• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem ve kardeşim arasında kaldım lutfen akıl verin

selen8754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
131
63
98
Kardesimin bir erkek arkadaşı var. Yaşı 25 kendisinin. Sorun su ki hep erkeklere karşı zaafı oldu. Ailem tutucy değildir baskı yapmadık hic bir zaman ama hep yanlış iliskiler kurdu sacma sapan adamları secti derslerini bosladı ve hep bu yuzden sorunlar yaşadık. Her defasinda da birdaha olmayacak diye yeminler etti durdu.
Kardesim erkek arkadaşıyla opusurken ve ayni yatakta yatarken resimlerini cekip bir album yapmış notlat falan yazmış. Annem de bu albümü görmüş ve cok kötü bir durumda. Her turk ailesi gibi bunları normal karşılamıyoruz. Kardesim de bunlar normal seyler falan demis. Annem ağlayıp duruyor. Bu kız gercekten neden biyle oldu anlamis da degiliz. Yani ne halt yerse yesin de resimlerini cekip saklamak hatta opusurken başkasının cekmesi bana da cok ağır geliyor.
Olay dun oldu bugun baktım albüm hala duruyor. Ben henüz kardesimle konusmadim. Cok agir konusmak istemiyorum bu yüzden tuttum 2 gun kendimi ve benim bilmedigimi düşünüyor.
Kızlar ne yapmalıyım ne demeliyim. Bana kalkıp sen karisma da diyebilir. Anneme nasıl bir telkin vermeliyim. Bana bir akıl verin

Kardesimin bir erkek arkadaşı var. Yaşı 25 kendisinin. Sorun su ki hep erkeklere karşı zaafı oldu. Ailem tutucy değildir baskı yapmadık hic bir zaman ama hep yanlış iliskiler kurdu sacma sapan adamları secti derslerini bosladı ve hep bu yuzden sorunlar yaşadık. Her defasinda da birdaha olmayacak diye yeminler etti durdu.
Kardesim erkek arkadaşıyla opusurken ve ayni yatakta yatarken resimlerini cekip bir album yapmış notlat falan yazmış. Annem de bu albümü görmüş ve cok kötü bir durumda. Her turk ailesi gibi bunları normal karşılamıyoruz. Kardesim de bunlar normal seyler falan demis. Annem ağlayıp duruyor. Bu kız gercekten neden biyle oldu anlamis da degiliz. Yani ne halt yerse yesin de resimlerini cekip saklamak hatta opusurken başkasının cekmesi bana da cok ağır geliyor.
Olay dun oldu bugun baktım albüm hala duruyor. Ben henüz kardesimle konusmadim. Cok agir konusmak istemiyorum bu yüzden tuttum 2 gun kendimi ve benim bilmedigimi düşünüyor.
Kızlar ne yapmalıyım ne demeliyim. Bana kalkıp sen karisma da diyebilir. Anneme nasıl bir telkin vermeliyim. Bana bir akıl verin
Bırakın ne hali varsa görsün 25 yaşında yetişkinmiş 15 yaşında kız çocuğu değil ya

yaptıklarının cezasını ileride çeker

siz uyarınızı yaptınız mı yaptınız zorla lafınızı dinletemezsiniz ya

insanlar nahmaremini sergilemeye neden meraklı bu devirde hiç anlamıyorum

sex sonrası selfie modası vardı bir ara haberlerde okumuştum

bu daha beter başkası çekiyormuş birde ama bildiğim bir şey var ki

bu karakterdeki insanlara ne söylesen anlatamazsın dinletemezsin

Bırakın ne hali varsa görsün 25 yaşında yetişkinmiş 15 yaşında kız çocuğu değil ya

yaptıklarının cezasını ileride çeker

siz uyarınızı yaptınız mı yaptınız zorla lafınızı dinletemezsiniz ya
Anneme ne demeliyim peki. Yani biraz tesekki etmeyeçalıştım zamane hep böyle falan diye de. Bana sen niye olmadın aranızda 3 yas var diyor. Kardesim saygısız olmuş durumda. Anneme cok üzülüyorum. Tum hayatını bizler icin harcadilar

25 yaşındaki yetişkin bir kadının yaptıklarının sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum.
iyi de olsa kötü de olsa ne yaparsa kendine yapıyor.
kendisi pişman değilse, hayatından memnunsa sorun yok.
zorla bir şey yaptırmıyor ya kimse?

Kendine yazık eden kadınlar vol 135265632...
Nasıl bu kadar basitleşebiliyorlar erkeklere kendini kullandırıyorlar anlamış değilim...
Yaşıda küçük değil ki!
Anneniz alsın karşısına konuşsun..Hayatta önceliklerin erkekler olmadığını öğrenmesi lazım..
Annesini ailesini düşünen dinleyecek olan biri bu işlere kalkışır mı sence

hiç sanmıyorum kendi edip kendi buluyor da ailesinin gururunu da ayaklar altına alıyor orası kötü

İnanın bugüne kadar o kadar cok konustum ki artık cümleler bitti bende. Ilk hatası degil bu. Anlamadım gitti. Ama bizi dinlemiyor. Dedigim gibi sadece aileme üzülüyorum.

