Annem ve mal para aşkı

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Boşanma asamasındayım bir kızım var. Ayrılık kararı var.kocam hem suçlu davayı kendi açtı.kanıtlarla ortaya çıkınca reddedildi.istinafa yolladı istinafı bekliyoruz.
Kendime ait esyaları alamadım.anlaşma konusunda hepsi olsa da.sonra beni dolandırmaya yer aradı.
Neyse hala evde bir kaç ıvır zıvırım var. Kızımın ufak beşigini anca getirdi kızım büyüdü.beşipe sıgmadı zaten koronadan baya bi süre yasaktan dolayı almadı kızımı.haftaya almayı düşünüyormuş
Bugun annem aramış kocamı (beni her yerden engellemiş telefon numaramı bile.)
Karyolasını istemiş.o da getiririm demiş(yalan olabilir )
Bende anneme dedim neden aradın.bana sormadan.o da dedi karyolasına yatsın ben boşuna mı verdim karyolaya para.
Dedim o zaman diğer eşyalarımı da getirsin söyle.
Ya çok sinir oldum bu zamana kadar kızımı alırken eşya muhabbeti yapmadım.açıkçası eski kocam telefonumu engellediğinden beri kızımı vermek istemiyorum ne halt ediyor belli değil.bu zamana kadar kaç sevgili eskitti bilmiyorum sadece duyduğum 3 tane.
Annemin yaptıgı ayrı sınır etti.para ile aldığı bişey varsa onu kafama kakmaya çalışıyor.masa almıştı mesela.masayı söylüyor.zaten eski tahta kurusu yiyen divanlarının eskime sebebini benden biliyor.bana yeni divan al diyor.senin kızın kırdı diyor.masası da tamir edilene kadar zaten içinden kırılmiş deyince ben kırılmıştı sen kırdın demişti. Fakat pimapenleri değiştiren işçi çocuklardan biri tamir edince sustu.
Daha çok seyleri de var da şimdilik bu kadar.anlamıyorum yuvam yıkılmış ne mal aşkı varmış annemde.

Eşinize olan sinirinizi annenizden çıkartıyor olabilir misiniz?

Mal aşkı da değil aslında kızının hakkının gaspedildiğini görünce dayanamamış.
Tabi aynı durum kendi malı olduğunda da geçerli.

Bu kadar uzun zamandır ayrılık durumunuz var, peki baba çocuk için para gönderiyor mu?
Göndermiyorsa tedbir nafakası ile hakkınızı isteyebilirsiniz, mahkeme emri ile zorlanır.

Peki eşinizin açtığı dava reddedildi, siz ileriki dönemde boşanmayı düşünüyor musunuz?
Özellikle ara dönemde çocuk için para verilmeden keyif sürülen bir dönem olabiliyor.

Durumunuz netleşene kadar annenizi şimdilik idare edin. Eşiniz parasını başka kadınlara veriyor bırakın anneniz para aşkı ile eşinizin başını yesin.

Senin kızın kırdı demesi cok çirkin ama dgeri doğru. Almamakla haya yapmışsınız...siz orda sıkıntı yaşarken üstelik annenizin hediye ettiği yatak orda niye....hiçbir eşyayı almamaklada ekmeğine yağ sür mussunuz..umarım boşanma davası içinde mal paylaşımı goruluyordur

Anneniz her anne gibi davranmış sorun yok.

Eski eşinizin sevgilileri sizi ilgilendirmez. Ne halt yerse yesin demeniz lazımken hala takıyorsunuz gibi görünüyor. Yoksa yazmazdınız.

Öfkenizide annenizden çıkarmayın. Sonuçta o sizinde evladınızında kötülüğünü istemez.

Birbirinize bağlı olmanız gerekirken, tartışma yaşıyorsunuz. Yuvanız yıkılmış, çocuğunuz babasız kalmış, siz karyola ve divan derdine mi düştünüz?

Annenizde sıkıntı yok diyenleri anlayamadım.
İki kuruşluk sey için canınızı sıkıyor.ne gerek vardı ki arayıp karyolayı istemeye ayrıca.
Üzmeyin kendinizi allah hayırlı kapılar açsın inşallah

Çocuğun ya da sizin o evde eşyanız varsa istemeniz de sakınca yok ki.Onlar sizin sonuçta.
Annenin eşini araması da iyi olmuş ne güzel davayı aç telefonu engelle eşyaları verme kendi hayatını yaşa.Yok böyle bir dünya.Ayriliyorsan önce mal paylaşımı yapacaksın herkes eşyasını alacak,ortada da bir cocuk varsa telefon engelleme gibi bir lüksün olamaz.
Hayret ediyorum bu nasıl bir rahatlık insan evladı yanında değilse 24 saat açık tutar telefonu..
Bence şuan annene değil davana odaklan kendinin ve kızının haklarına sahip çık.

