• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve Sevdiceğim Nihayet Tanışıyor!

OozgeE

10.05.2009
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
502
42
318
pazartesi günü ani bir kararla annem sevgilimle tanışmak istediğini belirtti. aslında tanışıyorlar ama hep havadan sudan muhabbetler oldu daha öncekiler ayaküstü sohbet gibi oldu. bu akşam hep beraber dışarıda yemek yicez. Annem,kardeşim,teyzem diyebileceğim çok yakın bir akrabamız, sevdiceğim ve ben.:17:
Tavsiyelerinizi istiyorum aslında hangi konuda tavsiye istediğimi de bilmiyorum çok heyecanlıyım bana destek olun kızlar ya :18:
Ne yapsam, nasıl davransam, sevgilime ne diceğimi bilmiyorum tavsiye bekliyor oda şunu yap bunu yapma diye ama hiç bişey diyemiyorum.

Ayy çok heyecanlı bi durum
Ben olsam elim ayağıma dolanırdı kıpkırmızı olurdum kesin:1:
Ben de yaşamadığım için tavsiyede bulunamayacağım ama güzel dileklerim seninle
Umarım her şey yolunda gider:16:

Ayy çok heyecanlı bi durum
Ben olsam elim ayağıma dolanırdı kıpkırmızı olurdum kesin:1:
Ben de yaşamadığım için tavsiyede bulunamayacağım ama güzel dileklerim seninle
Umarım her şey yolunda gider:16:

çok teşekkür ederimmm :) tavsiye olmasa da güzel dilekler yeter :)
inşallah tecrübeli birileri uğrar akşama kadar buraya :)

inanirim sana cnm :29:

dur kiz öyle deme sakinlestirici damlalar var onlardan alirsin heyecan yapmazsin en azindan :34:

ölüyo olsamda o an hangi duyguyu yaşamam gerekiyorsa onu yaşamak istiyorum ben. mesela dedem vefat ettiğinde çok kötü olmuştum sakinleştirici yapmak istediler istemedim acımı doya doya yaşamak istediğimden. söz,nişan olduğunda ölsemde bayılsamda almam bişey yani kesin :9:

Midemde kelebekler uçuşuyo resmen :9: ayy bide söz nişan olsa olduğum yerde bayılır kalırdım herhalde :9:

ölüyo olsamda o an hangi duyguyu yaşamam gerekiyorsa onu yaşamak istiyorum ben. mesela dedem vefat ettiğinde çok kötü olmuştum sakinleştirici yapmak istediler istemedim acımı doya doya yaşamak istediğimden. söz,nişan olduğunda ölsemde bayılsamda almam bişey yani kesin :9:

haklisin cnm ben olsam sakinlestirici almam :34:

Yeni gördüm konuyu.. Çok merak ettim yemeğin ayrıntılarını anlatsana canım? :18:

çok farklı hayal ettim beklentim çok büyüktü pek öyle olmadı acaba tanıştırmasa mıydım dedim eve gelince :31:

Yaptığın şeyden pişman olma canım tabi yani ilk buluşmada annen "oğlumm" deyip, sevdiceğinde "annemm" diyip bağrına basmaz yani. Zamanla alışacaklardır birbirlerine. Hakkında hayırlısı olsun canım hadi bakalım hayırlısı:3:

Yaptığın şeyden pişman olma canım tabi yani ilk buluşmada annen "oğlumm" deyip, sevdiceğinde "annemm" diyip bağrına basmaz yani. Zamanla alışacaklardır birbirlerine. Hakkında hayırlısı olsun canım hadi bakalım hayırlısı:3:

tabii ki öyle haklısın ama ne bileyim sevgilim çok sessizdi çok sıkıldı utandı bişeyler sorulduğunda iki kelime konuştu uzatmadı sohbet ortamı olmadı o yüzden soru cevap gibiydi çok gergindi rahatlayamadı hiç ne bileyim ya :///

canımcım ay ne güzel bi duygudur bu yaşamadım ama
sevdiceğine aşkım çok rahat ol annemlerin yanında kendini kasmana gerek yok tarzında konuşabilirsin
annenlerede aynı keza rahat olun siz rahat olursanız oda kendisini rahat hisseder tarzında konuş
sana gelince çok rahat ol ileride inşallah evlenirseniz hep bir arada olacağınızı düşün rahatlat kendini
şimdiden bol şanslar inşallah mükemmel olur:16::16::16:

Son düzenleme:
canımcım ay ne güzel bi duygudur bu yaşamadım ama
sevdiceğine aşkım çok rahat ol annemlerin yanında kendini kasmana gerek yok tarzında konuşabilirsin
annenlerede aynı keza rahat olun siz rahat olursanız oda kendisini rahat hisseder tarzında konuş
sana gelince çok rahat ol ileride inşallah evlenirseniz hep bir arada olacağınızı düşün rahatlat kendini
şimdiden bol şanslar inşallah mükemmel olur:16::16::16:

teşekkür ederim :) ama görüşme dün akşamdı kimseye pek bi ikazda bulunmadım sevgilim çok çekingen davrandı onun harici çok güzeldi aslında annem kardeşim yanımda sevdiğim adam yanımda ilişkimi onaylıyolar güzel duygular bunlar inşallah sonu evlilik olur :16:

tabii ki öyle haklısın ama ne bileyim sevgilim çok sessizdi çok sıkıldı utandı bişeyler sorulduğunda iki kelime konuştu uzatmadı sohbet ortamı olmadı o yüzden soru cevap gibiydi çok gergindi rahatlayamadı hiç ne bileyim ya :///

Tamam işte bu evre tanışma evresiydi.. Soru-cevap tarzında aklının öte yanını görmek istemiştir annen. Onada hak ver; 9 ay 10 gün karnında taşımış seni doğuran o, kızını emanet edeceği adamı iyi tanımak istemiştir. Hiç sıkma canını, en iyisini annen bilir. Görmüş geçirmiş kadın neticesinde onun tecrübesine güven.. Bi dahaki buluşmalarınız daha samimi olacaktır. Bak gör:54:

Back
X