Annesini ailesini düşünen dinleyecek olan biri bu işlere kalkışır mı sence

hiç sanmıyorum kendi edip kendi buluyor da ailesinin gururunu da ayaklar altına alıyor orası kötü
Aileden önce kendini düşünse bunları yapmaz da zaten..
Ben arkadaş fikir istedi diye söyledim..

Anneme ne demeliyim peki. Yani biraz tesekki etmeyeçalıştım zamane hep böyle falan diye de. Bana sen niye olmadın aranızda 3 yas var diyor. Kardesim saygısız olmuş durumda. Anneme cok üzülüyorum. Tum hayatını bizler icin harcadilar
Herkesin karakteri bir değil işte

kimisi ailesini davranışlarıyla gururlandırırken kimisi de yerin dibine sokar böyle

bunun adı özgürlük olur

ileride boy boy bu fotoları çektirdiği adam tehditlere başlayıp rezil ederse ancak öyle anlar hatasını herhalde

anneni teselli edecek bir kelime düşündüm bulamadım

İnanın bugüne kadar o kadar cok konustum ki artık cümleler bitti bende. Ilk hatası degil bu. Anlamadım gitti. Ama bizi dinlemiyor. Dedigim gibi sadece aileme üzülüyorum.
Ailen de onu düşünmeyi bıraksın bile isteye yapıyor çünkü kimsenin zoruyla değil ki

gün gelir dank ederse arkasında durmasınlar yaptıklarının karşılığına tek başına katlansın

Kardeşinin özel hayatı ne seni ne anneni ilgilendirir. Reşit bir birey o, 18 yaş altı değil. Size ne?
Kusura bakmayın ama biz kardesimi okutmak icin bigazimizdan kestik. Soguk evde oturup para yolladik. Biz tum bunlari kardesim gidip rahatca resimler cekilsin diye yapmadık. Dert bizim olmayacak da kimin olacak. Size ne ne kadar sacma hir cümle. Yarn başına is geldiginde uzulen biz olacagiz ama

N
Nasıl bu kadar kadınlığını incitebilmiş çok kötü. Bence ne kadar konuşsanız da fayda etmez yaşı oldukça olgun küçük değil seni annesi ni mi dinliycek ama gereken konuşma sert olmalı bence yaptığının kötü olduğunun farkına varmali

Vay arkadaş ya reşit diye herşey serbest mi!
Gün içinde ailesini üzecek şeyler yapıp yine akşam aile evine geliyorsa reşitliğinde bir sınırı var!
Herkesin ilişkisi olabilir, ama bu kaçıncı yanlışı saygısızlığı deniliyorsa orada bir durulur..

Yazık çok yazık gençlik ne hallerde,
Namahremini nasıl kalkıp albüm yapar,bununla kalmayıp annesine normal şeyler der,
yukarıda bazı arkadaşlar o reşit sizi ilgilendirmez demiş,katılmıyorum sizi ilgilendirir,
Kardeş ve abla olarak eğriyi doğruyu göstermelisiniz,25 yaşında reşit olması ailesinin önünde her birşeyi
yapıp normal birşeymiş gibi gösteremez bana katılanlarda olmayabilir,ama albüm yapması anormal bir durum
Allah yardımcınız olsun kardeşinizede akıl fikir versin,hayatının en güzel evrelerini saçma sapan şeyler ile umarım mafetmez,

Bunda ne varki seklindeki tavirilarini erkeklerin zevkle kullanacagini ondan faydalanmak icin yaklasip cok kalbinin kirilacagini bunu kaldiramayip kendine zarar veren kadinlari toplum icinde kucuk duruma dusurulecegini ve cok buyuk bir gunah oldugunu gercekten kendisini seven biriyle karsilastiginda bunlardan utanacagini anlatmayi deneyin deneyin deneyin sakin geri cekilmeyin o sizin kardesiniz neye nasil tepki verecegini az cok bilirsiniz asla.pes etmeyin dogruyu gorene kadar takipte olun

annem evde olmadığı bir zaman konuşma yapıcam. çok sert olmamaya çalışıcam artık. ne halt yiyorsan ye bari bunların belgelerini bu temiz eve sokma demeği düşünüyorum

Iyi bir anne oldugunu bunun onun sucu olmadigini dua etmesini Allahin cc yardimci.olacagina inandiginizi birlikte cabalayacaginizi anlatin ya da kalbini ferahlatacak ne varsa soylleyin ve malesef cahillik yasla degildir bazen ancak yasanmislikla telafi oluyor duacinizim

Back
X