hayirlisi olsunn kuzuuuu
valla benim basimda gecmedigi icin bisey diyemicemmm :26:
Ayy çok heyecanlı bi durum
Ben olsam elim ayağıma dolanırdı kıpkırmızı olurdum kesin
Ben de yaşamadığım için tavsiyede bulunamayacağım ama güzel dileklerim seninle
Umarım her şey yolunda gider
Midemde kelebekler uçuşuyo resmenayy bide söz nişan olsa olduğum yerde bayılır kalırdım herhalde
inanirim sana cnm
dur kiz öyle deme sakinlestirici damlalar var onlardan alirsin heyecan yapmazsin en azindan
Midemde kelebekler uçuşuyo resmenayy bide söz nişan olsa olduğum yerde bayılır kalırdım herhalde
ölüyo olsamda o an hangi duyguyu yaşamam gerekiyorsa onu yaşamak istiyorum ben. mesela dedem vefat ettiğinde çok kötü olmuştum sakinleştirici yapmak istediler istemedim acımı doya doya yaşamak istediğimden. söz,nişan olduğunda ölsemde bayılsamda almam bişey yani kesin
Yaptığın şeyden pişman olma canım tabi yani ilk buluşmada annen "oğlumm" deyip, sevdiceğinde "annemm" diyip bağrına basmaz yani. Zamanla alışacaklardır birbirlerine. Hakkında hayırlısı olsun canım hadi bakalım hayırlısı
canımcım ay ne güzel bi duygudur bu yaşamadım ama
sevdiceğine aşkım çok rahat ol annemlerin yanında kendini kasmana gerek yok tarzında konuşabilirsin
annenlerede aynı keza rahat olun siz rahat olursanız oda kendisini rahat hisseder tarzında konuş
sana gelince çok rahat ol ileride inşallah evlenirseniz hep bir arada olacağınızı düşün rahatlat kendini
şimdiden bol şanslar inşallah mükemmel olur
tabii ki öyle haklısın ama ne bileyim sevgilim çok sessizdi çok sıkıldı utandı bişeyler sorulduğunda iki kelime konuştu uzatmadı sohbet ortamı olmadı o yüzden soru cevap gibiydi çok gergindi rahatlayamadı hiç ne bileyim ya :///
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?