Merhaba saat gecenin iki.bucugu ama düşünmekten içime dert edinmekten uyuyamadım.
Annemi çok seviyorum. Nisanlimla arası düzelmiyor. Birbirlerine söz geçirmeye çalışıyorlar ikiside otoriter.
Bugün de bi olay yüzünden tartistilar.
Annem biraz emrivaki konuştu bi olay üzerine ama rica etti aslında tabi nisanlim da tam.tersini söyledi yok yapmycm etmycm gibi annem çok bozuldu bu duruma kırıldı da.
Neyse annem gittikten sonra onunla konuştum haklı haksız bile olsan sert konuşmaman lazım diye.
Ya nisanlim sınırlarının asilmasindan hoşlanmaz
Ama annem.de samimiyet kurmayı seven Birii ama nisanlimda ters tepti.
Ve bana anneme ısınmadığıni ama saygı gösterdiğini söyledi
Annemi nisanlima da ezdirmek asla istemiyorum çünkü ben susarsam biliyorm ki devamı da gelecek kıyamam ben anneme onun kırılıp incinmesine
Nasıl bir yol izlemeliyim napiym annemle de konuşamıyorum kötü hissediyorum
Araları güzel olsun istiyorum çok mu şey istiyorum
Annemi çok seviyorum. Nisanlimla arası düzelmiyor. Birbirlerine söz geçirmeye çalışıyorlar ikiside otoriter.
Bugün de bi olay yüzünden tartistilar.
Annem biraz emrivaki konuştu bi olay üzerine ama rica etti aslında tabi nisanlim da tam.tersini söyledi yok yapmycm etmycm gibi annem çok bozuldu bu duruma kırıldı da.
Neyse annem gittikten sonra onunla konuştum haklı haksız bile olsan sert konuşmaman lazım diye.
Ya nisanlim sınırlarının asilmasindan hoşlanmaz
Ama annem.de samimiyet kurmayı seven Birii ama nisanlimda ters tepti.
Ve bana anneme ısınmadığıni ama saygı gösterdiğini söyledi
Annemi nisanlima da ezdirmek asla istemiyorum çünkü ben susarsam biliyorm ki devamı da gelecek kıyamam ben anneme onun kırılıp incinmesine
Nasıl bir yol izlemeliyim napiym annemle de konuşamıyorum kötü hissediyorum
Araları güzel olsun istiyorum çok mu şey istiyorum