• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve rahatsızlığı

Genellikle bogazi kesiyorlar. Benim tanidigim genc bir kadin olmustu bu ameliyati ama uzun zaman once. Suan hicbir saglik problemi yok. Bogazindaki yatay olarak tumden kesik izi halen var ama disari cikacaginda prof kapatici ile kapatiyor. En basit operasyonun bile riski vardir. Ama yapilmasi gerekiyorsa bir careniz yok. Umarim en kisa zamanda sagligina kavusur.
Zaten 2 guatr ameliyatında boğazını kestiler şimdi guatr yok ama ameliyat sonrası oluşan durumdan nefes darkığı var onuda lazerle hallediyolar doktor korkutarak konuşunca hem annem hem biz korktuk
 
benim de annem yıllar önce ameliyat oldu hatta guatr temizlediklerinde 1 kg çıkmış tumör ve dr kesinlikle sesi çıkmaz her şeye hazırlıklı olun demiş tabi ben o zamanlarda 3 yaşındaydım ama annemin maşallahı var öyle bir sesi var ki 9 köyden duyulur sesi yani Allah yardım etsin annenize inş iyileşir çok geçmiş olsun.
Annemimde ilk ameliyatında sesi 3 ay çıkmamış 2.ameliyatta sesi tamamen gider dediler gitmedi şimdi yine aynı sesi söylediler nefes almak en önemli şey ilerde nefesi tıkanıp boğulabilirde ama annem sesim bana lazım olmak istemiyorum diyo
 
Hanımlar şifa dualarınız için teşekkür ederim umarım hem nefesini hem sesini kurtarabiliriz o yüzden şu an bu konuda uzman doktor araştırıyoruz zaten sesi şuan çok gür değil olan sesi de annem kaybetmek istemiyor
 
Allah şifa versin korkmayın Derdi Veren dermanıda verir...
 
Back
X