• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem ve kayınvalidem?

Aileler bir anlasalar "ben onların iyiliği için söyledim, ben iyi niyetle söyledim" deseler bile yine de çocuklarının işine karıştıklarını... Annen bir kadına oğlunu eleştirmiş, buna genellikle her anne tepki gösterir. Kayınvalidenin hatası da gidip oğluna yetiştirip, oğlunu doldurmak. Oğlunun hatası gelip size patlaması. Kimse kimseyle doğru düzgün konuşamıyor, olay kavgaya dönüyor.

Bence kayıvalidenize konuyu açarsanız hesap sorar gibi olursunuz, o muhtemelen eşinize gider "karın benden hesap sordu" der, eşiniz yine gelir size patlar. Hiç karıştırmayın derim. Bence eşinize "Annemle konuşurum hayatım, bir daha karışmaz. Sen de annene durumu anlat." derseniz olay çözülür.

Bence sizin anneniz haksız..Hani hep erkek anneleri ''kaynana'' dır ya..Unutulur kız annelerinin de kaynana oldukları..Ve bence anneniz tam kaynanalık yapmış..Eğer bir ortamda kayınvalideniz annenize ayy kızınız yemekleri şöyle yapsa,çocuklara böyle baksa dese bu kaynanayla başım dertte olurdu..Eğer eviniz dönüyorsa Allah'a şükür diyebiliyorsanız,aç açıkta değilseniz bence bir erkeğe söylenebilecek ağır laflardan biridir..Hele de annesine..

Eşim evdeyken hiç işim bitmiyo zaten ama bn bu duruma çook alıştı eiim 2 saatliğine bi yere gitse ne zaman geliosun aşkım die arıyorum. Yok çalışmıyorum canım.
sanırım sende rahatsızsın esının evde durmasından pekı sen neden çalışmayı denemıyorsun esının evden yuruttugu bır ıs varmıs sende ıse gıtsen çakışmassınız ve sonuc olarakda bu durumdan rahatsız olmassınız

annenız bu durumu yanlıs kısıye soylemıs sıze solemeyımıs hayat musterek esınız evdende olsa bır ıste ılla ıse gıtmesı gerekmıyor sız bu durumdan sıkayet edıyorsanız daha rahat gecınmek ıstıyorsanız sız calısın bence...Şahsen bu durumda ben boyle yapardım annende cocuklarınıza bakabılır

Son düzenleme:
bence annen yersiz bir söz etmiş. adamın mesleği evde oturmaya el veriyorsa, maaşı yetiyorsa ne diye dışarıda çalışsın ki..

Back
X