- Konu Sahibi cottonsugar
-
ahh herkes ister zengin olayım mal mülk içinde yaşayayım ama nasip..
evi arabası yok diye seven iki insanı ayırmak ne demek..
ki ev için adımlar atmış..evlenip kaç sene kirada oturup sonra ev alan birsürü kişi var..
bence sevgi olsun gerisi zamanla olur..
ben eski sevgilimden severek ayrıldım..bizdede aile istemedi ama konu maddiyat değildi..
ama maddiyat sorun olsa bana bunları dese ben yinede evlenirdim onla..
sanırım seninde şüphelerin var biraz durumu iyi olan biriyle olsa daha mı iyi olur diye ..
annene çok kızıyorum..
bak bizi ayırdılar biz mutlu mu olduk..
yada kendi oğulları çok mu mutlu oldu..tamam parasızda olmaz ama en azından 3 sene sonra eviniz olacak..
millete söylemesi kolay geliyor ayrıl bırak ama hiç bilmiyorlar ne kadar büyük bir acı o..
ayrıldığım sevgilimden sonra hayatımda bi iki kişi daha oldu ama hala onun adı geçince kötü olurum yarım kalması çok kötü...
hele birde sizi başkası ayırıyorsa..
annene çok kızıyorum..
bak bizi ayırdılar biz mutlu mu olduk..
yada kendi oğulları çok mu mutlu oldu..tamam parasızda olmaz ama en azından 3 sene sonra eviniz olacak..
millete söylemesi kolay geliyor ayrıl bırak ama hiç bilmiyorlar ne kadar büyük bir acı o..
ayrıldığım sevgilimden sonra hayatımda bi iki kişi daha oldu ama hala onun adı geçince kötü olurum yarım kalması çok kötü...
hele birde sizi başkası ayırıyorsa..
eee nolmuş yani takı yapamıcaksa evlilik para mal mülk menfaat üstüne kurulursa zaten o evlilik yürümez önemli olan takı takması değil senin kalbini kırmaması sana değer vermesi annen saçmalamış yani peki diyelim çok zengin ve bissürü altın ,takı vs takan biriyle evlendin ama hiç mutlu değilsin o zaman napıcaksın paraların seni mutlu edebilicek mi o zaman takıların sana güzel sözler söyleyebilicek mi onlar sevgilinin sana verdiği değerin aşkın önüne geçebilicek mi?
mal mülkle evlilik olmauyo şekerim ya iyi düşün maddiyatta önemli ama çocuk ev alıyomuş daha napsın yani manevi değerini düşün öyle karar ver bence...
umarım her şey gönlünce olur
canım ben 2 3 sene öncesinden sevgilimin kuzeni ile çıkmıştım..ama beni sevmediğini söyledi çocuk terketti..
2 sene sonra eski sevgilimde bunu bile bile aşık oldu çok olmaz dedim yapamam dedim ama bende karşı koyamadım sevmeye başlamıştım..
ama masal gibiydi ya bi kızın hayalindeki ilişkiyi yaşadım..
evden işe işten eve giden bir adam.. her an ilgi sevgi gösteren.. sinirlendiğinde alttan alan hiç kızmayan..
cidden rüya gibiydi.. ama o kuzeni duyunca kıskançlık yaptı ben evlencektim o kızla işte kuzenim elimden aldı dedi herkese..
babası bunu duyunca bizi dinlemeden bitirdi olmıcak dedi..
kaçarsanız vururum dedi.. çocuklar gibi hüngür hüngür ağladık.. 1 ay önce gördüm bakakaldık birbirimize..
içim nasıl acıdı.. anlatamam bunu çok kötü ağladım yine anlatırken
Seninki çok farklıymış.Çok zor.Off içim ezildi.
O kuzen şimdi eski sevgilinin yüzüne nasıl bakıyor.
işte o yüzden keşke diyorum sorunumuz farklı olsaydı razıydım ona..
bu yara hiç kapanmayacak.. yarım kaldı çünkü..
o fesat beni sevgilimden ayırdıktan sonra mesaj atıyor bana kuzenimle çıktığın duyulmasaydı senle tekrar çıkardım ve evlenirdim..
ama şimdi bizimkiler kızar duyulduya baya diye..sen beni unutamazsın ki..onunla bana inat olsun diye çıkmışsındır..vs vs
sanki gel evlenelim diyen var, hazırım bekliyorum diyen var..
neler saydım ağzıma geleni saydım..
anlamış mıdır hayır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?