• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem ve kardeşim arasında kaldım lutfen akıl verin

Ayyyy ayyyy kiyamam...bana türkce dersi vermeden önce profile bakip türkiyede yaşamadigi görseydin daha iyi olurdu bence. Iyikide tek bildigin dilde deyil ve degìli ayirt edebiliyorsun. Ben 5 dil konuşdugum icin oluyor bazen böyle şeyler...kusura bakma...:KK47::KK47::KK47:

Güzelim okumak cahilliğini alır ama eşşeklik bakii:KK51: keske diger dilleri katletmeseydiiiin.

Ayy bende şu kaç yaşında kız size ne diyenleri anlayamıyorum.
Erkek arkadaşımla gezer tozarım, birlikte kaldığımda oldu ve annemin hep haberi vardır. Onaylamadı ama gizli saklı iş yapmandansa gel söyle der hep. 1 kez dahi telefonumu karıştırmaz mesela. Özelim yine kendimedir karışmazlar tamam ama tutupta öpüşürkenki resmimizi hatta yanyana normal bir resmimizi bile ortada biyerde, sosyal medyada vs. paylaşsam annem öldürür.(mecazi anlamda) Nerde yaşıyor bu marjinal grup bende onu anlamıyorum.
O yüzden bence konu kişinin kendisini bilmesinde frenlemesinde vs bitiyor. Kız kardeşiniz sizi biraz rahat görmüş sanırım. Güzelce; bak ablacım hani çok yaş farkımız yok akıl vermek bana düşmez belki sevgilin olduğunu biliyoruz buna tabi ki karışmayız senin özel hayatın ancak sende bizim kırmızı çizgilerimize dikkat et bu kadar ifşa etme vs tarzı konuşabilirsin bence.

Back
X