Keşke siz de karşı dava açsaysınız, onun davası reddedilir, sizinki kabul edilirdi. Bence bir avukatla görüşün derim boşanmak istiyorsanız.

Anneniz konusunda da anlayışlı olmaya çalışın, onlar da etkileniyorlar bu durumdan tabii ki. Korona süreci bitti gibi, çalışmıyorsanız bir iş bakabilirsiniz, kızınıza da anneniz bakar. Sizin için de hem manen hem manevi çok iyi olur aslında.
Bir ömür mutluluklar diliyorum.

Niye mal aşkı olsun ki bu çocuğuna aldığı şeyi o kullansın diye istemiş...Mal heba olunca kim aferin diyor.Eski eşiniz zaten çocuğunu düşünse böyle davranmaz getirirdi.Valla kişiye göre değişir bence bu davranışlar.Bazılarına çöp bile bırakmamak lazım çünkü onlar en basit şeyi kopardık enayiden gözüyle bakıyor.

Eviniz yakınsa toplayın ailenizden adamları tutun bı araç gidip alın ne eşyanız varsa,sizi engellemiş ama anneniz ulaşabiliyor telde söylesin gelip alicaz diye ,topla al gel neyin varsa.annende haklı bence

Torununun yatagini isteyen kadina mal aski var denemez. Eger boyle dusunuyorsaniz ayip edersiniz annenize karsi. Kadin size evini acmis.
bana sormadan arayarak bana ayıp etmiyor mu?üstüne aldığı masayı bana yaptığı çeyizleri de söylüyor.
babası gelince hepsini toptan istemeyi düşünüyordum.şimdi kriz yaratmaktan başka ne işe yaradı.yuvam yıkılmış zaten.
anneme telefonu engelleyemez diyorum normal görüyor.saçma sapan düşünceleri var.evin anahtarını değiştirdi.eski kocam.
işim var.şükür.annem etkilenmekten çok eski kocamın karısı gibi davranmış oluyor.
Anneniz doğru olanı yapmış, ne diye eşyalarınızı bırakıyorsunuz. Gurur karın doyurmuyor.
hee gururdan
anahtarı sokunca değişen kilide gurur diyorsanız.
anlaşmaya çalıştım.bugün evet dediğine yarın hayır diyen biri ile anlaşmalı boşanma olmuyor ki o yuzden uzadı.
Eviniz yakınsa toplayın ailenizden adamları tutun bı araç gidip alın ne eşyanız varsa,sizi engellemiş ama anneniz ulaşabiliyor telde söylesin gelip alicaz diye ,topla al gel neyin varsa.annende haklı bence
valla kavga çıkarmayacaklarını bilsem giderim ama bu haliyle topladığım adamlar ancak kavga için. Adam toplamak gibi bişey olur.babam yok.ve yanımda baba gibi duran akrabam yok bana dokunmayan 100 yıl yaşasın diyor.
Birde sunu diyeyim oraya bağlı olan doğalgaz sistemini sökemem çöp bırakmak iistemem
Zaten beyaz esya yatak odası tv bir halı onun.benim oturma grubum(boşanınca kıymetli oldu)
2 halım, 1 masam4 sandalyem(meshur masa, annemi uyardım alma dedim evdeki uyduruk masa yetiyordu) 1 cocuk karyolası mutfak takır tukuru(annem özellikle kafama kakar)bebek arabasının pusetini arabasına çocuk koltuğu olarak koyuyor o da benim.

Boşanma davasını siz açın mal paylaşımı isteyin o malları alırsınız o zaman ,benim duyduğum millet boşanmadan eşyasını paylaşıyor ha eşiniz vermiyorsa heleki çocuğun eşyalarını vermezse ,sizde çocuk için gelicem dediğinde sizde çocuğu göstermeyin mahkeme karar verene kadar ne diyim herşey karşılıklı o zaman,
Ailede kimse arkanızda değilse Allah kolaylık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…