Slm hanımlar. Kısaca derdimi şöyle özetleyim. Benim eşim ticaretle uğraşıyor. İşni evden yürütüyor. Hrrhangi bir yerde çalışmıyor.hamdolsun durumumuzda iyi. Maddi konuda bi sıkıntımız yok. Sadece sürekli evde durmasından dolayı birbirimizi yiyoruz o kadar:) benim ailem eşimin çalışmamasından dolayı çok şikayetçi. Ne olursa olsun her sabah kalksın işine gitsin zamanındada evine gelsin Bi erkek evde oturmaması gerek ikinizde birbirinizd3n sıkılırsınız diolar. Bende bu görüşlerin ekatılıyorum amma bnm wşim aşırı rahatına düşkün ev kedisi asla çalışmıyo neyiniz eksik dio. Neyse geçenlerde annemle kaynanam bizdeydi. Annem kaynanama keşke x bi yere girip çalışssa hem daha rahat borçlarını öderler dedi. Sizde çok yardım ediyomuşsunuz maddi konuda allah razı olsun dedi. Bu kadar. Aradan 1 hafta geçti. Kayınvalidem eşime neden gelinin annesi seni bana çalışmıyosun diye şikayet ediyo demiş. Eşimin ne cvp verdiğini bilmiorum.eşim eve bi geldi senin anan niye beni şikayet ederde.bilmem nede onlar ne karışır....... falan filan. İş geldi senin annen haksız bnm annem haksız mevzusuna. Evet annem çenesini tutup bişi sölememesi gerekti ama gerçekten oğlu gibi gördüğü i, in biraz daha rahat yaşamamızı istediği için böle bişi söledi kesinlikle artniyet yok anem yüzünede sölüyor zaten. Ama kayınvalidemin yaptığı bana daha çok ayıp bişi gibi geldi ne o öyle. Aramızı bozmak ister gibi. Bide sakın geline böle bişi deme aramızda kalsın demiş. Off baya bi tartıştık eşimle eksiklikler olabilir takılan biyer olursaa cevaplarım. Siz söleyin kim haksız?