diyorlar.sorun şu ki biri Ayşe diğeri Fatma olsun diyelim.fatma eşya aldı diyelim,ayse bana hayırlı olsun demedi diye anneme anlatıyor.yada fatmanin çocuğu atesleniyor hastalanıyor.Ayşe bana geçmiş olsun demedi diye ağlamaklı anneme anlatıyor.annemde uzulup ayseyi arayip kziim ara Fatma bekler,uzulur diyor.aysede e benimde çocuğum hastalanıyor benim öyle bir beklentim olmuyor herkes onun peşinde pervane olamaz anne arayamam diyor,annem güzel kızım şöyle böyle die ikna ediyor busefer mesaj atıyor.digeride mesaj attı diye bozuluyor.bide Ayşe annemlerden hep uzak tutuyor kendini.ne bilim ayrımcılık yapiliyor Fatma prenses gibi pofpoflanamaz diyor.anliyacaginiz ikisi birbirine takık.haliyle bu bizim gorusmelerimizi bile etkiliyor.biz aynı bizle olduğu gibi hep beraber iyi olalım istiyoruz.birde fatmaya yardım eder çocuğuyla ilgilenirsek,ayse benim cocugumuzu ayirdiniz diyor.inanin ne yapacağımızı sasirdik.ne yaparsak ikizinide memnun edemiyoruz.keske birleştirici,uzlasmaci olsalarda hep birbirlerinin arkasından atmayacagi,sikayet etmeyecekleri mutlu bir ortam olsa.inanin ikiside birbiri hakkında konuşunca ne diyecegimizi şasiriyoruz.ikisinide eşit tutmaya calisiyoruz.annem çok arada kalıyor ne tavsiye edersiniz.???

bunlar anaokulu cocugumu...annenız ıkı eltıye karısmasın...kızım aranızda halledın desin...

Nasıl yani?? Birbirleri hakkında konuşurlarsa susturmak gibi mi set çekmek derken?
Hayır tam tersi hiç konuşmamak. Denge kurmaktan vazgeçmek. Birbirlerne gösteremedikleri tepkiyi sizin üzerinizden gösteriyorlar.

Herseyin cok icindesiniz annenizde laf goturup getirmesin. Bana anlatmayin boyle seyleri tansiyonum oynuyor filan desin. Sorun kalmaz
:)) Ay çok güldüm süper fikir..bana kalırsa sürekli şikayet eden Fatma annemi kullanıyor.kendi söylemiyor anneme soylettiriyor.annem kadincagiz kullanıldığının farkında değil.ben buna üzülüyorum.ayse de cekemem kimseyi zerre kadar modunda.aslinda arasa geçmiş olsun dese ne olur ki,iyilik yapmış olur bağlar kuvvetlenir.digeri çok beklentiliyken,aysede çok ben merkezli geliyor.

Ya ne manyak insanlar var. Isleri gucleri yok herhalde bunlarin. Cocugum hastalandiginda eltimden gecmis olsun falan beklemedim. Ayni sekilde eltim evine esya almis haberim bile yok. Hayirli olsun demedim. Evlerimiz karsilikli ama bayramdan bayrama anca gideriz birbirimize. Isin sirri sıkı fıkı olmamakta. Kirk yilda bir goruseceksin. Oh miss. Iste o zaman hic sorun olmuyor.

Back
X